Hyppää sisältöön

Lexus

Lexus on japanilainen automerkki, joka tunnetaan myös Toyotan omana premium-merkkinä. Luotettava luksusauto on varma valinta tyylistä ja mukavuudesta nauttivalle, sillä Lexus tekee autoilusta entistäkin vaivattomampaa. Tutustu upeisiin Lexus-vaihtoautoihin ja löydä omasi!

LEXUS-VAIHTOAUTOT

Lexus on Toyotan luksusautojen automerkki. Laadukkuus, kestävyys ja laadukas asiakaspalvelu ovat Lexuksen valtteja. Merkin ominaisuuksia ovat muun muassa auton hiljaisuus, tavanomaista laajempi varustelutaso ja parempi ajotuntuma. Lexuksen kaikki Suomessa myytävät mallit ovat käytännössä itselataavia hybridejä. Lexuksen suosituimpia malleja ovat crossoverit Lexus NX ja RX, mutta kiinnostus urheilullisia ja suorituskykyisiä, mutta käytössä edullisia coupé-hybridejä kohtaan on nousussa. Lexuksen mallistoon kuuluvat myös monen eri hintaluokan sedanit ja hatchbackit.

Toyota valmistaa maailman luotettavimpia autoja, ja monet sen ja Lexuksen mallit ovatkin pitkäaikaisten luotettavuustutkimusten kärjessä. Myös Lexus luottaa vahvasti laatuunsa, sillä itse autolla on normaali kolmen vuoden takuu, hybridijärjestelmällä viiden vuoden takuu (100 000 km) ja korkeajänniteakulla on maakohtainen 10 vuoden / 350 000 kilometrin hybridiakkuturva. Kymmenen vuoden takuu edellyttää sitä, että auton määräaikaishuollot tehdään Lexus-jälleenmyyjillä tai valtuutetuilla korjaamoilla. Kaikki Lexukset voidaan huoltaa Toyota-merkkihuolloissa.

SUOSITTUJA MALLEJA

LEXUS RX

Upea Lexus RX luksuskatumaasturi on yksi Lexuksen parhaiten menestyneistä malleista kautta aikojen. Designiltaan jykevä, voimakas ja painopisteeltään matala RX on vaikuttava näky, eikä tyylikkyyttä puutu sen laadukkaista sisätiloistakaan. Supersuositun Lexus RX:n parhaita puolia ovat sen ajettavuus, hiljaisuus ja turvallisuus. Luksusautoksi RX on myös erittäin taloudellinen. Tyylikästä ja taloudellista luksusmaasturia etsivälle Lexus RX on loistava valinta. Tässä autossa viihtyy koko perhe!

Lexus RX
Lexus IS

LEXUS IS

Lexus IS on tyylikäs sedan-mallinen luksusauto. Autossa yhdistyvät ilahduttava ajokokemus, turvallisuus ja luotettavuus. Lexus IS sopii loistavasti kaupungin sykkeeseen, mutta sen upea kiihtyvyys ja hauska ajettavuus tekevät siitä loistavan myös maantielle. Ajossa avustavaa teknologiaa ja uskomatonta mukavuutta arvostavan kuljettajan valinta on ehdottomasti Lexus IS. Tämä sedan on varusteltavissa juuri kuljettajansa makuun ja tästä syystä mallin vaihtoautoista löytyykin monipuolisia ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi.

LEXUS NX

Lexus NX on Lexuksen myydyimpiä malleja Suomessa. Se on kooltaan hieman keskikokoa suurempi katumaasturi, jonka voimakkaasti muotoiltu etusäleikkö kääntää katseita. Kokonaisuudessaan sen muotokieli on hienovaraisen tyylikästä ja erittäin onnistunutta. Sisätilan yksityiskohdat ja upea suunnittelu ilahduttavat ja tekevät matkustamisesta entistä mukavampaa. Lexus NX tarjoaa todellista laadun tuntua, hiljaisuutta ja vakautta. Sen loistava viihde- ja turvallisuusteknologia tekevät autoilusta huoletonta ja helppoa. Tutustu Lexuksen NX -malleihin ja löydä omasi!

Lexus NX