Hyppää sisältöön

Mini

Pieni, hauska ja ketterä. Brittiläistä syntyä olevat Mini-vaihtoautot ovat taloudellisia ja suorituskykyisiä kaupunkiautoja, jotka sopivat hyvin myös pienen perheen käyttöautoksi. Tutustu Mini-vaihtoautoihin ja löydä omasi!

MINI-VAIHTOAUTOT

Mini on brittiläinen automerkki, joka on alkujaan syntynyt tarpeeseen saada markkinoille pieniä ja taloudellisia henkilöautoja. Minien valmistaminen vaatikin alkuun aivan uudenlaisia innovaatioita, jotta neljä aikuista voisivat matkustaa mukavasti pienessä henkilöautossa. Minin tekemä insinöörityö onkin tuottanut tulosta, sillä Minit ovat vuosien saatossa kehittyneet loistaviksi kaupunkiautoiksi, joiden tekniikka ja turvallisuus ovat pysyneet mukana autojen kehityksessä. Pienestä koostaan huolimatta Minit ovat erittäin suorituskykyisiä ja niillä ajaminen on aina nautinnollista.

SUOSITTUJA MALLEJA

MINI COUNTRYMAN

Yksilöllinen ja spontaani Mini Countryman on pieni ja hauska katumaasturi. Minin vaihtoautoille tuttuun tapaan auto on erittäin persoonallisesti muotoiltu. Ilahduttava ulkonäkö koostuu laadukkaista materiaaleista niin sisältä kuin ulkoakin. Mini Countryman on loistava valinta sinulle, joka haaveilet pienestä katumaasturista, josta löytyy asennetta, ja jonka kanssa on aina hauskaa. Tämä käytännöllinen ja ketterä auto kannattaa koeajaa!

Mini Countryman

MINI COOPER

Mini Cooperin ratissa pääset nauttimaan tehokkuudesta, ajamisen hauskuudesta ja liikkumisen vapaudesta. Sen ikoninen ja hauska muotoilu sopivat auton luonteeseen täydellisesti, sillä ajokokemus on Minille tyypillisen viihdyttävää ja vaivatonta. Helposti neljä henkilöä kyyditsevänä pikkuautona Mini Cooper on täynnä älykkäitä ratkaisuja ja elämää helpottavia teknologisia valintoja. Tutustu valikoimaamme ja löydä omasi!

MINI COOPER S

Ikoninen ja loputtomia eri ulkonäköratkaisuja tarjoava Mini Cooper S on ihastuttava pieni henkilöauto. Mini Cooper S on tavallista Mini Cooperia sporttisempi valinta parempaa suorituskykyä kaipaavalle. Asenne ja design ovat Minissä aina kohdallaan ja niin myös tässä sporttimallissa. Mini Cooper S on täydellinen valinta pientä sporttiautoa etsivälle. Tutustu Mini-vaihtoautoihimme ja löydä juuri sinulle sopiva Mini!