Hyppää sisältöön

Farmarit

Farmareita eli ”farkkuja” myydään nykyisin selvästi enemmän kuin matalaperäisiä sedaneita. Farmarin pidempi kori mahdollistaa hyvät tilat harrastusvälineille, lemmikeille ja lapsiperheen varusteille, kuten lastenvaunuille.  Farmarit ovat yleisiä perhekäytössä, aktiivisessa elämänvaiheessa. Kun farmarin tilavaan tavaratilaan on kerran tottunut, vaihto pienempään ei yleensä houkuttele. Muita säilytystilaltaan avaria autotyyppejä ovat erilaiset maasturit, uudet crossoverit ja tila-autot.

SUOSITTUJA FARMARIMALLEJA

Skoda Ocatvia

Skoda Octavia on ollut jo pitkään yksi Skodan suosikkimalleista. Autossa yhdistyy niin upea muotoilu kuin helppokäyttöisyys. Autosta löytyy tilaa isommallekin perheelle, kuitenkin säilyttäen auton hyvän ajettavuuden. Autoa pidetään luotettavana ja turvallisena, jonka vuoksi se on oiva valinta kelle tahansa.

Volkswagen Passat

Tämä Volkswagenin malli sopii monelle sekä moniin eri tarpeisiin. Passatilla on useampi eri korimalli, farmari sekä sedan. Tilaa kaipaavalle, perheelle tai lemmikinomistajalle farmarimalli on oiva valinta. Passatissa on erittäin mukava ajettavuus, varusteista puhumattakaan. Passat on Volkswagenin suosituimpia malleja yhdessö Golfin kanssa. Löydä omasi meiltä Rinta-Joupin Autoliikkeestä!

Toyota Corolla

Toyota Corolla on valittu vuonna 2021 Suomen myydyimmäksi automalliksi, eikä ihme sillä Corolla tarjoaa ajajalleen mukavuutta, turvallisuutta sekä kehittynyttä teknologiaa. Corolla on myös taloudellinen valinta, josta löytyy eri vaihtoehtoja niin käyttövoimalta kuin mallilta.

ToyotaCorolla