Hyppää sisältöön

Oulun myymälästämme löydät laajan valikoiman Toyota-vaihtoautoja. Tutustu koko tarjontaan etukäteen tällä sivulla, tai tule käymään! Kaikki ajoneuvomme ovat toimitettavissa sinua lähimpään toimipisteeseen maksutta*.

Tervetuloa tutustumaan Oulun Toyota-vaihtoautovalikoimaan! Voit hankkia Oulun myymälästämme minkä tahansa auton koko Suomen myymälöiden Toyota-valikoimasta.

Toyota on yksi maailman johtavista automerkeistä ja tunnettu luotettavuudestaan, kestävyydestään ja innovatiivisista teknologioistaan. Oli etsinnässä kompakti kaupunkiauto, tilava perheauto, luotettava hybridi tai tehokas maasturi, Toyotan vaihtoautovalikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Toyota on tunnettu myös ympäristöystävällisistä hybridimalleistaan, jotka tarjoavat taloudellista ajamista ja pienemmät päästöt.

Laatua, joka säilyttää arvonsa

Toyota vaihtoautoissa yhdistyvät laatu, turvallisuus ja ajomukavuus. Monet Toyota-mallit ovat varustettuina edistyneillä turvallisuusominaisuuksilla, kuten törmäyksenestoavustimella, kaistavahtijärjestelmillä ja adaptiivisella vakionopeudensäätimellä, mikä tekee ajamisesta entistä turvallisempaa ja miellyttävämpää. Lisäksi Toyota-autot säilyttävät hyvin arvonsa, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon myös käytettynä ostettavaksi.

Olitpa sitten etsimässä ensimmäistä autoasi, vaihtamassa nykyisen autosi uudempaan tai vaihtamassa perheauton tilavampaan vaihtoehtoon, Toyota vaihtoautovalikoimasta löydät varmasti sopivan ratkaisun. Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi auto!

*Koskee yli 5000 euron arvoisia vaihtoajoneuvoja.

Etsinnässä uusi Toyota?

Mikäli harkitset täysin uuden Toyotan hankintaa, tutustu Toyotan uutuusmalleihin sekä ajankohtaisiin kampanjoihin ja tarjouksiin alla olevasta linkistä.

Selaa Oulun Toyota-valikoimaa

Lue myös