Hyppää sisältöön

saab

Saab on alunperin ruotsissa perustettu lentokone- ja puolustusvälineitä valmistava yhtiö. Yhtiö laajensi toimintaansa 1940-luvun jälkipuolella henkilöautojen ja kuorma-autojen valmistukseen ja siitä lähtien Saabit ovatkin olleet tunnettuja virtaviivaisesta ulkonäöstään, urheilullisuudestaan sekä turvallisuudestaan. Tutustu Rinta-Joupin Saab vaihtoautoihin ja löydä omasi!

SAAB VAIHTOAUTOT

Saabin ajoneuvot ovat turvallinen ja tyylikäs valinta. Rinta-Joupin valikoimasta löydät varmasti auton jokaisen tarpeeseen. Näissä ajoneuvoissa tarkkuus kohtaa yksinkertaisuuden.

SAAB 9-3

Saab 9-3:ssa on erittäin mukavat istuimet, hyvä ajoasento laajalla säätöalueella sekä selkeät hallintalaitteet. Edessä sekä takana löytyy riittävästi jalkatilaa. Pehmeys muodostaa 9-3:n, josta saa täydellisen rauhallisuuden tunteen – etenkin moottoritiellä.

SAAB 9-5

Mukavuus-turvallisuus-tyyli. Nämä yhdistyvät 9-5 mallissa. Erinomaiset istuimet, loistava suorituskyky, auto jolla jaksaa ajaa vaikka koko päivän ilman väsymystä. Runsaasti tilaa sekä tyylikkyyttä.

SAAB 9-3X

Sedan- ja Sportwagon 9-3 -malleihin lisätty 9-3X on Saabin crossover-malli, jonka tarkoituksena on yhdistää perinteisen farmariauton ja maastoauton ominaisuudet. 9-3X löytyy tyyliä, luoden erottuvan auton jonka tunnistaa välittömästi Saabiksi. 9-3 Sportwagonin pohjalle rakennettu 9-3X vie suunnittelun uudelle tasolle.