Hyppää sisältöön

Chrysler

Chryslerin vaihtoautot ovat aina tyylikkäitä ja innovatiivisia. Etsiessäsi itsellesi tilavaa henkilöautoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Autovalmistajalle tärkeää on auton käytännöllisyys, ja kehitystyötä onkin aina tehty autoilijoiden tarpeiden täyttämiseksi. Tutustu Chryslerin vaihtoautoihin ja löydä omasi!

CHRYSLER-VAIHTOAUTOT

Chrysler on tunnettu amerikkalainen automerkki ja ajoneuvovalmistaja, joka kehitti ja valmisti ensimmäisen tila-auton. Autojen parissa tapahtunut kehitystyö on jatkunut tähän päivään asti, sillä Chryslerin pyrkimyksenä on kehittää perheautoja kaikissa kokoluokissa, jotta jokainen voisi ajaa tyylikkäällä ja käytännöllisellä autolla. Vuonna 2022 Chrysler ilmoitti, että sen koko mallisto tulee olemaan täysin sähköinen vuoteen 2028 mennessä.

Chryslerin vaihtoautoja kuvaa niiden innovatiivisuus, tehokkuus ja käytännöllisyys. Valikoimaa löytyykin reippaasti sedaneista alkaen suurempiin malleihin. Uusien täyssähköisten mallien myötä valikoima tulee laajentumaan entisestään, ja tutut ja uudet mallit saavat lisää käyttövoimavaihtoehtoja vanhojen rinnalle.

SUOSITTUJA MALLEJA

CHRYSLER YPSILON

Chrysler Ypsilon on tyylikäs pikkuauto tehokkaalla moottorilla ja hyvillä varusteilla. Malli on 5-ovinen, mutta kilpailijoihinsa nähden auto on sisältä paljon korkeampi, mikä mahdollistaa myös takapenkkiläisille mukavan pääntilan. Erityisen paljon kehuja Ypsilon on saanut sen kauniista sisätilasta, jonka muotoilu on Chryslerille tyypillisen laadukasta ja viimeisteltyä.

Ypsilon on loistava kaupunkiauto, jonka kevyt ohjaus tekee ratin kääntämisestä todella miellyttävää. Pieneksi autoksi kuljettajan ajoasento on harvinaisen korkea, mikä antaa hyvän näkymän tielle ja pidemmällekin kuljettajalle mahdollisuuden asettua mukavasti. Kokonaisuudessaan malli on todella kompakti, taloudellinen ja hyvin varusteltu, unohtamatta sen tyylikästä ulkonäköä. Pienempää autoa kaipaavalle Chrysler Ypsilon on nappivalinta.

Chrysler Voyager

CHRYSLER VOYAGER

Chrysler Voyager on täydellinen auto suuremmallekin perheelle. Edullinen hinta ja riittoisat, muunneltavat tilat tekevät siitä moneen menoon sopivan. Muotoilu noudattaa Chryslerille perinteistä tyylikkyyttä ja laadukkaita materiaalivalintoja. Hakiessasi tilavaa ja taloudellista autoa koko perheelle, on Chrysler Voyager loistava valinta juuri sinulle. Tutustu valikoimaamme ja tule koeajamaan!

CHRYSLER 300C

Ulkonäöltään majesteettinen Chrysler 300C on Chryslerin tuotannolle tuttuun tapaan erittäin tilava henkilöauto. Tähän autoon saat järjestettyä kaikki matkatavarasi juuri sopivasti paikoilleen, sillä säilytystilaa riittää. Matkustamossa on runsaasti säilytyspaikkoja, mukaan lukien todella suuri hansikaslokero. Tavaratila on todella syvä ja leveä, kerrassaan valtava.

Mahtavien tilojen lisäksi auto on myös hyvin varusteltu ja loistava ajettava. Leveillä penkeillä on todella mukava matkustaa. Matkustamoa on jopa kuvattu parhaaksi, jonka Chrysler on ikinä suunnitellut – yksinkertaisen tyylikäs ja erittäin miellyttävä. Autossa olevat säädöt ovat loogisia ja helppokäyttöisiä. Ajoasento on loistava. Mallin halpa hinnoittelu ja loistavat ominaisuudet ovat ehdottomasti syitä, miksi sinunkin kannattaisi valita Chrysler 300C.

Chrysler 300C