Rinta-Joupin Autoliike - Automyynti - Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva - Rinta-Jouppi Moottoripyörä Turva

Rinta-Jouppi Moottoripyörä Turva

Ostetaan moottoripyöriä

Toivomme, että Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu moottoripyörä palvelee sinua pitkään ja uskollisesti. Jos haluat taata mielenrauhasi ennen kuin olet tullut tutuksi uuden moottoripyöräsi kanssa, voit ostaa meiltä kaupan yhteydessä moottoripyörällesi turvan. Se antaa lisäturvaa, kun haluat nauttia huolettomista kilometreistä uudella moottoripyörälläsi.

Mitä Rinta-Jouppi Moottoripyörä Turva -sopimus sisältää?

Myönnämme Moottoripyörä Turvan enintään 7 vuotta vanhoille ja alle 100 000 kilometriä ajetuille moottoripyörille. Rinta-Jouppi Moottoripyörä Turva-sopimus kattaa pyörän eri osien ja järjestelmien vikoja ja rikkoontumisia, eikä sopimuksen piiriin kuuluviin korjauksiin liity omavastuuta. Sopimus on voimassa kuusi kuukautta tai 10 000 ajokilometriä. Sopimus päättyy, kun ehdoista ensimmäinen, aika tai kilometrimäärä, täyttyy.

Rinta-Jouppi Moottoripyörä Turva kattaa seuraavat osat:

Moottori

Sylinterikannet, työntötangot, männät, männän renkaat, sylinteriputket, kampiakselin laakerit ja kiertokangenlaakerit, imu-ja pakoventtiilit, venttiilien istukat ja ohjaimet, nokka-akselit, vesipumppu, öljypumppu. Tiivisteet, putket ja letkut sisältyvät vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin edellä mainitun sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia tai niiden vaihdon yhteydessä.

Vaihteisto

Kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat.

Voimansiirto

Kardaaniakseli, kardaanin nivel, kartiohammaspyörät/rattaat.

Kytkin

Kytkinsylinterit.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu