Uusien myynnin- ja huollon löydät Oulusta. Meiltä löydät myös laajan valikoiman Fiatin vaihtoautoja!

fiat

Merkin takana kulkee ajatus "mielikuvitus vie eteenpäin". Fiatin muotoilu muodostuu kolmesta asiasta: tyylistä, käytännöllisyydestä ja hauskuudesta.

Ota yhteyttä Fiat-myyntiin

Varaa aika Fiat-huoltoon

Fiat 500

FIAT 500

Ikonine 500 on huippusuosittu italialainen pikkuauto. Autoa on saatavissa monissa eri väreissä, bensiini- ja dieselmoottorilla, hybridinä sekä täyssähköisenä. Tästä upeasta kaupunkiautosta löytyy monia eri sukupolvia, jotka ovat kaikki säilyttäneet 500:n puhtaan ja pelkistetyn muotoilun, johon kuuluu pienempi määrä painikkeita ja olennaiset, kauniit muotoiluvalinnat myös sisätiloissa.

Jo vanhemmat 500 -mallit ovat ajettavuudeltaan loistavia. Uusimmissa merkin malleissa on runsaasti kuljettajaa avustavaa teknologiaa, jopa niin, että auto osaa itse pysyä kaistalla, kiihdyttää, jarruttaa sekä lukea liikennemerkkejä. Aivan uudet 500 täyssähköautot ovat myös saatavana perinteisen hatchback-mallin lisäksi avokattoisena cabrio-mallina. Valitsit sitten vanhemman tai uudemman mallin, tähän autoon ihastut varmasti.

Fiat Ducato

FIAT DUCATO

Fiat Professionalin Ducato-pakettiauto on yksi Fiatin suosituimmista malleista. Kilpailijoistaan Ducato erottuu ilmiömäisen vähäisellä polttoaineenkulutuksellaan. Taloudellisuus näkyy Ducaton malleissa vanhimmasta uusimpaan asti, ja on ehdottomasti merkittävä kilpailuvaltti muihin malleihin verrattaessa.

Ducato on vähäisen kulutuksensa lisäksi kokonaisuudessaan loistava pakettiauto. Tilavuudeltaan se on erinomainen ja ajotuntumaltaan todella tasainen. Tässä pakettiautossa kuljettaa vaikka isoäidin antiikkiastiaston turvallisesti perille. Muiden ominaisuuksiensa lisäksi uusimmissa Ducatoissa on paljon kuljettajaa avustavaa teknologiaa, joka tekee ajamisesta entistä hauskempaa. Tervetuloa koeajamaan!

Fiat 500X

FIAT 500X

500X on pieni katumaasturi, mutta sitäkin ihastuttavampi. Mallin retro ulkonäkö on kuin suoraan ikoniselta 500:lta peritty. Muilta ominaisuuksiltaan 500X on täysin omanlaisensa, vaikkakin 500:n tavoin myös todella hyvin varusteltu.

Ajotuntumaltaan 500X on huomattavan korkea, ja näkyvyys autosta on todella hyvä. Kaupungissa se on erittäin näppärä ja isommalla maantiellä hyvin tasainen. Epätasaisellakin tiellä auto rullaa nätisti isompien kuoppien yli ja pitää matkustuskokemuksen erittäin miellyttävänä. Ohjaukseen auto vastaa todella hyvin ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä siitä löytyy juuri sopivasti. Tämä upea katumaasturi kannattaa kokea!