Fiat merkkihuolto

Onko Fiat sinun merkkisi? Rinta-Joupin Fiat huollossa autosi huoltaa Fiatin viimeisimmän koulutuksen saanut saanut asentaja, joka hallitsee merkkisi huolto-ohjeet ja työvälineet.

Fiat automyynti

Fiat - merkkihuolto Oulussa

Kun haluat olla varma, että Fiatin takuut pysyvät voimassa takuuajan ja voit ajaa kevyin mielin, tuo autosi Rinta-Joupin Fiat huoltoon. Löydät Rinta-Joupin Autoliikkeen valtuutetun Fiat-merkkihuollon Oulusta.

Rinta-Joupin asiantunteva Fiat huolto

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen avulla vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja pidät autosi arvon ylhäällä. Käytämme aina vain alkuperäisiä Fiat varaosia. Lisäksi voit pidentää autosi käyttöikää Fiatin huoltosopimuksilla, joilla voit mukauttaa huoltopalveluja tarpeitesi mukaan. Fiat tarjoaa erilaisia huolto-ohjelmia, kuten täyshoitoon, öljyhuolloille ja pienemmille välttämättömille huolloille. Kysy lisää huoltomyyjiltämme!

Vältä yllättävät kustannukset Fiat huollossa

Saat aina hinta-arvion saapuessasi Fiat-merkkihuoltoon, eivätkä kustannukset pääse yllättämään. Jos autoasi huollettaessa löydetään jotain, minkä huoltamisesta ei sovittu etukäteen, kysymme sinulta aina ensin. Tarkastamme myös aina merkkihuollon yhteydessä viimeisimmät tarjoukset Fiatilta. Lisäksi voit myös helposti jakaa huollon kustannuksia huoltorahoituksella Rinta-Joupin Autoliikkeessä.

Fiat pakettiautojen ja Fiat pohjaisten matkailuautojen huolto

Fiat Professional huolto pitää huolen, että matka jatkuu. Oli kyseessä sitten pakettiauto tai Fiat pohjainen matkailuauto.