Rinta-Joupin Autoliike - Automyynti - Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva - Rinta-Jouppi Caravan Turva -matkailuvaunuille

Rinta-Jouppi Caravan Turva -matkailuvaunuille

Käytetyn matkailuvaunun ostajalle vaunun toimivuus on vähintään yhtä tärkeä kuin henkilöauton ostajalle. Omaan menopeliin pitää voida luottaa, jotta voi lähteä pitkällekin matkalle huoletta. Siksi tarjoamme käytetyn matkailuvaunun ostajalle mahdollisuuden tehdä kaupan yhteydessä Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuvaunu-sopimuksen, joka tarjoaa turvaa ensimmäiseksi vuodeksi. Caravan Turva korvaa kattavasti mahdolliset korjaustarpeet, ilman minkäänlaista omavastuuta.

Tarjoamme mahdollisuuden vaihtoautoturvaan, koska ymmärrämme, että käytetyn matkailuvaunun osto voi epäilyttää. Et tunne auton aiempia omistajia ja taustallasi voi olla ikäviä kokemuksia aiemmista käytetyn auton kaupoista. Kun meille tulee uusi matkailuvaunu, laitamme sen myyntikuntoon ja teemme tarvittavat korjaukset, jotta uskallamme ottaa vastuun sen myynnistä eteenpäin. Haluamme, että myös vaihtomatkailuajoneuvon ostaminen voi olla sinulle mahdollisimman turvallinen sijoitus.

Caravan Turva matkailuvaunu on mahdollista ostaa kaupan yhteydessä matkailuvaunuun, joka on enintään 10 vuotta vanha hintaan 349 euroa vuodessa.

Mitä Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuvaunuille -sopimus sisältää?

Caravan Turva-sopimuksella saat ostamallesi käytetylle matkailuvaunulle vuoden kattavan kuntoturvan. Caravan Turva matkailuvaunu-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään matkailuvaunuusi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Riittää, että ilmoitat huollossa, että matkailuvaunussasi on voimassa Caravan Turva-sopimus.

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuvaunu -sopimus kattaa seuraavat osat:

Mekaniikka

Akseli, työntöjarru, kuulakytkin, sisäputki, vaimennin, käsijarrukahva, turvavaijeri, kumipalje, helat.

Varustelu (asunto-osa)

Lämminvesivaraaja: termostaatti, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli. WC-/jätevesijärjestelmä: moottori, pumppu, solenoidi, huuhtelukokoonpano Puhdasvesijärjestelmä: Vesipumppu, vesisäiliö, vesihana Ilmastointi: Kompressori, termostaatti, puhallin-/tuuletinmoottori, käyttöpaneeli Liesi ja uuni: Termostaatti, vastus, käyttöpaneeli Lämmitysjärjestelmä: Poltin, poltinkokoonpano, termostaatti, puhallinmoottori, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.

Kaikissa osakokonaisuuksissa:

Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon on tarpeen vaihtaa edellä mainittuja osia.

 

Yleisimpiä asioita, joita mikään Rinta-Joupin Vaihtoautoturva ei kata: Määräaikaishuollot, ohjelmapäivitykset ja säädöt, ulkoisista tekijöistä aiheutuneet vauriot (esim. isku, törmäys, hankautuminen, jäätyminen, hapettuminen), jouset ja iskunvaimentimet, pyöränlaakerit, tukivarret, johtosarjat, eristeet ja tiivisteet, kumipuslat, avaimet, akut.

 

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu