Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Oulun Rinta-Joupin Autoliike palkittiin jälleen vuoden parhaana Subaru-jälleenmyyjänä

Subaru Suomi palkitsi Oulun Rinta-Joupin Autoliikkeen vuoden 2020 parhaana Subaru-jälleenmyyjänä. Oulun Rinta-Joupille palkinto oli jo kolmas “Suomen suurin jälleenmyyjä” tunnustus kaikkiaan. Aiemmat palkinnot ovat vuosilta 2016 ja 2017.

Subaru Suomen aluepäällikkö Jani Kaivos kävi Oulussa luovuttamassa kunniakirjan Oulun Rinta-Joupin Autoliikkeen Valtteri Laakolle.

Kunniakirjan kävi Oulussa luovuttamassa Subaru Suomen aluepäällikkö Jani Kaivos. Palkinnon saantiin vaikuttaa niin myynnilliset tulokset kuin asiakaspalaute.

– Haastavasta vuodesta huolimatta saimme pidettyä myyntiluvut varsin kohtuullisina. Siitä suurin kiitos kuuluu koko Oulun Rinta-Joupin tiimille, sekä ennen kaikkea meidän uskollisille asiakkaillemme, jotka mahdollistivat tämän hienon saavutuksen myyntipäällikkö Valtteri Laakko iloitsee.

– Kunniamaininta tuntuu hyvältä niin koko tiimin kuin meidän asiakkaidemme puolesta. Olemme ainoa täyden palvelun Subaru-talo Oulussa, mikä on edesauttanut saamaan pitkiä asiakassuhteita. Meille tullaan tutustumaan Subaru-mallistoon ja suorittamaan huolto- ja korjaustoimenpiteitä myös kauempaakin pohjoisesta sekä Kainuusta, hän jatkaa.

Subarujen myynti vilkastui erityisesti loppuvuotta kohden.

– Kun lunta alkoi tulemaan, niin se on takuuvarma Subaru-kaupan vauhdittaja. Neliveto on ominaisuutena sellainen, jonka kiinnostus kasvaa maan laajuisesti vuosi vuodelta.

Subarun tavoitteena on olla maailman turvallisin automerkki. Turvallisuus on myös ominaisuutena sellainen, minkä takia autoa nimenomaan ostetaan.

– Varsinkin nyt, kun ulkoilukulttuuri on nostanut päätään, Subaruista on alettu kiinnostumaan uudella tavalla. Monien perheiden kiikarissa on sellainen auto, jolla pääsee perheen yhteisiin harrastuksiin ja vähän vaikeampiinkin maastoihin.

Laakon mukaan tällä hetkellä yhä nuoremmat kuluttajat kiinnostuvat Subarusta, sillä siinä on turvallisuuden lisäksi paljon sellaisia ominaisuuksia, joita arvostetaan: kehittyneet ja hyvät liitännät sekä ajoavustinjärjestelmät. Lisäksi se on laadukkaasti valmistettu ja yleisesti vähävikainen, sekä säilyttää hyvin jälleenmyyntiarvon.

Kevään 2021 aikana Subaru lanseeraa uuden Outbackin, joka tulee myyntiin myös Oulun Rinta-Joupin Autoliikkeeseen.

– Kiinnostusta on ollut hyvin jo ennakkoon uuteen Outbackiin. Tiedotamme asiasta vielä lähempänä, kun saadaan ensimmäiset autot meille esille show-roomiin, sekä koeajettavaksi. Tervetuloa tutustumaan, myyntipäällikkö Laakko sanoo.

Teksti: Anni Nieminen, Subaru All the Way -asiakaslehti, huhtikuu 2021

Tutustu Subaru-valikoimaan