Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Pyöräkauppias tarvitsi tietynlaisen pakettiauton – Rinta-Joupin Autoliike metsästi sellaisen: ”Auton etsintä on meille tuttua puuhaa”

Pyöräkauppias tarvitsi tietynlaisen pakettiauton – Rinta-Joupin Autoliike metsästi sellaisen: ”Auton etsintä on meille tuttua puuhaa”

|

Vaasassa ja Seinäjoella toimivalla pyöräilyn huolto- ja erikoisliike Cyclillä oli Rinta-Joupin Autoliikkeelle tehtävä: piti löytää vaihtoautoista sopivan korkea, mutta riittävän lyhyt pakettiauto sopivilla mausteilla. Haasteen vastaanotti Vaasan toimipisteen myyntijohtaja Niko Puska.

Seinäjokelainen yrittäjä Tapio Roiha tuskaili aikansa pakettiautossa, jonka sisällä pyöriä liikutellessa ei saanut selkää suoristettua. Sitten hän otti yhteyttä pyöräilyharrastuksesta tuttuun Rinta-Joupin Autoliikkeen Vaasan toimipisteen myyntijohtaja Niko Puskaan.

– Kerroin Nikolle, että tarvitsisin uudemman vaihtoauton tietyillä kriteereillä. Merkkinä miellytti Mercedes-Benz Sprinter, logoon sopiva musta väri ja tärkeintä olisi, että sisätilassa pystyy siirtelemään pyöriä pystyssä. Pakettiauton ei saanut olla kuitenkaan liian pitkä, sillä sellainen ei mahdu halliimme, Roiha luettelee.

Puska pisti verkot vesille ja sopivan pakettiauton metsästys alkoi. Suomessa suuri osa pakettiautoista on valkoisia, ja musta väri karsi ulos monta hyvää vaihtoehtoa. Kesti pari viikkoa, kunnes juuri oikeanlainen ajoneuvo ilmestyi myyntimarkkinoille.

– Auton myyjä oli laittanut illalla sen nettiin ja ostimme sen heti seuraavana aamuna. Tällainen auton etsintä on meille tuttua puuhaa, vastaavanlaisia pyyntöjä tulee meille viikoittain. Tämä on välillä vähän kuin salapoliisityötä, monesti on haussa joku erikoisauto, kuten urheiluauto tai avoauto, Puska selvittää.

Roiha on tyytyväinen pakettiautoon, jossa oli ostohetkellä vasta satatuhatta ajokilometriä mittarissa. Hän kertoo, että kivana yllätyksenä tuli kaupan päälle automaattivaihteisto. Myös palvelukokemus oli hyvä, asiat sujuivat ja tieto kulki nopeasti.

Pyörä kulkee kätevästi auton mukana

Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu pakettiauto tulee olemaan kovassa käytössä, sillä pyöräilykauppa käy nyt kuumana.

Vuonna 2015 perustettu Cycli Oy on kolmen maastopyöräilyä pitkään harrastaneen miehen yhteinen unelma. Hessu Kulmala, Tuukka Kuosmanen ja Tapio Roiha yllättyivät yrityksen nousukiidosta, sillä Seinäjoen liikkeen rinnalle tuli pian tarve omalle kivijalkaliikkeelle myös Vaasaan.

– Meillä on aika paljon pientä kaupunkiajoa ja lisäksi suhaamme Vaasan ja Seinäjoen väliä, kun siirrämme pyöriä liikkeestä toiseen. Olemme muuttamassa uusiin toimitiloihin futisstadionin viereen Seinäjoella, joten autolla ja meillä pitää kiirettä, Roiha kertoo.

Monet alan harrastajat hankkivat maastopyörän lisäksi sähköpyörän tai läskipyörän.

– Jotkut pyöräilijät ovat itsekin hankkineet pakettiauton, se on kaikkein paras ja turvallisin tapa kuljettaa arvokkaita pyöriä. Lisäksi siinä on se etu, että pyörät säilyvät puhtaana, hän lisää.

Roiha korostaa, että kannattaa laittaa kuntoon myös auton lisävarusteet, joilla pyöriä kuljetetaan. Toisilla pyörät matkaavat mukana katolla, toisilla taas perässä.

Unelmien auto etsitään asiakkaalle tarvittaessa vaikka ulkomailta

4000 ajoneuvon varastossa autot ja muut kulkuvälineet vaihtuvat päivittäin. Valikoimaa kannattaa seurata jatkuvasti, jos on etsimässä tietynlaista autoa. Hakuvahti on hyvä väline seurantaan, sillä sen avulla asiakas saa viestin sähköpostiin, kun hakuehdot täyttävä ajoneuvo ilmestyy varastoon.

Myyjät tietenkin myös etsivät asiakkaan tarpeisiin sopivia autoja. Autoja tarjotaan jatkuvasti ostettavaksi ja sopiva saattaa olla jollain toisella juuri myynnissä.

Jos nämäkään eivät kohtaa, niin autoja tuodaan jatkuvasti asiakkaille myös täsmäostona ulkomailta. Autoja tuodaan varsinkin Ruotsista ja Saksasta, joissa on tarjolla paljon vähän ajettuja ja hyvin varusteltuja autoja. Asiakkaalle tuontiauton osto on yksinkertaista ja turvallista, sillä Rinta-Joupin Autoliike hoitaa kaikki käytännön asiat asiakkaan puolesta ja auto luovutetaan asiakkaalle Suomeen rekisteröitynä.

Lue lisää Ruotsin tuontiautoista tästä

Lue lisää Saksan tuontiautoista tästä

Eikö etsimääsi autoa ole vielä löytynyt? Jätä meille soittopyyntö!

Jätä soittopyyntö

1. Valitse soittopyynnön toimipiste
2. Kirjoita puhelinnumero

 

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Uudet dieselautot yllättävät vähäpäästöisyydellään

Tero Jussinmäki on törmännyt usein diesel- ja sähköautojen väliseen...

Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla – sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

Jaajo kävi kavereineen toista kertaa reissussa matkailuautolla, tällä kertaa...

Sporttinen ja ekologinen BMW X3 sopii laskettelukeskus Tornimäen brändiin – ”Bemarista huokuu kaikessa laatu”

Yritykselle on tärkeää, että auto sopii myös sen brändiin....

Fiat 500 Lounge – hymyilyttävä pala Italiaa

Jos autossa lukee italiaksi ”ihana elämä” eli Dolce vita,...

Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

Jaajo Linnonmaa lähti Suomipop-festareille Rinta-Joupin Autoliikkeen Hymer Exsis -matkailuautolla....

Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

Havu Gaming -joukkueessa pelaava Sami ”xseveN” Laasanen etsi itselleen...

Jenni pisti elämänsä uusiksi – muutti retkeilyautoon ja nauttii nyt vapaudesta

Viime syksynä yllättäen tyhjän päälle tipahtanut Jenni Ali-Keskikylä päätti...

Nopeus ratkaisee autokaupassakin – Rinta-Joupin Autoliikkeessä ymmärretään yrittäjän arkea ja kiireitä

Latvalan Puutarhan yrittäjä Juha Latvala on nopealiikkeinen mies. Kun...

Jutta ja Katriina kesälomamatkalla retkeilyautolla ympäri Suomen – lue matkablogi!

Serkukset Jutta ja Katriina kiersivät kesälomallaan Suomea Rinta-Joupin Autoliikkeen...

Merkkihuolto ehkäisee tulevaisuuden ongelmia – Pasi ajaa Kangasalta Poriin huollattaakseen autonsa Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Kangasalalainen Pasi Lehtinen ajaa mieluusti 135 kilometrin matkan huollattamaan...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen