Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Jarmo rakastaa vanhoja autoja ja muistuttaa, että unelmat on tehty toteutettaviksi – ”Rinta-Joupin Autoliikkeestä löytyy tietämystä myös klassikkoautoista!”

Jarmo rakastaa vanhoja autoja ja muistuttaa, että unelmat on tehty toteutettaviksi – ”Rinta-Joupin Autoliikkeestä löytyy tietämystä myös klassikkoautoista!”

|

Vanhat autot kiinnostavat JS-Motorsin yrittäjä Jarmo Siiraa ja Rinta-Joupin Autoliikkeen Pekka Vesankaa.

Rinta-Joupin Autoliikkeen laajasta valikoimasta löytyy myös vanhoja klassikkoautoja. Perjantaisin sosiaalisessa mediassa esitellään viikon retrolöydöt.

Pekka Vesanka toimii automyyjänä Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteessä. Miehen mielestä työpaikalla on aina ollut hyvä tunnelma.

– Meillä on täällä sekä nuoria että kokeneempia myyjiä ja me kaikki opimme toisiltamme kaupankäynnin ja asiakaspalvelun hyviä puolia.

Intohimoinen vanhojen autojen harrastaja

Myös Vesangan vapaa-ajan kiinnostuksen kohteet löytyvät autoharrastuspuolelta.

– Suhtaudun intohimoisesti vanhoihin autoihin. Niissä viehättävät tarinat. On mukava pohtia, kenellä vanha auto on ollut. Milloin se on ollut käytössä ja missä kaikkialla sillä on ajeltu. Minusta tuntuu myös hyvälle, että pystyn hyödyntämään omaa ammattiosaamistani sekä harrastuneisuuttani työssäni päivittäin.

Perjantaisin esittelemme sosiaalisessa mediassa viikon retroautot

Rinta-Joupin Autoliikkeen retroautovalikoima on Vesangan mukaan monipuolinen.

– Vanhoja klassikkoautoja löytyy tosiaan laidasta laitaan. Meillä on ajopelejä Moskovitshistä Mersuun. Vanhin myynnissä ollut auto on ollut T Fordi vuodelta 1925, kertoo Vesanka ylpeänä ja jatkaa.

– Rinta-Joupin Autoliikkeen erikoisuus on perjantaisin järjestettävä Retroperjantai. Eli perjantaisin esittelemme somessa retroautoja. Nyt talvea kohden retroautot ovat liikkuneet mainiosti. Uusia kohteita tulee ja menee reippaasti viikoittain.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Rinta-Joupin Autoliikkeen automyyjä Pekka Vesangan mukaan vanhempia autoja ostetaan useimmiten tunnepohjaisesti. Klassikkoauto voi olla myös hyvä sijoitus.

 

Vanha auto voidaan hankkia syntymävuoden, muistojen tai fiiliksen pohjalta

Vesanka kuvailee retroauton hankintaa fiilispohjaiseksi prosessiksi.

– Joku etsii itselleen retroautoa oman syntymävuotensa mukaan. Jollekin toiselle vastaan tuleva vanha auto herättää muistoja lapsuudesta tai nuoruudesta. Vanhempia autoja ostetaan siis useimmiten tunnepohjaisesti, ja uudempia, päivittäiseen käyttöön tulevia tarpeen mukaan.

Vanha auto voi Vesangan mukaan olla myös hyvä sijoitus.

– Kun hankkii oikean auton, oikeaan aikaan, voi arvonnousu voi olla jopa parempi kuin pörssissä.

Tärkeintä on asiakkaan tarkka kuuntelu

Olipa auton ostoprosessi millainen tahansa, vaatii se Vesangan mukaan asiakkaan tarkkaa kuuntelemista.

– Tarkan kuuntelemisen ja asiakkaan tarpeiden kartoituksen pohjalta saamme aikaan avoimen keskustelun asiakkaan kanssa. Silloin sopiva ratkaisu varmasti löytyy. Tälläkin hetkellä meiltä tosiaan löytyy varastosta autoja harvinaisista retroautoista aina Lamborghiiniin saakka. Tunnelma meillä on aina hyvin rento sekä asiakkaan että myyjän näkökulmasta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Rinta-Joupin Autoliikkeen erikoisuus on perjantaisin sosiaalisessa mediassa järjestettävä Retroperjantai, jossa esitellään viikon aikana Rinta-Joupin Autoliikkeeseen tulleita retroautoja.

 

Retroautojen harrastajat ystävystyvät helposti

Vanhojen autojen harrastajana Vesanka on toki tutustunut työn ohessa myös muihin vanhojen autojen harrastajiin. Yksi retroautoista kiinnostunut asiakas ja ystävä on Jarmo Siira.

– Jarmoon olen tutustunut kymmenen vuotta sitten, kun myin hänelle uuden auton. Sen jälkeen olemme tehneet jo useita muitakin autokauppoja Jarmon kanssa. Kauppaa on tehty niin uusista kuin vanhoistakin autoista.

Siira on harrastanut vanhoja autoja jo yli 25 vuotta ja Vesanka kuvailee Siiran olevan muutenkin moottorimies henkeen ja vereen.

– Hän on harrastanut moottorikelkkailua ja motocrossia koko ikänsä. Meillä on Jarmon kanssa aina ollut samanhenkiset kiinnostuksen kohteet ja siksi olemmekin tutustuneet niin vaivattomasti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Pitkän linjan moottoriajoneuvoharrastaja Jarmo Siira on aina ollut kiinnostunut myös vanhoista autoista. Hän käy välillä Rinta-Joupin Autoliikkeessä lemmikkikoiransa kanssa tervehtimässä tutuksi tulleita automyyjiä.

 

Asiakkaana aktiivinen moottorilajien harrastaja

Jarmo Siira toimii Mikkelissä yrittäjänä. Hänen yrityksensä JS-Motors on toiminut paikkakunnalla jo vuodesta 1996.

– Perheeseeni kuuluvat avopuoliso ja kaksi reipasta autoilevaa koiraa. Olemme koko porukka aina valmiina autoretkelle!

Siira on harrastanut aktiivisesti motocrossia vuosina 1981-2004 ja kelkkailua vuosina 1992-2012. Hän myös kilpaili lajeissa vuosina 1981-2005.

– Edelleen nämä lajit kuuluvat harrastuksiini yhdessä hyvien ystävieni kanssa. Olen nykyisin myös kannustamassa ja sparraamassa uusia nousevia alan harrastajia aktiivisen moottorikerhomme kautta.

Asiakkaan tarpeista lähtevää asiantuntevaa palvelua

Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkeli toimipisteeseen on Siiran mukaan aina ollut mukava ja helppo mennä asioimaan.

– Henkilökunnan reipas ja ystävällinen vastaanotto heti ovella ei ole koskaan jättänyt minua kylmäksi. Aina olen saanut omista tarpeistani lähtevää asiantuntevaa palvelua. Vuosien varrella olen hankkinut Rinta-Joupin Autoliikkeestä jo useita autoja, niin käyttöautoiksi kuin harrasteautoiksi. Jokainen autohankinta on ollut omanlaisensa prosessi ja palvelu on ollut joka kerta asiantuntevaa ja henkilökohtaista.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Rinta-Joupin Autoliikkeestä löytyy vanhoja ajopelejä Moskovitshistä Mersuun. Vanhin myynnissä ollut auto on ollut T Fordi vuodelta 1925.
Vankkaa tietämystä ja asiakastyytyväisyydestä huolehtimista

Useimmiten Siira on tehnyt autokaupat Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteen automyyjä Pekka Vesangan kanssa.

– Pekan kanssa asiointi on savolaisittain hyvin lupsakkaa ja jouhevaa. Rinta-Joupin Autoliikkeestä löytyy tietämystä myös klassikkoautoista, Siira kiittelee.

– Pekan palvelu ei lopu pelkästään auton myyntiin, vaan hän huolehtii asiakastyytyväisyydestäni soittamalla perään ja kyselee palautetta autosta sekä prosessista. Pekka todellakin huolehtii asiakkaistaan mahtavasti.

Juttu jatkuu jälkeen.

Rinta-Joupin Autoliikkeessä on todella monipuolinen valikoima erikoisempiakin ajoneuvoja. Espoon toimipisteestä löytyy tällä hetkellä esimerkiksi vanha kaksikerroksinen linja-auto.

 

Klassikkoautot on kasvava trendi

Siira on aina ollut erittäin kiinnostunut myös vanhoista autoista. Erityisesti klassikko- ja museoautot ovat aina kiehtoneet miestä ainutlaatuisuudellaan ja kauneudellaan.

– Klassikkoautot edustavat aivan omalaatuista maailmaansa. Maallikon silmissä ne herättävät jopa hämmennystä ja ihmetystä historiallaan, jossa perinteiset lainalaisuudet eivät korreloi.

Klassikkoautojen harrastaminen on ollut jo vuosia kasvava trendi ja joitakin helmiä on vuosien varrella jäänyt myös Siiran kokoelmiin.

JS-Motorsin yrittäjä Jarmo Siira kiittelee yhdessä koiransa kanssa Rinta-Joupin Autoliikkeen joustavaa ja asiantuntevaa palvelua.

– Ensimmäisen Mercedez-Benz -merkkisen klassikkoautoni hankin vuonna 2001. Auto on edelleen omistuksessani. Kun olin pikkupoika, oli isälläni ajokkina Renault R 16 TS ja se jäi nuorelle pojalle unelmana vahvasti mieleen. Viime kesänä eteeni tarjoutui juuri samanlainen auto myyntiin. En epäröinyt hetkeäkään sen ostamista. Silloin lapsuuden unelmani toteutui uudelleen konkreettisena elämyksenä. Autossa on täysin sama tuoksu ja olemus, kuin isäni autossa oli.

