Koko Kansan Automessut Koko Kansan Automessut Katso tarjoukset
Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Hannulla on luottomyyjä Rinta-Joupin Autoliikkeessä – ”Vaimo ajaa sähköautolla, minä unelmieni avoautolla ja lapset kuskaavat harrastusvarusteensa omilla autoillaan, en voisi olla tyytyväisempi!”

Hannulla on luottomyyjä Rinta-Joupin Autoliikkeessä – ”Vaimo ajaa sähköautolla, minä unelmieni avoautolla ja lapset kuskaavat harrastusvarusteensa omilla autoillaan, en voisi olla tyytyväisempi!”

|

Kun Hannu Kauremaa lähtee suunnittelemaan uuden auton hankintaa tai edellisen vaihtoa uuteen, suuntaa hän Rinta-Joupin Autoliikkeen Hyvinkään toimipisteeseen myyjä Mika Ilpoisen juttusille.

Kaikki Kauremaan perheen autot on hankittu Rinta-Joupin Autoliikkeestä, seuraava hankinta ajoittunee ensi keväälle.

Rinta-Joupin Autoliikkeen tyytyväinen asiakas Hannu Kauremaa toimii IT-alalla kouluttajana ja konsulttina. Vapaa-ajan harrastukset hänellä rytmittyvät jo aikuisten tai lähes aikuisten lasten harrastusten kanssa. Kauremaa nimittäin toimii lastensa seuran Nurmijärvi Seven Ringettes -edustusjoukkueen joukkueenjohtajana.

– Perheeseeni kuuluvat vaimo ja kolme lasta, joista nuorin on 17 ja vanhin on jo muuttanut kotoa pois. Perheen, työn ja harrastusten lisäksi erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat autot ja autoilu.

Hämmästyin miten joustavasti auto saatiin lähimpään toimipisteeseen

Kauremaa etsi pari vuotta takaperin itselleen autoa työsuhdeautosta luopumisen vuoksi. Verkossa autoja selatessaan päätyi hän yllättäen Rinta-Joupin Autoliikkeen verkkosivuille.

– Kiinnostukseni herätti auto, joka oli myynnissä Porvoon toimipisteessä. Välimatka tuntui tuolloin mielestäni ongelmalliselta, mutta sitähän se ei sitten loppupeleissä ollut lainkaan. Rinta-Joupin Autoliikkeen Hyvinkään toimipiste sijaitsi itseäni lähempänä ja olinkin sinne yhteydessä. Hämmästyin kovasti, kuinka joustavasti kiinnostamani auto saatiin alustavan kauppasopimuksen jälkeen koeajettavaksi minua lähellä olevaan toimipisteeseen, ihmettelee Kauremaa edelleen ja jatkaa.

– Myyjä Mika Ilpoinen oli heti helposti lähestyttävä, erittäin avulias ja vastasi avoimesti kaikkiin esittämiini kysymyksiin.

Perheeseen on hankittu jo useampi auto Rinta-Joupin Autoliikkeestä

Melko nopeasti ensimmäisen Rinta-Joupin Autoliikkeessä tehdyn autokaupan jälkeen Kauremaa hankki samasta toimipisteestä auton myös vaimollensa. Ja seuraavana keväänä oli pariskunnan vanhimman lapsen vuoro saada oma auto.

– Tämän vuoden keväällä 2020 ostimme Mikalta Rinta-Joupin Autoliikkeestä auton keskimmäiselle lapsellemme ja lähes samaan aikaan vaihdoimme vaimon auton sähköautoon. Viimeisimpänä hankintana, vaihdoin oman autoni, minulle varta vasten Ruotsista tuotuun autoon.

Kauremaat ovat siis tähän mennessä ostaneet Rinta-Joupin Autoliikkeestä yhteensä kuusi autoa.

– Vaimollani on nyt Volkswagen e-Golf, vanhimmalla lapsellamme A-sarjan Mercedes-Benz ja keskimmäisellä lapsellamme Opel Astra. Vaimon e-Golf hankittiin ihan käyttökustannussyistä. Hänen edestakainen työmatkansa päivässä on noin 70 kilometriä, joten e-Golfin Range 270KM riittää siihen käyttöön oikein hyvin. Hieno juttu oli, että kaiken lisäksi tämä vaimoni auto, oli lähes uusi, Saksasta tuotu e-Golf, jolla oli ostohetkellä alle 2000 kilometriä mittarissa, Kauremaa kertoo tyytyväisenä.

Turvallisia kilometrejä lapsille

Perheen keskimmäinen lapsi ajelee nyt Opel Astralla, joka tuotiin Hyvinkäälle Rinta-Joupin Autoliikkeen Porin toimipisteestä.

– Astra myös oli ostohetkellä vain vähän ajettu. Vaikka auto löytyi Porista, niin ostimme senkin Mikalta Hyvinkään toimipisteestä. Uudehkojen auton hankkiminen lapsille on tuonut minulle tietyllä tavalla mielenrauhaa. Enää ei ole ollut riitoja siitä, kuka milloinkin autoa voi käyttää. Voin luottaa autojen uusimpiin turvamekanismeihin, sekä siihen ettei niissä ole jatkuvia korjaustarpeita, Kauremaa pohtii.

Unelmien Mercedes tuotiin helposti Ruotsista Hyvinkäälle

Kauremaa itse on ajellut muutama vuosi takaperin Mustang-avoautolla. Fiilis avoautolla ajamisesta uudestaan, oli kutkuttanut jo pitkään miehen mieltä.

– Avoauton hankinta on ollut edellisestä luopumisen jälkeen mielessä koko ajan. Nyt kun minun ei enää samalla tavalla tarvitse miettiä tavaratilan sopivuutta ringette- tai jääkiekko varusteiden kuskaamisen suhteen, kun lapsilla on omat autot, niin pystyin etsimään itselleni mieluisimman auton. Haluamillani varusteilla olevaa autoa ei löytynyt Suomesta, joten käänsimme Mikan kanssa katseet Ruotsin ja Saksan markkinoille.

Mika Ilpoinen oli jo aikaisemmin kertonut Kauremalle, että kummassakin maassa, Ruotsissa ja Saksassa, on Rinta-Joupin Autoliikkeellä yhteyshenkilöt, joiden avulla kaupat ja tuonti Suomeen onnistuisi mainiosti.

Hannu Kauremaa löysi unelmiensa Mercedes-avoauton Ruotsista, josta se kuljetettiin nopealla aikataululla Hyvinkäälle.

– Tiesin, että tämä toimisi hienosti ja voisin ostaa auton Mikan kautta. Lopulta löysimme unelmieni auton Trelleborgista, Ruotsista ja parin viikon päästä se jo luovutettiin Hyvinkäällä minulle, ihmettelee Kauremaa iloisena nopeaa toimintaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Rinta-Joupin Autoliikkeen myyjä Mika Ilpoinen hoitaa Hyvinkään toimipisteessä käytettyjen autojen myyntiä ja myös ostotoimintaa ulkomailta.

Seuraavat kaupat jo kiikarissa ensi keväälle

Kauremaa on ollut erittäin tyytyväinen Rinta-Joupin Autoliikkeen palveluun. Kaikki asiat ovat hänen mukaansa hoituneet aina sovitusti ja laaditussa aikataulussa.

– Jos autoissa on esiintynyt omasta mielestäni vikoja, niin ne kaikki on pystytty selvittämään tehokkaasti yhdessä Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa. Varmasti hankimme myös tulevaisuuden autot samasta paikasta. Itseasiassa vanhemman tyttären kanssa on jo katseltukin Ruotsin markkinoita seuraavan auton hankkimiseksi. Tämä hankinta kuitenkin odottelee vielä ensi kevääseen saakka, Kauremaa vinkkaa hymyillen.

Rinta-Joupin Autoliikkeeseen on ilo mennä

Asioiden hoitaminen Kauremaan ja Ilpoisen välillä on onnistunut myös sähköpostilla. Kauremaan mielestä on mahtavaa, että viestitellä voi myös jopa WhatsAppilla.

– Mika on ollut aivan loistava! Olemme vaihtaneet auto- ja muita kuulumisia myös autonostoprosessien ulkopuolella. Mikassa parasta on avoimuus sekä ystävällisyys. Hän on aina pitänyt lupaukset ja viestittänyt hienosti asioiden etenemisestä autokauppaprosessin aikana.

Rinta-Joupin Autoliikettä Kauremaa suosittelee kenelle tahansa autonostajalle.

– Hyvinkään liikkeen kaikki myyjät ovat tulleet kauppojen myötä tutuiksi ja liikkeeseen on ilo mennä, kun tuntee itsensä heti tervetulleeksi. Kaikki moikkaavat ja kyselevät autokuulumisia, siitä tulee hyvä mieli.

Asiat hoidamme sovitusti

Myyjä Mika Ilpoinen kertoo toimineensa automyyjänä jo kymmenen vuotta ja Rinta-Joupin Autoliikkeessä hän on työskennellyt vuodesta 2016.

– Hoidan käytettyjen autojen myyntiä Hyvinkäällä ja myös ostotoimintaa ulkomailta.

Asun Nurmijärvellä ja minun perheeseeni kuuluvat 13-vuotias Anton, 22 -vuotias Rasmus ja vaimoni. Vapaa-ajallani harrastan kuntosalia, ulkoilua, mökkeilyä ja harraste-auton rakentelua.

– Työssäni Rinta-Joupin Autoliikkeessä palvelen aina asiakkaitani positiivisella mielellä ja iloisella asenteella. Meillä asiakas huomioidaan aina parhaalla mahdollisella tavalla. Sovitut asiat hoidamme aina ajallaan, kuten Kauremaankin kanssa olemme tehneet.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Mika Ilpoinen kannustaa asiakasta ottamaan yhteyttä itselleen sopivalla tavalla, sähköpostitse, puhelimitse, tulemalla paikan päälle taikka vaikka WhatsAppilla.

Parhaat asiakkaat ja paras työnantaja

Asiakkaastaan Kauremaasta Ilpoinen puhuu lämpimästi.

– Hannu on mukava, avoin ja helposti lähestyttävä ihminen. Hänen kanssaan on mukava tehdä kauppaa. Hän on tarkka ja tietää aina mitä haluaa, Ilpoinen kiittelee.

– Tapasimme ensimmäisen kerran noin kaksi vuotta sitten. Jo silloin ensimmäisestä kaupasta alkaen pyrin hoitamaan kaiken loppuun saakka mahdollisimman hyvin ja joustavasti. Hannu onkin sen jälkeen ostanut meiltä jo kaksi autoa itselleen ja kaksi vaimolleen. Myös heidän lastensa autot on hankittu täältä Rinta-Joupin Autoliikkeestä. Yhteyttä olemme pitäneet käyttämällä sosiaalisen median eri kanavia, puhelimen välityksellä sekä kasvotusten.

Ilpoinen kiittelee vielä asiakastaan Kauremaata siitä, että on ansainnut hänen luottamuksensa.

– Meillä on kyllä rennot, asialliset ja luottavaiset välit. Luottamus on molemminpuolista.

 

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Supermarjojen tuottaja vaihtoi Kia e-Niroon – vastuullinen täyssähköauto sopii luomuviljelijän brändiin

Suomalaisia supermarjoja kasvattava Jan-Ole Sandås innostui sähköautoista, jotka sopivat...

Kesätöissä Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Tarjoamme joka vuosi lähes sadalle opiskelijalle mahdollisuuden tutustua autoalan...

Uudet dieselautot yllättävät vähäpäästöisyydellään

Tero Jussinmäki on törmännyt usein diesel- ja sähköautojen väliseen...

Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla – sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

Jaajo kävi kavereineen toista kertaa reissussa matkailuautolla, tällä kertaa...

Sporttinen ja ekologinen BMW X3 sopii laskettelukeskus Tornimäen brändiin – ”Bemarista huokuu kaikessa laatu”

Yritykselle on tärkeää, että auto sopii myös sen brändiin....

Fiat 500 Lounge – hymyilyttävä pala Italiaa

Jos autossa lukee italiaksi ”ihana elämä” eli Dolce vita,...

Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

Jaajo Linnonmaa lähti Suomipop-festareille Rinta-Joupin Autoliikkeen Hymer Exsis -matkailuautolla....

Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

Havu Gaming -joukkueessa pelaava Sami ”xseveN” Laasanen etsi itselleen...

Jenni pisti elämänsä uusiksi – muutti retkeilyautoon ja nauttii nyt vapaudesta

Viime syksynä yllättäen tyhjän päälle tipahtanut Jenni Ali-Keskikylä päätti...

Nopeus ratkaisee autokaupassakin – Rinta-Joupin Autoliikkeessä ymmärretään yrittäjän arkea ja kiireitä

Latvalan Puutarhan yrittäjä Juha Latvala on nopealiikkeinen mies. Kun...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen