Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Škoda-huolto

Škoda-huolto

Kaipaako Škodasi huoltoa? Rinta-Joupin Autoliikkeen ŠKODA-huolto auttaa säilyttämään autosi arvon, sillä me huollamme autosi tarkasti Škodan huolto-ohjeiden mukaan. Huollon tekee aina Škodan koulutuksen saanut asentaja.

Varaa ŠKODA-merkkihuolto

ŠKODA-huolto useassa toimipisteessä

Kun haluat olla varma, että autosi takuu säilyy koko takuuajan eikä sinun tarvitse huolehtia turhia, tuo autosi Rinta-Joupin Škoda-huoltoon.

Varaa aika Rinta-Joupin Škoda-merkkihuoltoon tästä. Yhteystiedot suoraan huoltoon löydät alta:

Škoda-huolto Pori
Škoda-huolto Salo
Škoda-huolto Tervajoki
Škoda-huolto Turku
Škoda-huolto Vaasa

ŠKODA-huolto tallentaa autosi huoltohistorian

Škodissa on käytössä sähköinen huoltokirja, jonne auton huoltohistoria tallentuu maan- ja jopa maailmanlaajuisesti. Näin saamme käytetynkin Škodan huoltotiedot selville ja pystymme palvelemaan sinua entistä paremmin. Vuosittaisten määräaikaishuoltojen ja muiden huoltojen lisäksi autohuoltomme palvelevat sinua myös Škodan oman verkkokaupan noutopisteenä.

Merkkihuoltomme palvelee myös muissa Škoda-asioissa. Tiesitkö, että kun käytät autosi merkkihuollossa, Škoda myöntää sinulle Ajoturvan, joka takaa teknisen vian sattuessa hinauksen korjaamolle ja mahdollisuuden sijaisautoon. Pyrimme lisäksi aina tarjoamaan sijaisautoksesi Škodan. Porin, Turun, Tervajoen ja Vaasan merkkihuolloissa palveluvalikoimaamme kuuluvat myös rengashotellin ja kolarikorjaamon palvelut.

Selkeä hinnoittelu Rinta-Joupin merkkihuollossa

Škodan-määräaikaishuollot tehdään valmiiksi hinnoiteltujen huoltopakettien mukaisesti, eli hinta on selvillä jo etukäteen. Kun käytät huoltopalvelujamme takuuajan jälkeen, saat itse päättää huollossa tehtävistä toimenpiteistä etukäteen. Me haluamme toimia reilusti ja teemme kaikki huoltotoimenpiteet vain sinun suostumuksellasi. Myös yllättävissä tilanteissa soitamme ensin sinulle ja korjaamme vasta sitten. Joustavat rahoitusvaihtoehtomme mahdollistavat maksun myös useammassa erässä.

 

VARAA ŠKODA-huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen