Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Kesätöihin meille?

Kiinnostaako sinua kesätyö autoalalla? Rinta-Joupin Autoliike on suomalaisen autokaupan suuri toimija, jolla on pitkät perinteet, mutta samalla aktiivinen ja edistyksellinen ote autokaupan ja asiakaspalvelun kehittämiseen.

Tarjoamme vuosittain lähes sadalle kesätyöntekijälle mahdollisuuden tutustua autoalaan joista osa jatkaa kesän jälkeenkin esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen ohella. Meiltä löydät kesätyöt mm. sihteereiksi, myyntiavustajiksi, automyyjiksi, huoltomyyjiksi sekä mekaanikoiksi.

Hae nyt ja liity tiimiimme!

Lue kesätyökokemuksia meiltä!

Cristian – Automyyjä Rauma

Tradenomiksi opiskeleva Cristian Kuusisto on työskennellyt aikaisemmin kuntosalin asiakaspalvelussa ja pitää asiakaspalvelutyöstä. Viiime kesänä hän päätti hakea automyyntiin Rinta-Joupin Autoliikkeeseen Raumalle.

– Olen kiinnostunut myyntityöstä ja autoista, joten tämä oli ihan täydellinen paikka minulle. Viihtymistä varmasti edesauttoi myös se, että täällä on töissä hyvää porukkaa, hän kertoo.

– Kesällä tuli mukavasti tehtyä kauppaakin ja voisin tulla takaisin ensi kesänä, hän lupaa.

Clarissa – Myyntisihteeri useassa toimipisteessä

Vaasan yliopistossa viestintätieteitä opiskeleva Clarissa Lamppu haki kesätöihin myyntisihteeriksi Rinta-Joupin Autoliikkeen Vaasan toimipisteeseen. Kun aktiivinen nuori nainen ilmoitti olevansa valmis työskentelemään myös muissa toimipisteissä, hän sai todella liikkuvan työn.

– Olen työskennellyt myyntisihteerinä Järvenpäässä, Tervajoella, Turussa, Vantaan Airportissa ja Vaasassa. Opin kesän aikana paljon, sillä myymälöiden autovalikoimissa on eroja. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla on vaihtoautomyymälöitä, kun taas Tervajoella on vaihtoautojen lisäksi myös Toyotan ja Škodan merkkiedustus sekä matkailuajoneuvot, hän kertoo.

22-vuotiaalla Clarissalla oli jo aikaisempaa kokemusta myyntiavustajan töistä.

Lisa – Taloushallinto Tervajoki

Vaasassa Hankenilla pääaineenaan markkinointia opiskeleva 22-vuotias Lisa Niemistö löysi opettavaisen kesätyön Rinta-Joupin Autoliikkeestä Tervajoelta. Autoliikkeen hallinnossa hän sai perehtyä autoalaan ostoreskontran kautta.

– Kesätyö oli kiinnostava, opin joka päivä uutta. Yliopistossa sivuaineenani on laskentatoimi, sain siihen liittyvää arvokasta työkokemusta, autokauppaan tulevia laskuja hoitanut Lisa kertoo.

Ruotsia äidinkielenään puhuva Lisa sai kesän aikana myös hyvää suomen kielen harjoitusta.