Hyppää sisältöön

land rover

Land Roverin tyylikkäät ja suorituskykyiset maasturit ovat kaikille tuttuja. Valitsit sitten sporttisemman Land Roverin tai hienostuneemman Range Roverin, maastureiden ystäville Land Roverin vaihtoautoissa riittää valikoimaa. Tutustu ja löydä omasi!

Uusimmat Land Rover ajoneuvot

LAND ROVER -VAIHTOAUTOT

Land Rover on alkujaan brittiläinen automerkki, jota valmistaa intialaisomistuksessa oleva Jaguar Land Rover -yhtiö. Land Roverin vaihtoautoja kuvaa innovatiivisuus ja korkea suorituskyky. Land Roverin maastoautot ovat erittäin tunnistettavia ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta. Land Roverin monipuolinen maastoautovalikoima sisältää myös hienostuneen nelivetomaastoautomalliston – Range Roverin. Land Rover suunnitteli nämä autot vanhempien työautojen luksusmalliksi. Jo alusta asti Range Rover on löytänyt paikkansa suosittujen maastoautojen riveissä, täydentäen Land Roverin moninaista maastoautotarjontaa.

SUOSITTUJA MALLEJA

LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE

Range Rover Evoque oli vuonna 2021 Land Roverin myydyin malli Euroopassa. Kompakti katumaasturi on ominaisuuksiltaan loistava niin maastoon kuin kaupunkiinkin. Auton tyylikkäät ja laadukkaat sisätilat, uudenkarhea ulkonäkö sekä riittoisat tilat tekevät siitä moneen makuun sopivan. Hinnaltaan Evoque on Range Roverin malliston edullisin. Tämä maasturi sopii kuljettajalle, joka kaipaa takuuvarmaa katumaasturia, joka ei ole aivan niin iso kuin mallistonsa muut Range Roverit. Vaihtoautona Evoque onkin kokonsa puolesta erittäin käytännöllinen luksusauto myös kaupunkiin.

Range Rover Evoque
Land Rover Discovery Sport

LAND ROVER DISCOVERY SPORT

Maailmanlaajuisesti Land Roverin suosituin malli, Discovery Sport, on käytännöllinen, tilava ja ajo-ominaisuuksiltaan loistava vaihtelevaankin maastoon. Discovery Sportissa yhdistyvät Range Rover Evoquen tyylikäs ulkonäkö ja kompakti koko sekä isomman Discovery-mallin maasto-ominaisuudet. Discovery Sportin suosio selittyykin sen erinomaisella muunneltavuudella ja monipuolisuudella. Autosta löytyykin reippaasti tilaa matkustajien lisäksi myös koko perheen matkatavaroille. Tällä maasturilla kelpaa lähteä reissuun.

LAND ROVER RANGE ROVER SPORT

Land Rover Range Rover Sport on viimeisen päälle viimeistelty sporttinen katumaasturi. Sen muunneltavuus ja ajomukavuus tekevät siitä yhden suosituimmista Land Rovereista. Auton suorituskyky on erinomainen ja ajettavuus vähintäänkin samalla tasolla. Ajoneuvoa ei turhaan luokitella premium-maasturiksi, sillä sen tekniikka ja ajo-ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Autosta on saatavissa myös suosittu hybridiversio, joka kannattaa ehdottomasti kokea!

Range Rover Sport