Hyppää sisältöön

Jeep

Jeep on yhdysvaltalainen automerkki. Se tunnetaan luotettavana merkkinä, joka kestää ja pärjää kovassa käytössä ja haastavammassakin maastossa. Jeepin vaihtoautoista on moneksi. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi.

JEEPIN VAIHTOAUTOT

Jeep on yhdysvaltalainen automerkki. Se tunnetaan luotettavana merkkinä, joka kestää ja pärjää kovassa käytössä ja haastavammassakin maastossa.

Ikoninen Jeep®-brändi liitetään kaikkialla maailmassa vapauteen, kyvykkyyteen ja seikkailuun. Jokaisella Jeep-ajoneuvolla on oma historiansa kerrottavanaan ja rikkaat perinteet, jotka juontavat juurensa alkuperäiseen Willys MA:han. Jeep-ajajat ovat aina tienneet, että Go Anywhere, Do Anything® on elämäntapa, ei vain mainostekstiä. Tutustu legendaariseen mallistoon ja luo oma ajaton tarinasi.

SUOSITTUJA MALLEJA

JEEP RENEGADE

Pienin ja hinnaltaan kilpailukykyisin Jeepin katumaasturi Renegade, on loistava ajettava isoine penkkeineen ja mukauttamisvaihtoehtoineen. Vaihtoautoja löytyy niin manuaali- kuin automaattivaihteisina, mutta myös etu- ja nelivetoina. Renegadesta löytyy myös ladattava hybridi Renegade 4xe -malli, joka yhdistää perinteisen nelivetomaastoauton ja sähkökäyttöisen moottorin. Plug-in hybridi tarjoaakin maksimaalista mukavuutta, vähentäen samalla sekä päästöjä että polttoaineen kulutusta.

Renegade toimii kokonsa puolesta loistavasti monipuolisissa maastoissa, mutta myös kaupungissa. Edistyksellinen teknologia tekee ajamisesta helppoa ja vaivatonta. Jeep Renegade on loistava valinta käytännöllistä ja uniikkia katumaasturia kaipaavalle.

Jeep Renegade
Jeep Grand Cherokee

JEEP GRAND CHEROKEE

Jeep Grand Cherokee on fantastinen maastoajoneuvo hyvällä varustelulla ja valtavalla suorituskyvyllä. Grand Cherokeen ajomukavuus, suorituskyky ja teknologia ovat ehdottomasti sen parhaimpia puolia. Tilavasta maasturista on vaikka mihin, mutta parhaiten se toimii haastavissa olosuhteissa ja epätasaisessa maastossa.

Tiellä Grand Cherokee kulkee pehmeästi ja sen ajotuntuma on parempi kuin hyvä. Sisätilat ja mukavuustekijät on mietitty kuljettajaa ja matkustajia ajatellen, eikä auton sisältä puutu edes säilytystilaa. Valitse Jeep vaihtoauto sinulle sopivilla ominaisuuksilla ja tule koeajamaan.

JEEP WRANGLER

Jeep Wrangler on auto, joka vie sinut vaikka vuoren huipulle. Wranglerin ylivoimainen off-road-teknologia tarjoaa sinulle ajokokemuksen, jollaista et tiennyt olevan. Jeep Wrangler on auto, joka tekee autoilusta hauskaa kaikissa olosuhteissa. Uuden turvallisuusteknologian ansiosta voit matkata rauhallisin mielin moninaisissa olosuhteissa, sillä autosi kyllä pärjää kovassa käytössä ja haastavassa maastossa. Nauti siis korkeasta ajotuntumasta ja anna Jeepin viedä.

Ikonisen Jeep Wranglerin kestävyyden lisäksi siinä hurmaa myös klassinen ulkonäkö, joka on säilynyt uusimmissakin malleissa. Wranglerin ihastuttava maastoautomainen ulkomuoto on juuri sopivan persoonallinen ja uniikki. Sisätilat ovat vuosien saatossa hioutuneet modernimmiksi ja teknologiantäyteisemmiksi, mutta laatu on säilynyt. Tässä autossa on paitsi mukava, myös hauska matkustaa. Tutustu ja testaa!

Jeep Wrangler