Hyppää sisältöön

SUZUKI

Suzuki on vuonna 1909 perustettu japanilainen moottoripyörien, mopojen, autojen sekä perämoottorien valmistaja. Suzukeissa yhdistyy tehokas suorituskyky sekä tyylikäs ulkoasu. Tutustu Rinta-Joupin Suzuki vaihtoautoihin ja löydä omasi!

Uusimmat ajoneuvot

SUZUKI VAIHTOAUTOT

Suzukin ensimmäinen nelivetomalli esiteltiin Japanissa vuonna 1970 jonka jälkeen Suzukin nelivedot ovat saavuttaneet suosiota ympäri maailmaa. Suzukin arvostetun nelivetoteknologian uusin sukupolvi, AllGrip-nelivetojärjestelmä, varmistaa vakauden erilaisissa tie- ja keliolosuhteissa.

Suzukin nelivedon ansiosta liikkeellelähdöt käyvät varmasti myös sateen, lumen ja jään liukastuttamilla teillä. Suzukilla kaarreajo on vakaata eikä jäisenkään mäen nouseminen tuota ongelmia. Maastossa ja mökkiteillä nelivedolla varustettu Suzuki on omassa elementissään.

SUOSITTUJA MALLEJA

SUZUKI GRAND VITARA

Suzuki Vitara on sarja SUV-autoja, joita Suzuki on valmistanut neljässä sukupolvessa vuodesta 1988 lähtien. Erittäin näppärä keskikokoinen auto, joka takaa ajoluotettavuuden. Suzuki Grand Vitara sopii erinomaisesti myös perheille.

SUZUKI SX4

Enemmän tehoa ja vähemmän polttoainetta – tätä tarjoaa Suzuki SX4. Lisäksi kaikki SX4-mallit tarjoavat erinomaisen näkyvyyden joka suuntaan, mikä tekee pysäköimisestä helppoa myös ilman takapysäköintitunnistinta ja peruutuskameraa.