autohuolto jyväskylä

Merasin 2, 40320 Jyväskylä, puh. 020 777 2205

  • Huolto ja varaosat ma-pe 7.30-16.30
  • Merkkihuolto: Fiat Professional, Honda, Kia, Mitsubishi

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Jyväskylän autohuoltoon ja korjaamoon. Tarjoamme kattavat huolto- ja korjauspalvelut kaikille automerkeille, sekä varaosat tarpeisiisi. Lisäksi tarjoamme merkkihuoltopalveluita useille eri automerkeille. Meille voit varata huolto- tai korjausajan lomakkeella alta tai soittamalla meille 020 777 2205. Nopeasti apua saat myös oikeasta alakulmasta löytyvästä chat-palvelusta, jossa huoltomyyjät auttavat sinua arkisin klo 8.00-16.00.

Jyväskylä henkilökunta | Rinta-Joupin Autoliike

Jos tarvitset apua oikean huollon valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja autamme sinua!

Autohuollot- ja korjaukset ammattitaidolla

Kaikkien merkkien huolto

Meiltä saat autohuollot kaikille automerkeille. Olipa autosi sitten uusi tai vanha, meillä on laaja asiantuntemus ja kokemus eri merkkien huoltamisesta. Tarjoamme kaikki normaalit huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihdon, jarrujen tarkistuksen ja korjauksen, renkaiden tasapainotuksen ja vaihdon, ilmastointihuollon, tuulilasien korjaukset ja paljon muuta.

Meillä on käytössämme tehokkaat huoltolaitteet, ja henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista ja koulutetuista mekaanikoista, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin. Tavoitteemme on varmistaa, että autosi pysyy turvallisena ja toimii saumattomasti, olipa kyseessä säännöllinen huolto tai korjaus. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaikasi jo tänään!

KIA, Honda, Mitsubishi ja Fiat Professional merkkihuollot

Tervetuloa KIA:n, Hondan, Mitsubishin tai Fiat Professionalin merkkihuoltoomme! Tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikille näille merkeille. Meillä on laaja kokemus ja asiantuntemus näiden merkkien huoltamisesta.

Oli kyseessä sitten säännöllinen huolto tai korjaus, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme käyttää aina merkkihuollossa käytettäviä työkaluja ja -menetelmiä, jotta voimme taata autosi turvallisuuden ja toimivuuden. Lisäksi tuomalla autosi merkkihuoltoon varmistat, että autosi takuu pysyy voimassa.

Varaosat

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.