Hyppää sisältöön

Mazda

Varmaa ajettavuutta ja upeaa harmoniaa. Mazdan vaihtoautot on suunniteltu juuri sinua varten. Mazdan monipuolisesta valikoimasta löytyy vaihtoautoja moneen eri makuun. Tutustu tarjontaamme ja löydä omasi!

Uusimmat Mazda ajoneuvot

MAZDA-VAIHTOAUTOT

Mazdan vaihtoautoissa kaikki lähtee kuljettajan ajokokemuksesta. Dynaaminen ja visuaalisesti miellyttävä ajoneuvo luo ympärilleen harmoniaa ja ajajalleen rauhallisen mielentilan. Mazdan vaihtoautoilla autoilu on aina vaivatonta ja miellyttävää. Japanilainen autonvalmistaja on todella panostanut ajoneuvojensa järjestelmien intuitiivisuuteen ja varmuuteen, jotta ajokokemus voisi aina olla paras mahdollinen. Mazdan valikoimasta löytyykin lukuisia tyylikkäitä ajoneuvoja juuri sinun tarpeisiisi.

SUOSITTUJA MALLEJA

MAZDA CX-5

Mazda CX-5 -malli on aina kaunis niin sisältä kuin ulkoakin. Koska Mazda CX-5 on loistavasti mukautettavissa kuljettajansa tarpeisiin, löytyy sitä käytettynä monilla eri varustustasoilla ja ulkoisilla sekä sisustuksellisilla yksityiskohdilla. CX-5 sopii täydellisesti koko perheelle erinomaisen ajodynamiikkansa ja tilavuutensa ansiosta. Tällä upealla perhemaasturilla kelpaa lähteä minne vain ja matkustaminen on aina kaikille mieluisaa.

MAZDA 3

Upeasta muotoilustaan palkittu Mazda 3 on innovatiivinen ja pysäyttävä näky. Sen selkeät linjat ja huippuunsa hiottu viimeistely näkyvät ulkoisen olemuksen lisäksi myös auton sisällä. Tällä huipputyylikkäällä henkilöautolla ajamisen riemu löytää aivan uuden ulottuvuuden. Mazda 3:n ajodynamiikka ja matkustamokokemus ovat asioita, jotka haluat kokea. Tutustu valikoimaamme ja löydä omasi!

MAZDA CX-3

CX-3 on Mazdan kompakti ja sopusuhtainen katumaasturi. Mazdan vaihtoautoille tuttuun tapaan parasta CX-3-mallissa on sen ajettavuus. Auto reagoi ohjaukseen välittömästi ja tuntuma tiehen pysyy kelistä riippumatta. Suuntavakaus on esimerkillinen maantiellä, ja kaupungissa auto toimii todella ketterästi. Vakaa ja hauska maasturi sopii kenelle tahansa. Auto on kaiken lisäksi hyvin taloudellinen ja sen ajodynamiikka on yksi Mazdan vaihtoautojen kehutuimmista.

Mazda CX-3