Hyppää sisältöön

Merkkihuoltojen ajanvaraukset alta:

Rinta-Joupin Autoliikkeen Tervajoen autohuolto on luotettava ja ammattitaitoinen autokorjaamo, joka tarjoaa laadukasta palvelua kaikenlaisiin autohuoltotarpeisiin. Oli kyseessä sitten säännöllinen huolto, korjaus tai renkaiden vaihto, meiltä saat aina ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua.

Voit varata huoltoajan helposti lomakkeella, joka löydät sivuiltamme. Voit myös soittaa meille puhelinnumeroon 020 777 2012 ja varata ajan suoraan puhelimitse. Halutessasi voit ottaa yhteyttä meihin myös Chat-palvelun kautta, joka löytyy oikeasta alakulmasta. Huoltomyyjämme ovat sinua varten arkisin klo 8.00-16.00, ja he auttavat mielellään kaikissa autohuoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus


Jos olet epävarma sopivasta huollosta, meidän asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua.

Rinta-Jouppi Huolto

Ammattitaitoinen tiimimme huoltaa ja korjaa autosi tehokkaasti ja huolellisesti.

Kaikkien merkkien huolto

Rinta-Jouppi Huolto tarjoaa huoltopalveluita kaikille automerkeille, myös yli 6 vuotta vanhoille autoille. Meillä on laaja asiantuntemus ja kokemus eri merkkien huoltamisesta, joten voit luottaa siihen, että autosi on meillä hyvissä käsissä.

Tarjoamme kaikki tavanomaiset huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihdon, jarrujen tarkistuksen ja korjauksen, renkaiden tasapainotuksen ja vaihdon, ilmastointihuollon, tuulilasien korjaukset ja paljon muuta. Meillä on käytössämme tehokkaat huoltolaitteet, ja henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista mekaanikoista, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin.

Olipa kyseessä säännöllinen huolto tai korjaus, tavoitteemme on varmistaa, että autosi pysyy turvallisena ja toimii saumattomasti. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaikasi jo tänään!

Toyota-merkkihuolto

Toyota-merkkihuoltoon autonsa huoltava voi olla varma, että auton takuu sekä hybridiauton akkutakuu pysyvät voimassa. Toyotan merkkihuoltojen asiakkaat ovat usein erittäin tyytyväisiä, ja tämä heijastuu vertailuissa, joissa he ovat usein sijoittuneet korkealle. Toyotan merkkihuolto pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen erinomaista palvelua, joka vastaa heidän odotuksiaan.

Laadukas kolarikorjaamo, rengahotelli sekä varaosat

Jos autoosi tulee peltikolhuja, tuulilasiin kiveniskemä tai joudut osalliseksi onnettomuuteen, kolari- eli vauriokorjaamo auttaa. Korjaamme myös paketti- ja kevytkuorma-autot. Kolarikorjaamomme on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä, joten voit tulla meille suoraan riippumatta siitä, missä yhtiössä autovakuutuksesi on.

Rengashotelli on helppo ja turvallinen tapa ratkaisu auton renkaiden kausisäilytykseen. Rengashotellissa renkaita säilytetään puolestasi oikeissa olosuhteissa ja vakuutettuna. Asennamme renkaat autoosi, kun se sinulle sopii, ja pesemme säilytykseen jäävät renkaat huolella. Ilmoitamme sinulle myös hyvissä ajoin, kun renkaat on aika uusia.

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.