Rinta-Joupin Autoliike - Vastuullinen yritys - Henkilökunnalle

Henkilökunnalle

Motivoiva ja tasavertainen työyhteisö kaikille

Henkilökunta on voimavaramme, joka tekee meistä meidät.

Motivoitunut ja osaava henkilökunta on tärkeä vahvuutemme. Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme hyvän työympäristön ja mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä uralla.

Meille onkin ollut ilo seurata pitkiä, jopa 40 vuoden menestyksekkäitä uria Rinta-Joupin Autoliikkeessä sekä hienoja urakehityksiä esimerkiksi myyntisihteeristä digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi tai kesätöistä henkilöstö- ja kiinteistöjohtajaksi.

Lue Susan ja Eevan uratarinat

Työntekijöidemme käytössä on kattavat työterveyspalvelut, minkä lisäksi työergonomiasta ja työturvallisuudesta huolehditaan yhteistyössä työterveyden kanssa. Asianmukaiset ja nykyaikaiset työvälineet mahdollistavat työn hoitamisen sujuvasti. Tarjoamme henkilökunnallemme myös hyvät työetuudet terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, kuten lämpimän ruuan ja välipalat työpaikalla sekä liikuntaedun.

Vastuullinen johtaminen pitää yrityksemme hyvinvoivana ja toimivana: Työntekijöiden kanssa käydään säännöllisesti kehityskeskusteluita ja myös esimiehiä koulutetaan tasaisin väliajoin. Tuemme lisäksi aktiivista työkyvyn johtamista ja työkykyriskien hallintaa – käytössämme ovat muun muassa varhaisen tuen sekä korvaavan työn mallit. Haluamme, että kaikilla työntekijöillämme on turvallinen, motivoiva ja tasavertainen työyhteisö.

Takaisin pääsivulle

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu