Hyppää sisältöön

Chevrolet

Chevroleteissa sporttinen ulkonäkö yhdistyy kohtuulliseen hintaan. Malleja löytyy kaikista kokoluokista. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

CHEVROLETIN VAIHTOAUTOT

Chevrolet on Yhdysvaltojen myydyin automerkki. Suomeen näitä yhdysvaltalaisia autoja ei enää uusina tule, mutta käytettyjen autojen tarjontaa riittää. Chevrolet on tuottanut henkilöautojen lisäksi myös katumaastureita, lava-autoja, hyötyajoneuvoja ja urheiluautoja.

Chevroletin mallit ovat aina viimeisen päälle tyylikkäitä. Merkille on ollut ominaista sen alkupäivistä asti yhdistää urheiluauton ulkonäkö kohtuulliseen myyntihintaan. Tästä Chevroletin sporttinen ulkomuoto onkin saanut alkunsa. Tähän päivään asti ne ilahduttavat tyylivalinnoillaan mallista riippumatta. Ja mallitarjontaa Chevroletilla riittää.

SUOSITTUJA MALLEJA

CHEVROLET SILVERADO

Chevrolet Silverado on valtavan suosittu lava-auto. Valtavasta koostaan huolimatta sen ohjaaminen on erittäin helppoa ja tiellä ajoneuvo rullaa vaivattomasti jopa täyteen lastattuna. Silverado suoriutuu sujuvasti monipuolisissakin maastoissa ilman turhaa moottorin melua.

Niin ulkoa kuin sisältäkin Silverado edustaa onnistunutta suunnittelua. Tilavassa matkustamossa riittää jalkatilaa ja mukavilla penkeillä taittuvat pidemmätkin matkat. Auton turvallisuusvarustelu on aina aikansa mukaista ja loistavalla tasolla. Uudemmista malleista löytyvä kosketusnäyttö on erittäin helppokäyttöinen. Vuodenajasta riippumatta Silverado on turvallinen ja tehokas valinta suurta lava-autoa tarvitsevalle.

Chevrolet Silverado
Chevrolet Corvette

CHEVROLET CORVETTE

Corvette on Chevroletin ikoninen urheiluauto. Huipputyylikäs ja tehokas Corvette hurmaa tunnistettavalla ulkonäöllään ja loistavilla ajo-ominaisuuksillaan. Tästä autosta ei todellakaan tehoa ja vauhtia puutu, sillä avoauto vastaa kaasupolkimeen välittömästi.

Corvetten teknologia on ensiluokkaista ja jo vanhemmat mallit on varusteltu mittavasti. Urheiluautoille ominaisesti myös Corvette on sisätiloiltaan merkittävän kuljettajakeskeinen, eli ajajaa helpottavia säätöjä riittää. Vauhdin hurmasta nauttiville Chevrolet Corvette on loistava peli, joka tekee autoilusta entistäkin hauskempaa.

CHEVROLET CAMARO

Chevrolet Camaro on tunnettu suuritehoinen amerikkalainen auto, eli muskeliauto. Camaron tehokas moottori ja loistava ajettavuus tekevät siitä yhden suosituimmista urheiluautoista. Jämäkkä ja virtaviivainen ulkomuoto on viimeisen päälle tyylikäs, eikä auton sisältäkään tyyliä puutu.

Laadukkaat materiaalit ja mukavat sisätilat tekevät Camarosta loistavan myös pidempään ajoon. Ohjattavuus on autossa erinomaista ja sen teknologia tekee siitä aivan ensiluokkaisen myös vanhemmissa malleissa. Tämä auto sopii tyylitietoiselle hurjapäälle kuin nenä päähän.

Chevrolet Camaro