Vuosien saatossa Siiran rakkaus vanhoja autoja kohtaan on vain syventynyt ja hän kertoo, että vapaa-aikana erilaiset harrasteautotapahtumat ja -retket ovat erittäin hienoja elämyksiä.

Joustava ja sanojensa mukainen – koko kansan autokauppa

Rinta-Joupin Autoliikkeestä Siira tahtoo vielä sanoa sen olevan hyvin monipuolinen ja joustava autoliike.

– Se on sanansa mukainen – koko kansan autokauppa! Vaihtoautovalikoima on erittäin monipuolinen ja liikkeessä ollaan joustavia vaihtolaitteiden suhteen. Kauppaa voi käydä hevosenkuljetusvaunusta kuorma-autoon ja kaikista moottoriajoneuvoista siltä väliltä.

Siira kehuu myös Rinta-Joupin Autoliikkeen useita toimipisteteitä ympäri Suomen, kiittelee hyviä rahoituspalveluja, sekä ennen kaikkea rehtiä ja reipasta asiakaspalvelua.

– Täällä jos missä, autoasiakasta kuunnellaan!

Tutustu lisää Rinta-Joupin Autoliikkeen laajaan ja monipuoliseen valikoimaan

Kommentit (7)

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Eero Vähäkangaskirjoittaa:

Hienoa toimintaa teillä päin onnea sinne täältä tyrnävältä kovasti Suomi Finland

Rinta-Joupin Autoliikekirjoittaa:Ylläpitäjä

Kiitos Eero! Mukavaa Joulun odotusta Tyrnävälle

Jorma Koivuniemikirjoittaa:

Viime kesänä tuo vm -25 t-fordini tuli teille vaihdossa sl meseen. Saitte hyvän kaupan!
Nyt olen hieronut kauppoja uudehkosta gle mersusta, mutta tuntuu jäävän kaupat tekemättä muutaman tonneroisen vuoksi. ☹️😬

Kari Nummikirjoittaa:

löytyykö nuo retroperjantain autot myös netistä, ja mistä tarkemmin

Rinta-Joupin Autoliikekirjoittaa:Ylläpitäjä

Hei Kari! Retroautoille on työnalla oma sivunsa myös, mutta toistaiseksi retroautot löytyvät vaihtoautohaun kautta suodattamalla vanhempia tähtiyksilöitä.

Irma Westerbackkirjoittaa:

Hei. Pystyykö teiltä ostamaan auton osamaksulla vaikka luottotietoja ei ole?

Rinta-Joupin Autoliikekirjoittaa:

Hei Irma! Kiitos kommentistasi. Näitä katsotaan aina tapauskohtaisesti. Aina maksuhäiriömerkintä ei ole kuitenkaan este. Tästä kannattaa olla yhteydessä suoraan myyjään.

Lue myös nämä

KIA koeajotarinoita Savonlinnasta

Kauppapäivä Savonlinnan Konesaimaan kanssa Olimme mukana kauppapäivässä Savonlinnan Konesaimaalla...

Matkailuajoneuvojen maailma muuttuu – karavaanarit ovat yhä nuorempia ja matkustaminen houkuttelee vuoden ympäri

Karavaanarielämä on viime vuosina saanut uutta nostetta. Maata pitkin...

Škoda HiTech -mekaanikko on merkkihuollon todellinen osaaja

Merkkihuollon mekaanikot ovat autosi parhaita asiantuntijoita. Porin toimipisteen huollossa...

Jaakko huollattaa Toyota Avensiksensa säännöllisesti merkkihuollossa – yhteistä matkaa pian jo 20 vuotta

Jaakko Koistinen hankki vuonna 2004 uuden Toyota Avensiksen, jolla...

Mika ja Sari kiersivät matkailuautolla Lofoottien henkeäsalpaavissa maisemissa

Rinta-Joupin Autoliikkeessä Tervajoella myyntipäällikkönä työskentelevä Mika Hakola testasi matkailuautoilua...

Mikan leasing-BMW:stä huolehditaan säännöllisesti – huoltoleasingillä huolettomia kilometrejä

Mika Lemettisen leasingauto BMW 530e Luxury Line hurmaa edelleen,...

Supermarjojen tuottaja vaihtoi Kia e-Niroon – vastuullinen täyssähköauto sopii luomuviljelijän brändiin

Suomalaisia supermarjoja kasvattava Jan-Ole Sandås innostui sähköautoista, jotka sopivat...

Kesätöissä Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Tarjoamme joka vuosi lähes sadalle opiskelijalle mahdollisuuden tutustua autoalan...

Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla – sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

Jaajo kävi kavereineen toista kertaa reissussa matkailuautolla, tällä kertaa...

Sporttinen ja ekologinen BMW X3 sopii laskettelukeskus Tornimäen brändiin – ”Bemarista huokuu kaikessa laatu”

Yritykselle on tärkeää, että auto sopii myös sen brändiin....

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen