Hyppää sisältöön
volvo-sisatilat-sisusta

Volvo-vaihtoautot tervajoki

Volvo-vaihtoautot ovat houkutteleva vaihtoehto monipuolisten ominaisuuksiensa, turvallisuuden ja luotettavuuden vuoksi.

Tervajoelta löydät kattavan valikoiman Volvo-vaihtoautoja. Tervetuloa valitsemaan omasi!

VOLVON VAIHTOAUTOT

Ruotsalainen Volvo on valmistanut tilavia henkilöautoja jo 1930-luvulta lähtien. Pohjolassa alkunsa saaneet automallit on luotu sietämään kylmyyttä ja maanteiden ankaria olosuhteita. Myös turvallisuusajattelun edelläkävijänä tunnettu merkki oli ensimmäinen autovalmistaja, joka käytti autoissaan kolmipisteturvavöitä. Sama innovatiivinen ja ihmislähtöinen ajattelu näkyy kaikissa Volvon malleissa tänäänkin.

Sähköautojaan ja autojensa automaatiota kovaa vauhtia kehittävä Volvo on vuosien saatossa tuonut markkinoille monia suomalaisten suosikkiautoja. Mallistosta on vuosien aikana tullut kaikenkattava ja monipuolista valikoimaa riittää moneen eri makuun.

Miksi Volvo on hyvä valinta:

  1. Turvallisuus: Volvo on tunnettu alan johtavasta turvallisuusteknologiastaan. Monet Volvo-mallit sisältävät edistyneitä turvajärjestelmiä, kuten City Safety -järjestelmän, automaattisen hätäjarrutuksen ja aktiivisen kaistavahtijärjestelmän.
  2. Laatu ja luotettavuus: Volvo-tuotteet tunnetaan laadustaan ja kestävyydestään. Vaikka kyseessä olisi vaihtoauto, Volvon maine laadukkaista ja kestävistä autoista tarkoittaa sitä, että vaihtoauto voi tarjota vielä pitkän ja luotettavan käyttöiän.
  3. Tyylikäs muotoilu: Volvo-autot ovat tunnettuja skandinaavisesta muotoilustaan, joka yhdistää tyylikkyyden, toiminnallisuuden ja hienostuneen ulkonäön. Monet ihmiset arvostavat Volvon selkeää ja ajatonta muotoilua.
  4. Monipuoliset mallit ja vaihtoehdot: Volvo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia malleja, kuten sedanit, farmarit ja katumaasturit, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.
  5. Ympäristöystävällisyys: Volvo on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen. Monet uudemmat Volvo-mallit sisältävät hybriditeknologiaa tai täyssähköisiä vaihtoehtoja.
  6. Innovatiiviset ominaisuudet: Volvo on tunnettu innovatiivisista teknisistä ratkaisuistaan, kuten älykkäistä turvajärjestelmistä, älykkäistä ajonvakautusjärjestelmistä ja älykkäistä viihdejärjestelmistä, jotka tekevät ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa.

Uusimmat Volvo-vaihtoautot

SUOSITTUJA MALLEJA

VOLVO XC60

Tämän auton tarjoama tyyli, luksus ja kehittynyt teknologia tekevät siitä yhden parhaista premium-tason katumaastureista. Ei ihmekään, että se on Volvon eniten myyty malli! Ulkoisesti auto on ylväs ja ylellinen, ja sama laadukkuus ja tyyli näkyvät myös auton sisällä. XC60:ssa autoilu on äärettömän mukavaa myös matkustajille riittoisan sisätilan ansiosta.

XC60 tarjoaa upean ajonautinnon ja korkean ajotuntuman. Auton ohjaaminen tuntuu kevyeltä ja matkanteko vaivattomalta. Muutokset tienpinnassa tuntuvat auton sisällä tuskin miltään. Huonompikuntoisellakin asfaltilla iso katumaasturi lipuu pehmeästi eteenpäin ja tekee ajamisesta entistä mukavampaa. Tervetuloa kokemaan Volvo XC60!

Volvo XC60
Volvo XC40

VOLVO XC40

Volvo XC40 hurmaa leikkisällä ulkonäöllään ja viimeisen päälle hiotuilla ajo-ominaisuuksillaan. Tämä huippusuosittu koko perheen katumaasturi on erinomainen ajettava, jonka kyydissä pidemmätkin matkat sujuvat leikiten. Kuljettajaa avustavat järjestelmät sekä tyylikkäät ja mukavat sisätilat tekevät autoilusta ainutlaatuisen kokemuksen.

Etsiessäsi katumaasturia, jonka ajettavuus on huippuluokkaa ja sisätilat riittoisat myös säilytystiloiltaan, kannattaa sinun valita XC40. Tutusta mallista löytyy reippaasti eri vaihtoehtoja juuri sinulle sopivilla ominaisuuksilla. Tutustu ja ihastu!

VOLVO XC90

Tämä iso, ylellinen ja seitsemän istuinpaikan katumaasturi on täydellinen isommalle perheelle, jolle autoilun mukavuus on aina etusijalla. Isot ja laadukkaat sisätilat tekevät matkailusta nautinnon, jollaista et ole ennen kokenut. Taloudellisuutensa ja kehittyneen teknologiansa ansiosta XC90 suoriutuu loistavasti tiellä kuin tiellä.

Volvo XC90 on uniikki kokonaisuus teknologiaa, tehokkuutta, tyyliä ja turvallisuutta. Auto on luksus-maineensa ansainnut, sillä sen viimeistely on vertaansa vailla. Tutustu valikoimaan ja tule koeajamaan!

Volvo XC90

Kaipaako Volvosi huoltoa?

Hoidamme ammattitaidolla kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset. Voit huollattaa Volvosi missä tahansa huollon toimipisteessämme.