Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Usein kysytyt kysymykset – FAQ - Mitä palveluja saa, kun ostaa auton autoliikkeestä?

Mitä palveluja saa, kun ostaa auton autoliikkeestä?

Auton ostaminen tai myyminen on iso asia, ja usein pelissä on useampia tuhansia euroja rahaa. Ei siis ole mikään yhdentekevä juttu, että asiat hoituvat oikein. Kun ostat, vaihdat tai myyt autosi Rinta-Joupin Autoliikkeessä, voit luottaa siihen, että asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla ja luotettavasti ja että kaikki autokaupan paperiasiat eli rekisteröinti-, rahoitus- ja vakuutusasiat tulevat hoidettua oikein ja yhdellä kertaa. Me huolehdimme auton rekisteröinnistä, teemme kanssasi rahoitushakemuksen ja laitamme autosi vakuutukset voimaan tai siirrämme vakuutukset ja bonukset vanhasta autosta uuteen. Kun ostat meiltä vaihtoauton, voit ostaa siihen Rinta-Jouppi Turvan, joka kattaa huoltotarpeet ensimmäisenä vuotena tai 20 000 kilometriin asti. Rinta-Jouppi Express-palvelu myös toimittaa auton haluamaasi osoitteeseen, jos haluat hoitaa autokaupan etänä.

Sama helppo ja huoleton asiointi pätee myös autohuoltoon. Jos autossasi on edessä isompi tai pienempi huolto, Rinta-Joupin Autoliikkeessä ja kolarikorjaamossamme saat apua vakuutus- ja rahoitusasioiden setvimisessä ja löydämme yhdessä keinot, joilla saat arjen taas pyörimään. Huollon ajaksi saat meiltä lainaksi polkupyörän tai tarvittaessa järjestämme käyttöösi sijaisauton. Toisaalta, jos huollossa ei mene kauan, voit jäädä meille juomaan kupposen kahvia ja lukemaan päivän lehdet tai hoitaa kiireisimmät asiat odotustilamme tietokoneelta.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen