Hyppää sisältöön

Merkkihuoltojen ajanvaraukset alta:

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Jyväskylän autohuoltoon ja korjaamoon. Tarjoamme kattavat huolto- ja korjauspalvelut kaikille automerkeille, sekä varaosat tarpeisiisi. Lisäksi tarjoamme merkkihuoltopalveluita useille eri automerkeille. Meille voit varata huolto- tai korjausajan lomakkeella tai soittamalla meille 020 777 2205. Nopeasti apua saat myös oikeasta alakulmasta löytyvästä chat-palvelusta, jossa huoltomyyjät auttavat sinua arkisin klo 7.30-16.30.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Caravan huollot meiltä

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa huoltopalvelua matkailuajoneuvoillesi.

Kaikkien merkkien huolto

Meiltä saat autohuollot kaikille automerkeille. Olipa autosi sitten uusi tai vanha, meillä on laaja asiantuntemus ja kokemus eri merkkien huoltamisesta. Tarjoamme kaikki normaalit huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihdon, jarrujen tarkistuksen ja korjauksen, renkaiden tasapainotuksen ja vaihdon, ilmastointihuollon, tuulilasien korjaukset ja paljon muuta.

Meillä on käytössämme tehokkaat huoltolaitteet, ja henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista ja koulutetuista mekaanikoista, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin. Tavoitteemme on varmistaa, että autosi pysyy turvallisena ja toimii saumattomasti, olipa kyseessä säännöllinen huolto tai korjaus. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaikasi jo tänään!

KIA, Honda ja Mitsubishi merkkihuollot

Tervetuloa KIA:n, Hondan tai Mitsubishin merkkihuoltoomme! Tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikille näille merkeille. Meillä on laaja kokemus ja asiantuntemus näiden merkkien huoltamisesta.

Oli kyseessä sitten säännöllinen huolto tai korjaus, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme käyttää aina merkkihuollossa käytettäviä työkaluja ja -menetelmiä, jotta voimme taata autosi turvallisuuden ja toimivuuden. Lisäksi tuomalla autosi merkkihuoltoon varmistat, että autosi takuu pysyy voimassa.

Varaosat

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.