Hyppää sisältöön

Jaguar

Ajatonta tyylikkyyttä ja kestävää muotoilua. Jaguarin sulavalinjaiset ja suorituskykyiset luksusvaihtoautot tekevät arjestasi entistä mukavampaa. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi.

JAGUAR-VAIHTOAUTOT

Jaguar on brittiläislähtöinen tunnettu luksusautobrändi. Kautta aikojen Jaguarin autoja on yhdistänyt niiden ajaton ja klassinen suunnittelu sekä erinomainen suorituskyky. Jaguarin vaihtoautoista löytyy monia Jaguarin ikonisia malleja, sekä uusia täyssähköisiä I-Pace-henkilöautoja. Autoilu Jaguarin vaihtoautolla on aina upea kokemus, joka tuo arkeen sen kaipaamaa luksusta.

SUOSITTUJA MALLEJA

JAGUAR F-PACE

Suorituskykyinen Jaguar F-Pace on Jaguarin kaikkien aikojen nopeiten myyvä malli. F-Pace-katumaasturissa on käytetty uusinta ja kehittyneintä teknologiaa, mikä näkyy auton turvallisuudessa ja mukavuudessa. Kuljettajaa avustavat toiminnot sekä loistava viihdekeskus kruunaavat korkeamman ajotuntuman tuovan autoilukokemuksen. F-Pace on sopiva valinta sinulle, joka nautit luksuskatumaasturin tuomasta ajokokemuksesta ja autoilun ilosta.

Jaguar F-Pace
Jaguar XF

JAGUAR XF

Sporttista luksusautoa etsivälle sopiva valinta on ehdottomasti Jaguar XF. Tämä suorituskykyinen ja upeasti viimeistelty auto on klassisen kaunis, ja se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jaguar XF -mallissa yhdistyy sporttisen tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllisyys, sillä autoa on saatavana myös farmarimallina. Myös turvallisuutensa puolesta XF on luokkansa parhaimmistoa. Autoa löytyy monilla eri varustetasoilla, joten monipuolisesta Jaguar-vaihtoautovalikoimasta löydät varmasti omasi.

JAGUAR XJ

Jaguar XJ on vuosina 1968-2019 valmistettu loistoluokan neliovinen sedan. 51 vuotta Jaguarin lippulaivana toiminut malli on kokenut elinkaarensa aikana huiman kehityksen pienestä luksusautosta viimeistellyksi nykyajan edustusautoksi. Nykyaikaisissa malleissa yhdistyykin loistavasti urheilullisuus ja ekologisuus. Autossa on Jaguarille tuttuun tapaan erinomaista suorituskykyä, mutta myös taloudellisuutta. Kokonaisuudessaan Jaguar XJ tarjoaa huipputason matkustusmukavuutta ja ajettavuutta. Tutustu Jaguarin vaihtoautoihin ja löydä omasi!

Jaguar XJ