Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Pyöräkauppias tarvitsi tietynlaisen pakettiauton – Rinta-Joupin Autoliike metsästi sellaisen: ”Auton etsintä on meille tuttua puuhaa”

Pyöräkauppias tarvitsi tietynlaisen pakettiauton – Rinta-Joupin Autoliike metsästi sellaisen: ”Auton etsintä on meille tuttua puuhaa”

|

Vaasassa ja Seinäjoella toimivalla pyöräilyn huolto- ja erikoisliike Cyclillä oli Rinta-Joupin Autoliikkeelle tehtävä: piti löytää vaihtoautoista sopivan korkea, mutta riittävän lyhyt pakettiauto sopivilla mausteilla. Haasteen vastaanotti Vaasan toimipisteen myyntijohtaja Niko Puska.

Seinäjokelainen yrittäjä Tapio Roiha tuskaili aikansa pakettiautossa, jonka sisällä pyöriä liikutellessa ei saanut selkää suoristettua. Sitten hän otti yhteyttä pyöräilyharrastuksesta tuttuun Rinta-Joupin Autoliikkeen Vaasan toimipisteen myyntijohtaja Niko Puskaan.

– Kerroin Nikolle, että tarvitsisin uudemman vaihtoauton tietyillä kriteereillä. Merkkinä miellytti Mercedes-Benz Sprinter, logoon sopiva musta väri ja tärkeintä olisi, että sisätilassa pystyy siirtelemään pyöriä pystyssä. Pakettiauton ei saanut olla kuitenkaan liian pitkä, sillä sellainen ei mahdu halliimme, Roiha luettelee.

Puska pisti verkot vesille ja sopivan pakettiauton metsästys alkoi. Suomessa suuri osa pakettiautoista on valkoisia, ja musta väri karsi ulos monta hyvää vaihtoehtoa. Kesti pari viikkoa, kunnes juuri oikeanlainen ajoneuvo ilmestyi myyntimarkkinoille.

– Auton myyjä oli laittanut illalla sen nettiin ja ostimme sen heti seuraavana aamuna. Tällainen auton etsintä on meille tuttua puuhaa, vastaavanlaisia pyyntöjä tulee meille viikoittain. Tämä on välillä vähän kuin salapoliisityötä, monesti on haussa joku erikoisauto, kuten urheiluauto tai avoauto, Puska selvittää.

Roiha on tyytyväinen pakettiautoon, jossa oli ostohetkellä vasta satatuhatta ajokilometriä mittarissa. Hän kertoo, että kivana yllätyksenä tuli kaupan päälle automaattivaihteisto. Myös palvelukokemus oli hyvä, asiat sujuivat ja tieto kulki nopeasti.

Pyörä kulkee kätevästi auton mukana

Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu pakettiauto tulee olemaan kovassa käytössä, sillä pyöräilykauppa käy nyt kuumana.

Vuonna 2015 perustettu Cycli Oy on kolmen maastopyöräilyä pitkään harrastaneen miehen yhteinen unelma. Hessu Kulmala, Tuukka Kuosmanen ja Tapio Roiha yllättyivät yrityksen nousukiidosta, sillä Seinäjoen liikkeen rinnalle tuli pian tarve omalle kivijalkaliikkeelle myös Vaasaan.

– Meillä on aika paljon pientä kaupunkiajoa ja lisäksi suhaamme Vaasan ja Seinäjoen väliä, kun siirrämme pyöriä liikkeestä toiseen. Olemme muuttamassa uusiin toimitiloihin futisstadionin viereen Seinäjoella, joten autolla ja meillä pitää kiirettä, Roiha kertoo.

Monet alan harrastajat hankkivat maastopyörän lisäksi sähköpyörän tai läskipyörän.

– Jotkut pyöräilijät ovat itsekin hankkineet pakettiauton, se on kaikkein paras ja turvallisin tapa kuljettaa arvokkaita pyöriä. Lisäksi siinä on se etu, että pyörät säilyvät puhtaana, hän lisää.

Roiha korostaa, että kannattaa laittaa kuntoon myös auton lisävarusteet, joilla pyöriä kuljetetaan. Toisilla pyörät matkaavat mukana katolla, toisilla taas perässä.

Unelmien auto etsitään asiakkaalle tarvittaessa vaikka ulkomailta

4000 ajoneuvon varastossa autot ja muut kulkuvälineet vaihtuvat päivittäin. Valikoimaa kannattaa seurata jatkuvasti, jos on etsimässä tietynlaista autoa. Hakuvahti on hyvä väline seurantaan, sillä sen avulla asiakas saa viestin sähköpostiin, kun hakuehdot täyttävä ajoneuvo ilmestyy varastoon.

Myyjät tietenkin myös etsivät asiakkaan tarpeisiin sopivia autoja. Autoja tarjotaan jatkuvasti ostettavaksi ja sopiva saattaa olla jollain toisella juuri myynnissä.

Jos nämäkään eivät kohtaa, niin autoja tuodaan jatkuvasti asiakkaille myös täsmäostona ulkomailta. Autoja tuodaan varsinkin Ruotsista ja Saksasta, joissa on tarjolla paljon vähän ajettuja ja hyvin varusteltuja autoja. Asiakkaalle tuontiauton osto on yksinkertaista ja turvallista, sillä Rinta-Joupin Autoliike hoitaa kaikki käytännön asiat asiakkaan puolesta ja auto luovutetaan asiakkaalle Suomeen rekisteröitynä.

Lue lisää Ruotsin tuontiautoista tästä

Lue lisää Saksan tuontiautoista tästä

Eikö etsimääsi autoa ole vielä löytynyt? Jätä meille soittopyyntö!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

”Tilaisin sähkötaksin, kiitos” – Taksiala panostaa vähäpäästöiseen autoiluun

Sähköautot ovat viime vuosina yleistyneet yksityisautoilijoiden keskuudessa hurjaa vauhtia....

Sähköinen koeajopäivä Savonlinnassa 

Konesaimaan ovi avautui ahkerasti kevään kauppapäivässämme Savonlinnassa. Halukkaita koeajolle lähtijöitä...

Ennakkoluuloja sähköautoilusta: aloittelevan sähköautoilijan matkassa

Rinta-Joupin Autoliikkeen digitaalisen liiketoiminnan johtaja Susa Niemelä päätti testata...

Rinta-Joupin Autoliike pelasti karavaanarit pulasta Kempeleessä

Kiannon perheellä on ollut yllätyksiä matkailuauton kanssa. Onneksi niistä...

Kari suuntaa huoltoon ja autokaupoille mökkimatkalla

Kari Rännäli on asioinut Rinta-Joupin Autoliikkeessä Mikkelissä jo noin...

Yhteistyöllä parasta mahdollista palvelua

Rinta-Joupin Autoliikkeessä Rovaniemellä panostetaan siihen, että asiakkaat saavat parasta...

Henrik Hermansson jatkaa matkaa kaasuautolla

Täysin uusiutuva biokaasu on monelle autoilijalle vaivattomin ja edullisin...

Jaajo talvimatkalla perheen kanssa

Jaajo päätti lähteä talviselle reissulle perheen kanssa. Menopeliksi valikoitui...

Ystävykset Henna ja Mia kävivät yhdessä autokaupoilla: mukaan tarttuivat molemmille uudet autot

Hennan ja Mian kymmenen vuotta sitten alkanut ystävyys on...

KIA-koeajotarinoita Savonlinnasta

Olimme mukana kauppapäivässä Savonlinnan Konesaimaalla esittelemässä uusia Kian malleja...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu