Hyppää sisältöön

honda

Taattua ajamisen iloa. Hondan vaihtoautot ilahduttavat ainutlaatuisella tyylillään ja upeilla yksityiskohdillaan. Hondan monipuolisesta vaihtoautovalikoimasta löydät juuri sinulle sopivan auton. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Uusimmat Honda ajoneuvot

HONDA-VAIHTOAUTOT

Honda Motor Company on yli 70 vuotta vanha japanilainen autojen ja moottoripyörien valmistaja. Moottoripyörien ja henkilöautojen lisäksi Hondan valikoimaan kuuluu myös mopoja, skoottereita, perämoottoreita, kumiveneitä sekä ASIMO-robotti. Honda on kilpaillut jo aikaisessa vaiheessa moottoriurheilussa niin moottoripyörillä kuin omana tallinaan Formula 1 -sarjassa.

Hondan loistava kehitystyö on vuosien saatossa tuonut markkinoille lukuisia suomalaisten suosikkimalleja, kuten katumaasturi Honda CR-V:n ja henkilöautot Honda Civicin ja Honda Accordin. Suomessa loistavasti on menestynyt myös pikkuauto Honda Jazz. Honda ilmoitti vuonna 2021 pyrkivänsä myymään pelkästään sähköautoja vuoteen 2040 mennessä.

SUOSITTUJA MALLEJA

HONDA CR-V

Jykevä ja karismaattinen Honda CR-V on Hondan maailmanlaajuisesti myydyin malli. Auto on saavuttanut suuren suosion paitsi Yhdysvalloissa, myös Euroopassa. Katukuvassa CR-V onkin erittäin tuttu näky.

Tämä valtava katumaasturi on erittäin mukava ajettava. Auto on erittäin tasainen ja sen kanssa on miellyttävä ajaa huonokuntoisemmillakin teillä. Teknologiasta nauttivalle uudemmat mallit sopivat loistavasti, sillä CR-V sisältää paljon kuljettajaa avustavaa teknologiaa sekä loistavaa viihdeteknologiaa. Kokonaisuudessaan Honda CR-V on erittäin turvallinen ja sillä matkaaminen on hauskaa ja vaivatonta koko perheelle.

Honda CR-V
Honda Civic

HONDA CIVIC

Tiesitkö, että Hondan supersuosittu Civic-malli on ollut markkinoilla tänä vuonna 50 vuotta? Civicin suursuosio perustuu sen tyyliin, muunneltavuuteen ja älykkääseen suunnitteluun. Autoa on modifioitavissa moneen eri makuun ja se on pitänyt maineensa turvallisena ja tilavana henkilöautona, jossa matkustaminen on mukavaa koko perheelle.

HONDA ACCORD

Monipuolinen, edullinen ja hauska. Honda Accord on yksi Hondan suosituimmista malleista, eikä suotta. Accord on loistava koko perheen auto taloudellisuutensa ja helppokäyttöisyytensä puolesta. Tällä autolla ajaminen on hauskaa ja ohjaus kunnossa. Laadukkaisiin ja tilaviin sisätiloihin mahtuu helposti koko perhe, ilman turhaa huolta matkatavaroiden tai perheenjäsenien määrästä. Tutustu Honda Accord -malleihin ja löydä omasi!

Honda Accord