Hyppää sisältöön

Vaasan myymälästämme löydät laajan valikoiman vaihtoautoja. Tutustu koko tarjontaan etukäteen tällä sivulla, tai tule käymään! Kaikki ajoneuvomme ovat toimitettavissa sinua lähimpään toimipisteeseen maksutta*.

*Koskee yli 5000 euron arvoisia vaihtoajoneuvoja.

Vaihtoautot Vaasa

Suomessa suosittuja vaihtoautoja

Suomessa suosituimmat vaihtoautot vaihtelevat vuosittain. Alta löydät joitain yleisesti suosittuja vaihtoautomerkkejä ja -malleja:

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf on yksi suosituimmista vaihtoautomalleista Suomessa ja yksi Volkswagenin ikonisimmista malleista. Golf on kompakti perheauto, joka on ollut markkinoilla jo yli 45 vuoden ajan. Se on tunnettu laadustaan, luotettavuudestaan ja monipuolisuudestaan.

Toyota Corolla

Corollan muotoilu on tyyliltään moderni ja ajaton. Sen ulkonäkö vaihtelee sukupolvien välillä, mutta se on yleisesti ottaen maltillisen tyylikäs ja aerodynaaminen. Sisätilat ovat tilavat ja tarjoavat hyvän istumamukavuuden sekä laadukkaat materiaalit.

Toyota Corolla tunnetaan erityisesti luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Toyotan maine kestävinä autoina on yksi syy siihen, miksi Corolla on suosittu vaihtoehto käytettynä. Se on suunniteltu kestämään pitkiä matkoja ja tarjoamaan vaivatonta ajokokemusta vuosien ajan.

Ford Focus

Ford Focusin muotoilu on dynaaminen ja moderni. Sen ulkonäkö vaihtelee sukupolvien välillä, mutta se tarjoaa yleisesti ottaen virtaviivaista ja sporttista ulkonäköä. Sisätilat ovat tilavat ja tarjoavat mukavan istuinmukavuuden sekä käytännölliset säilytystilat.

Focus on tunnettu ajodynamiikastaan ja urheilullisesta ajokokemuksestaan. Autossa on hyvä ohjaustunto ja tarkka ohjaus, mikä tekee siitä hauskan ajaa kaupungissa ja mutkateillä. Lisäksi Focus tarjoaa hyvän tasapainon ajomukavuuden ja dynaamisen käsiteltävyyden välillä.

Volvo V70

Volvo V70 tunnetaan erityisesti turvallisuudestaan. Se sisältää useita edistyksellisiä turvallisuusjärjestelmiä, kuten törmäyksenestojärjestelmän, adaptiivisen vakionopeudensäätimen, kaistavahti, kuolleen kulman varoitusjärjestelmän ja aktiivisen kaarrevaloteknologian. Nämä ominaisuudet auttavat suojaamaan kuljettajaa ja matkustajia mahdollisilta vaaratilanteilta.

V70:ssä on useita moottorivaihtoehtoja, sekä bensiini- että dieselmoottoreita. Moottorivalikoima vaihtelee sukupolvien välillä, mutta V70 tarjoaa yleisesti ottaen hyvää suorituskykyä ja taloudellisuutta. Uudemmissa malleissa voi olla myös saatavilla hybridiversioita, jotka yhdistävät polttomoottorin ja sähkömoottorin parantaakseen polttoainetaloutta ja vähentääkseen päästöjä.

Skoda Octavia

Skoda Octavia on suosittu kompakti perheauto, joka tarjoaa tilavaa sisätilaa, käytännöllisiä ominaisuuksia, taloudellisuutta ja hyvää ajomukavuutta. Se on yksi Skodan suosituimmista malleista, ja uudet sukupolvet jatkavat sen menestyksekästä perinnettä.

Octavian muotoilu on moderni ja tyylikäs. Sen ulkonäkö heijastaa Skodan viimeaikaista muotoilufilosofiaa, joka korostaa selkeitä linjoja, tasapainoista muotoilua ja tyylikästä eleganssia. Octavian farmarikorimalli tarjoaa suuren tavaratilan, joka on helppokäyttöinen ja monipuolinen erilaisten kuljetustarpeiden täyttämiseksi.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai on suosittu kompakti crossover-malli, joka tarjoaa tyylikkään muotoilun, tilavan sisätilan, monipuoliset ominaisuudet ja hyvän ajokokemuksen. Se on yksi Nissanin myydyimmistä malleista ja on saavuttanut suurta suosiota niin perheautoina kuin kaupunkimaastureina.

Qashqai tarjoaa mukavan ajokokemuksen kaupungissa ja maantiellä. Autossa on hyvä ohjaustunto ja tasapainoinen jousitus, joka tasoittaa tien epätasaisuudet ja tekee matkanteosta sujuvaa. Korkea istuma-asento antaa hyvän näkyvyyden ympäristöön ja helpottaa pysäköintiä