Hyppää sisältöön

Hyundai

Hyundai edustaa muunneltavuutta ja monipuolisuutta, joka sopii elämäsi jokaiseen tilanteeseen. Hyundain tyylikkäistä vaihtoautoista löydät varmasti omasi. Tutustu valikoimaan ja löydä oma Hyundai-vaihtoautosi!

HYUNDAI-VAIHTOAUTOT

Hyundai Motor Company on maailman neljänneksi suurin autonvalmistaja. Eteläkoreasta lähtöisin olevalla yhtiöllä on omistuksessaan myös maailman suurin yksittäinen autotehdas. Hyundain tehtaita ja tuotekehityskeskuksia löytyy ympäri maailmaa, mikä on mahdollistanut eri ostajien tarpeiden erinomaisen huomioimisen ajoneuvosuunnittelussa. Tästä ovat todisteena Hyundain lukuisat huippusuositut vaihtoautot, joista löytyy sopivia vaihtoehtoja moneen eri makuun.

Erinomaisen vaihtoautovalikoimansa lisäksi Hyundailla on markkinoiden monipuolisin käyttövoimatarjonta uusille autoilleen. Valittavana ovat perinteiset bensiini- ja dieselvaihtoehdot, hybridi- ja plug-in-hybridivaihtoehdot sekä täyssähköiset että vetyvaihtoehdot. Hyundain sähköautot ovat luokkansa parhaimpia, ja esimerkiksi Hyundai Ioniq 5 sai vuonna 2022 järjestetyssä World Car Awards -palkintogaalassa World Car of the Year -pääpalkinnon sekä World Electric Vehicle of the Year ja World Car Design of the Year -palkinnot.

SUOSITTUJA MALLEJA

HYUNDAI TUCSON

Tucson on Hyundain ylivoimaisesti suosituin kompakti katumaasturi. Se on särmälinjainen ja monipuolinen niin varustetasoltaan kun käyttövoimavaihtoehdoiltaankin. Tucsonin hybridimalli on yksi myydyimmistä hybridikatumaastureista. Tyylikkäästä katumaasturista löytyy kaikki tarpeellinen – ja enemmänkin. Tutustu Tucson-vaihtoautoihin ja löydä omasi!

Hyundai Tucson
Hyundai Kona

HYUNDAI KONA

Tämän tyylikkään ja persoonallisen katumaasturin erottaa jo kaukaa. Hyundain huippusuosittu katumaasturi Kona on erittäin näppärä ja monipuolinen, ja juuri se tekee siitä niin pidetyn. Autoa on saatavissa lukuisilla eri voimalinjoilla ja varustetasoilla, etu- ja nelivetona. Huippuluokan varustelu antaa loistavan ajokokemuksen. Kuljettajaa avustavat järjestelmät turvaavat sinun ja perheesi matkanteon monipuolisissa maastoissa. Tule ja koe Konan ilahduttava ajokokemus!

HYUNDAI IONIQ

Hyundai Ioniq on yksi Hyundain palkituimmista autoista. Huipputyylikäs henkilöauto on saatavana hybridinä, ladattavana hybridinä sekä täyssähköautona.

Hyundai Ioniq on tyylipuhdas tulkinta modernista ajoneuvomuotoilusta niin sisältä kuin ulkoakin. Malli sisältää huippuunsa hiottua teknologiaa ja se kiihtyy kuin urheiluauto. Ioniqilla matkustaminen on erinomaisen mukavaa ja erittäin tehokasta. Tällä autolla matkat taittuvat leikiten.

Hyundai Ioniq Electric