Hyppää sisältöön

fiat vaihtoautot

Fiat on italialainen automerkki, jonka valikoimaan kuuluu laaja mallisto pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja. Fiatin sisaryhtiönä toimiva Fiat Professional valmistaa hyötyajoneuvoja kaikkiin kuljetustarpeisiin. Tästä syystä Fiatin vaihtoautojen valikoima kattaa kaiken pienistä henkilöautoista tilaviin pakettiautoihin. Tervetuloa tutustumaan!

Uusimmat Fiat vaihtoautot

FIATIN VAIHTOAUTOT

Fiat on italialainen automerkki, jolla on yli 120 vuotta pitkät perinteet pienten ja keskikokoisten kaupunkiautojen suunnittelussa.

Merkin tunnetuinta mallia, Fiat 500:sta, on myyty yli 6 miljoonaa yksilöä, yli 100 maassa, ja siitä on tullut merkin ikoni ympäri maailman. Vaikka Fiat tunnetaan ennen kaikkea pienten ja keskikokoisten autojen valmistajana, on se tuonut markkinoille myös tilavampia malleja. Fiatin sisaryhtiö Fiat Professional onkin keskittynyt kokonaan hyötyajoneuvojen valmistamiseen.

SUOSITTUJA MALLEJA

FIAT 500

Ikoninen Fiat 500 on huippusuosittu italialainen pikkuauto. Autoa on saatavissa monissa eri väreissä, bensiini- ja dieselmoottorilla, hybridinä sekä täyssähköisenä. Tästä upeasta kaupunkiautosta löytyy monia eri sukupolvia, jotka ovat kaikki säilyttäneet Fiat 500:n puhtaan ja pelkistetyn muotoilun, johon kuuluu pienempi määrä painikkeita ja olennaiset, kauniit muotoiluvalinnat myös sisätiloissa.

Jo vanhemmat Fiat 500 -mallit ovat ajettavuudeltaan loistavia. Uusimmissa Fiat-malleissa on runsaasti kuljettajaa avustavaa teknologiaa, jopa niin, että auto osaa itse pysyä kaistalla, kiihdyttää, jarruttaa sekä lukea liikennemerkkejä. Aivan uudet Fiat 500 täyssähköautot ovat myös saatavana perinteisen hatchback-mallin lisäksi avokattoisena cabrio-mallina. Valitsit sitten vanhemman tai uudemman mallin, tähän autoon ihastut varmasti.

Fiat 500
Fiat Ducato

FIAT DUCATO

Fiat Professionalin Ducato-pakettiauto on yksi Fiatin suosituimmista malleista. Kilpailijoistaan Fiat Ducato erottuu ilmiömäisen vähäisellä polttoaineenkulutuksellaan. Taloudellisuus näkyy Ducaton malleissa vanhimmasta uusimpaan asti, ja on ehdottomasti merkittävä kilpailuvaltti muihin malleihin verrattaessa.

Fiat Ducato on vähäisen kulutuksensa lisäksi kokonaisuudessaan loistava pakettiauto. Tilavuudeltaan se on erinomainen ja ajotuntumaltaan todella tasainen. Tässä pakettiautossa kuljettaa vaikka isoäidin antiikkiastiaston turvallisesti perille. Muiden ominaisuuksiensa lisäksi uusimmissa Ducatoissa on paljon kuljettajaa avustavaa teknologiaa, joka tekee ajamisesta entistä hauskempaa. Tervetuloa koeajamaan!

FIAT 500X

Fiat 500X on pieni katumaasturi, mutta sitäkin ihastuttavampi. Mallin retro ulkonäkö on kuin suoraan ikoniselta 500:lta peritty. Muilta ominaisuuksiltaan 500X on täysin omanlaisensa, vaikkakin Fiat 500:n tavoin myös todella hyvin varusteltu.

Ajotuntumaltaan Fiat 500X on huomattavan korkea, ja näkyvyys autosta on todella hyvä. Kaupungissa se on erittäin näppärä ja isommalla maantiellä hyvin tasainen. Epätasaisellakin tiellä auto rullaa nätisti isompien kuoppien yli ja pitää matkustuskokemuksen erittäin miellyttävänä. Ohjaukseen auto vastaa todella hyvin ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä siitä löytyy juuri sopivasti. Tämä upea katumaasturi kannattaa kokea!

Fiat 500X