Hyppää sisältöön

Renault

Renault on historiallinen ajoneuvobrändi ja johtava sähköajoneuvojen valmistaja Euroopassa, joka kerta toisensa jälkeen onnistuu kehittämään entistä innovatiivisempia ajoneuvoja. Tutustu Rinta-Joupin Renault vaihtoautoihin ja löydä omasi!

Uusimmat Renault vaihtoautot

RENAULT VAIHTOAUTOT

Renaultin muotoilu on heti tunnistettavissa; sen selkeät linjat sekä sisä- että ulkopuolelta kääntävät katseita. ”French Design” -lähestymistavan avulla Renault on aina haastanut normin tarjotakseen entistä innovatiivisempia konsepteja. Yli 120 vuoden ajan Renault on avannut uusia polkuja autoiluun. Renaultilta löydät varmasti sopivan auton tarpeisiisi!

SUOSITTUJA MALLEJA

RENAULT CLIO

Renault Clio lanseerattiin vuonna 1990, ja se on yksi Euroopan myydyimmistä autoista. Clio on yksi vain kahdesta autosta, jotka on koskaan äänestetty Euroopan vuoden autoksi kahdesti, vuosina 1991 ja 2006. Moderni ja kestävä tyyli näkyy kaikissa Clion yksityiskohdissa.

RENAULT MEGANE

Renault Mégane on Renaultin mallivuodelle 1996 valmistama pieni perheauto, joka on Renault 19:n seuraaja. Vuosien saatossa, Renault Méganea on valmistettu kolmi- ja viisiovisena viistoperä-, sedan-, coupé-, avoauto- ja farmarimallina. Tämä malli miellyttää omistajaansa helpolla ajettavuudella ja matkustusmukavuudella.

RENAULT CAPTUR

Renault Captur on sarja Renaultin valmistamia crossover-maastoautoja. Ensimmäisen tuotantoversio debytoi vuoden 2013 Geneven autonäyttelyssä, ja sitä alettiin markkinoida Ranskassa huhtikuussa 2013. Tämä auto takaa kevyen ja ketterän liikkuvuuden sekä sopii moniin eri tilanteisiin.