Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Rinta-jouppi.com on uudistunut!

Olemme hiljattain julkaisseet uudet verkkosivut, jotta voisimme vastata asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin ja tehokkaammin.

Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä pyrimme aina toimimaan asiakkaan parhaaksi. Tästä syystä myös uudistunut verkkosivustomme on rakennettu asiakkailtamme saatujen palautteiden ja mielipiteiden pohjalta, joita kartoitettiin kyselyn avulla. Pääset nyt palveluihin käsiksi nyt entistä helpommin ja nopeammin oli kyseessä sitten auton ostaminen, myyminen, vaihtaminen, huoltaminen tai vaikkapa vaihtoehtojen selaaminen.

Parempaa asiakaspalvelua

Digitaalisen liiketoiminnan johtaja Susa Niemelä kertoo verkkosivujen uudistuksesta.

– Haluamme parantaa asiakkaiden palvelua kaikissa kanavissa jatkuvasti ja pyrimme olemaan helposti lähestyttäviä kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä.

– Lähes jokainen autokauppa ja huolto lähtee liikkeelle verkosta. Ensimmäiseksi tietoa lähdetään hakemaan hakukoneista ja verkkosivuilta. Tästä syystä uusimme verkkosivut vastaamaan asiakkaiden toiveita ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti läpinäkyvämmäksi. Myytävien ajoneuvojen tietojen ja kuvien lisäksi teemme autoiluun liittyviä artikkeleita ja videoita jatkuvasti.

Verkkosivujen lisäksi autoiluun liittyvää materiaalia löydät myös somekanavistamme Facebookista, Instagramista, Tiktokista ja Youtubesta. Henkilökohtaista palvelua verkkosivuilla tarjoaa sekä automyynnin että huollon chat-myyjät.

– Uuden sivuston julkaisu on aina vasta ensimmäinen versio sivustosta ja kehittäminen jatkuu nykyaikaisen joustavan teknisen toteutuksen mahdollistamana ketterästi. Toivommekin asiakkailtamme jatkuvaa palautetta sivustosta ja toteutamme asiakaskyselyjä säännöllisin välein voidaksemme vastata asiakkaiden tarpeisiin myös rinta-jouppi.comissa.

Meiltä auton ostaminen on helppoa

Uudet sivumme tehtiin muotoon, joka mahdollistaa entistä paremmin kaupankäyntisi verkossa ja tekee siitä helppoa. Koko kansan autokaupan arvojen mukaisesti palvelumme ovat nyt helposti saatavilla matalalla kynnyksellä, eikä kaupanteko vaadi sinulta fyysistä läsnäoloa. Voit esimerkiksi varata auton suoraan verkosta maksamalla varausmaksun.

Lisäsimme etusivulle selkeät ostamisen, myymisen ja huoltamisen oikopolut helpottamaan asiointiasi sivustolla. Kehitimme sivuston hakutoimintoja ensisijaisesti asiakkailta saadun palautteen pohjalta.

Paransimme muutoksen myötä ajoneuvojen hakukriteerejä, lisäsimme sanahaun etusivulle ja laajensimme ajoneuvohaun suodatusvalikoita. Myynti-ilmoitusten selaaminen ja avaaminen onnistuu helposti listauksesta poistumatta niin, että autoihin tutustuminen on sinulle vaivatonta ja sujuvaa. Laadukkaita kuvia ja videoita löytyy ajoneuvoistamme suoraan ilmoitusten yhteydestä.

Huolto ja varaosat kätesi ulottuvilla

Meillä Rinta-Joupin Autoliikkeessä huolletaan kaiken merkkisiä autoja 11 paikkakunnalla. Toimimme myös merkkihuoltona useille eri merkeille ja uudistuneella verkkosivustolla viralliset merkkihuollot sekä varaosat on merkitty selkeämmin toimipistekohtaisesti.

Voit varata autohuollon kätevästi netissä lomakkeella tai chatin kautta. Sivustomme uudistuksen myötä huollon lomakkeen järjestys muutettiin asiakkaiden toivomaan järjestykseen, jotta oikean huollon varaaminen oikealle merkille olisi sinulle helppoa. Myös varaosatilausten lomake löytyy nyt näppärästi samalta sivulta.

Uutta sivustoamme kehitetään jatkuvasti ja toivommekin palautetta sinulta.  Yhteistyö asiakkaiden kanssa oli uudistuksessa keskeisessä roolissa ja on jatkossakin meille tärkeää, jotta voimme muokata palveluitamme saatujen palautteiden perusteella paremmin asiakkaita palvelevaksi. Tavoitteenamme on luoda käytännöllinen ja mutkaton sivusto, joka yhdessä toimipisteiden asiakaspalvelun kanssa palvelee asiakkaitamme toimivana kokonaisuutena.

Löydä uusi ajoneuvosi