Hyppää sisältöön

KIA-VAIHTOAUTOT Raisio

Kia on korealainen automerkki, joka tunnetaan luotettavuudesta ja poikkeuksellisen pitkästä, jopa seitsemän vuoden takuuajasta.

Raisiosta löydät monipuolisen valikoiman KIA-vaihtoautoja. Tervetuloa tutustumaan ja löytämään omasi!

Voit myös huoletta tutustua koko Suomen KIA-valikoimaamme, sillä kaikki ajoneuvomme ovat toimitettavissa sinua lähimpään toimipisteeseen maksutta*.

*Koskee yli 5000 euron arvoisia vaihtoajoneuvoja.

KIAN VAIHTOAUTOT

Kia Motors Corporation on vuonna 1944 perustettu eteläkorealainen autonvalmistaja, joka on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista alallaan. Kiojen vuosittainen tuotanto on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa. Kia tunnetaan innovatiivisista ja korkealaatuisista ajoneuvoistaan, jotka tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle. Suomen merkkiuskollisimmat asiakkaat ovatkin useana vuonna olleet Kialla.

Kia-mallisto kattaa laajan valikoiman ajoneuvoja, kuten pienet kaupunkiautot, perheautot, katumaasturit ja sähköautot. Kian erikoisutena myyntivalttina on markkinoiden paras takuu – 7 vuotta. Voit siis luottaa siihen, että Kiasta saat pitkäaikaisen ja luotettavan kumppanin ajomatkoillesi.

Miksi KIA on hyvä valinta:

  1. Laadukas ja luotettava: Kia-autot ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Yhtiö tarjoaa usein markkinoiden parhaimpiin kuuluvat takuut, kuten 7 vuoden tai 150 000 kilometrin takuun, mikä lisää auton omistamisen mielenrauhaa.
  2. Edistyksellinen teknologia: Kia panostaa vahvasti innovaatioihin ja teknologiseen kehitykseen. Monissa Kia-malleissa on uusimmat turvallisuus- ja viihdejärjestelmät, jotka parantavat ajokokemusta ja turvallisuutta.
  3. Polttoainetaloudellisuus ja ympäristöystävällisyys: Kia tarjoaa useita polttoainetaloudellisia malleja sekä hybridit ja sähköautot, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia ja auttavat säästämään polttoainekustannuksissa.
  4. Tyylikäs muotoilu: Kia-autot tunnetaan modernista ja houkuttelevasta muotoilustaan. Yrityksen ajoneuvot erottuvat edukseen niin ulko- kuin sisätiloiltaan, mikä tekee niistä haluttuja sekä esteettisesti miellyttäviä.
  5. Hyvä hinta-laatusuhde: Kia tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Kia-autot ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja tarjoavat paljon ominaisuuksia ja varusteita suhteessa hintaan.
  6. Asiakastyytyväisyys: Kia on saanut korkeita arvioita asiakastyytyväisyydestä ja on usein mukana tutkimuksissa ja palkinnoissa, jotka mittaavat kuluttajien tyytyväisyyttä ajoneuvojen suorituskykyyn ja kestävyyteen.

Uusimmat KIA-vaihtoautot

SUOSITTUJA MALLEJA

KIA CEED

Ceed on Kian parhaiten myytyjä automalleja. Vaihtoautojen hurjassa tarjonnassa Ceed erottuu edukseen 7 vuoden takuullaan sekä kilpailukykyisellä hinnalla ja kattavalla varustelullaan. Kia Ceed on loistava perusauto, sillä sen käsittely on todella helppoa ja vaivatonta, ja ajaminen mukavaa.

Ajomukavuudeltaan Kia Ceed onnistuu peittoamaan monet isorenkaisemmat ja sporttisemmat mallit. Autoa onkin usein kehuttu yllättäväksi ja hauskaksi ajettavaksi. Koko perheen hatchbackia etsivälle tämä malli on oiva valinta. Ceed on ehdottomasti luokkansa parhaimmistoa niin ajettavuudessa, hinnoittelussa kuin luotettavuudessakin.

Kia Ceed

KIA NIRO JA E-NIRO

Kia Nirossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja loistava ajokokemus. Laadukkaat ja edustavat materiaalivalinnat näkyvät niin Kian sisällä kuin ulkoasussakin. Tyylikkäät sisätilat on rakennettu loogisesti ja matkustustilassa riittää säilytyspaikkoja.

Ohjaukseltaan Kia Niro on helppokäyttöinen ja tasapainoinen. Sen korkea ajotuntuma ja mukavat säätömahdollisuudet tekevät siitä todella monipuolisen katumaasturin. Varioinnin mahdollisuuksia lisäävät kattavat käyttövoimavaihtoehdot, kuten hybridi, plug-in hybridi ja täyssähköiset mallit. Tutustu ja löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

KIA SPORTAGE

Huipputyylikäs ja ylellisen tilava Kia Sportage katumaasturi on yksi Kian suosituimmista malleista. Mallin suosion taustalla on sen pienet päästöt ja monipuoliset vaihtoedot. Mallista on saatavana bensiini, diesel, hybridi, plug-in hybridi ja kevythybridivaihtoehdot. Teknologia ja turvallisuusominaisuudet huolehtivat niin kuljettajan kuin matkustajienkin viihtymisestä myös pidemmillä matkoilla.

Sportagen suunnittelun keskiössä on kuljettajan tarpeet, teknologia ja laadukkaat yksityiskohdat. Matkustamon mukavat yllätykset ja loistava ajotuntuma tarjoavat parasta laatua ja helpottavat elämää tien päällä. Luotettavaa, tehokasta ja tilavaa koko perheen katumaasturia etsiessäsi Kia Sportage tarjoaa kokemuksen, jota et halua jättää välistä. Tutustu valikoimaan ja tule koeajamaan.

Kaipaako Kiasi huoltoa?

Tarjoamme Kialle merkkihuoltoa kuudessa toimipisteessä. Hoidamme ammattitaidolla kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset, joten voit huoletta huoltaa autosi meillä.