Hyppää sisältöön

Seat

SEAT on Espanjalainen autonvalmistaja. Yhtiön kotipaikka sijaitsee Espanjassa Barcelonassa, jossa valmistetaan vuosittain jopa 500 000 autoa. Tutustu Rinta-Joupin SEAT vaihtoautoihin ja löydä omasi!

Uusimmat SEAT ajoneuvot

SEAT VAIHTOAUTOT

Seatin valikoimasta löydät niin seitsenpaikkaisia perheautoja kuin eri kokoisia crossovereita sekä pienempiä automalleja. SEAT on noussut Espanjan ensimmäisestä perhautojen valmistajasta yhdeksi maailman trendikkäimmäksi automerkiksi.

SEATilla on kolme tuotantopaikkaa – Barcelonassa ja El Prat De Llobregatissa sekä Martorellissa, jossa valmistetaan erittäin menestyksellisiä Ibizaa, Aronaa ja Leonia sekä CUPRA Formentoria. Tämän lisäksi SEAT valmistaa Atecaa Tsekeissä, Tarracoa Saksassa, Alhambraa Portugalissa ja Mii electric -täyssähköautoa Slovakiassa. Lisäksi Barcelonassa sijaitsee tehtaat yhdistävä yhteinen SEAT:CODE -teknologiakeskus.

Vuonna 2020 Suomessa SEATeja rekisteröitiin 1 633 kappaletta. SEAT oli vuonna 2020 toiseksi rekisteröidyin kaasuautomerkki ja 4. rekisteröidyin täyssähköautomerkki.

SUOSITTUJA MALLEJA

SEAT LEON

SEAT Leon on voittanut AUTOBEST 2021-kilpailun, kun auto äänestettiin ’Parhaaksi ostettavaksi autoksi Euroopassa’. SEAT Leonista löytyy tilaa, näyttävyyttä sekä urheilullisuutta.

SEAT IBIZA

Ibiza on SEATin eniten myydyin malli. Et tule kuulemaan valituksia takana olevilta sillä SEAT Ibiza on melko tilava pieneksi autoksi. Ibiza tarjoaa runsaasti tilaa ja varusteita monipuolisella dynamiikalla.