Hyppää sisältöön

Vaihtoautot espoo nihtisilta

Espoon Nihtisillan myymälästämme löydät laajan valikoiman vaihtoautoja. Tutustu koko tarjontaan etukäteen tällä sivulla, tai tule käymään! Kaikki ajoneuvomme ovat toimitettavissa sinua lähimpään toimipisteeseen maksutta*.

*Koskee yli 5000 euron arvoisia vaihtoajoneuvoja.

Vaihtoautot Espoo

Suosittuja vaihtoautoja

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Toyota Corolla on yksi maailman myydyimmistä ja tunnetuimmista automalleista. Se on ollut tuotannossa jo yli 50 vuoden ajan ja sen suosio perustuu vahvaan maineeseen luotettavuudesta, taloudellisuudesta ja kestävyydestä.

Corollan sisätilat ovat tilavat ja ergonomisesti suunnitellut. Laadukkaat materiaalit ja viimeistelyluokka ovat tunnusomaisia Corollalle. Ajomukavuutta lisäävät modernit teknologiat ja mukavuusvarusteet, kuten kosketusnäyttöpohjainen multimediasysteemi, älypuhelimen integraatio, langaton lataus ja aktiivinen turvallisuusteknologia.

Turvallisuus on ollut Toyota Corollan keskeinen painopistealue, ja se on varustettu monilla edistyneillä turvallisuusominaisuuksilla. Näihin voi kuulua törmäyksenestoavustin, kaistavahti, automaattiset kaukovalot ja adaptiivinen vakionopeudensäädin. Corolla on myös saanut hyviä arvioita turvallisuustesteissä, mikä korostaa sen sitoutumista turvallisuuteen.

Ford Focus

Auton teknologia- ja viihdeominaisuudet ovat edistyksellisiä. Ford Focus tarjoaa monipuolisen infotainment-järjestelmän, joka sisältää kosketusnäytön, älypuhelimen integraation, navigointijärjestelmän ja äänentoiston. Lisäksi saatavilla voi olla erilaisia turvallisuus- ja avustavien järjestelmien, kuten kaistavahti, automaattiset hätäjarrut, kuolleen kulman varoitus ja pysäköintiavustin.

Focus on myös tunnettu erinomaisesta ajodynamiikastaan. Se tarjoaa tarkan ohjauksen, vakaan ajotuntuman ja hyvän ajomukavuuden eri tieolosuhteissa. Moottorivalikoima vaihtelee malliversioiden ja markkinoiden mukaan, mutta Focus voi tarjota tehokkaita ja taloudellisia bensiini- ja dieselmoottoreita sekä hybridivaihtoehtoja.

Ford Focus on myös ansainnut hyviä arvioita turvallisuudestaan. Se on varustettu monilla aktiivisilla ja passiivisilla turvallisuusominaisuuksilla, jotka auttavat suojaamaan kuljettajaa ja matkustajia mahdollisissa onnettomuustilanteissa.

ford focus

Volkswagen Golf


Volkswagen Golf on yksi suosituimmista ja tunnetuimmista kompaktiautoista maailmassa. Golf on ollut tuotannossa vuodesta 1974 lähtien ja se on noussut Volkswagenin lippulaivamalliksi.

Golfin suosio perustuu sen monipuolisuuteen, luotettavuuteen ja laatuun. Se on suunniteltu tarjoamaan tasapainoinen yhdistelmä suorituskykyä, taloudellisuutta ja ajomukavuutta. Golf on saatavilla eri korimalliversioina, kuten kolmi- ja viisiovisena hatchbackina sekä farmarimallina (Golf Variant). Golf GTI ja Golf R -mallit tarjoavat lisäksi urheilullisempaa suorituskykyä ja ajonautintoa.

Golfin ulkonäkö on tyylikäs ja moderni, ja se on tunnistettavissa Volkswagenin muotoilukielestä. Autossa on hienovaraisia linjoja, sulavia muotoja ja laadukkaita yksityiskohtia. Sisätilat ovat tilavat ja viimeistellyt, tarjoten korkealaatuisia materiaaleja ja ergonomista suunnittelua.