Hyppää sisältöön

Walley -huoltorahoitus

Voit tehdä Rinta-Joupin Autoliikkeen huoltolaskusta erämaksusopimuksen Walley’n kanssa myös itsenäisesti. Voit tiedustella tekstiviestillä jo ennen auton tuomista huoltoon, onko sinulla mahdollisuus saada myönteinen luottopäätös.

Walley’n verkkopalvelussa voit valita sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja maksat saamallasi laskulla vain ensimmäisen kuukausierän.

Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Saat kuukausittain laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Alla olevasta linkistä pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä.

Kirjaudu Walley-verkkopalveluun tästä

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20 € ja luoton korko on 9,9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 18,99 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1087,71 €.

Tiedustele luottoa tekstiviestillä

Voit selvittää mahdollisuutesi myönteiseen luottopäätökseen jo ennen auton tuomista huoltoon yksityisesti tekstiviestillä. Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran ja vastausviesti on maksuton. Huomaathan, että ennakkoluottopäätös ei ole sitova: se on tarkoitettu helpottamaan asiointiasi liikkeessä, muttei sido sinua tekemään ostosta eikä luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.

Tee ennakkoluottokysely lähettämällä tekstiviesti:
HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO RJ [esim. 123456-789X 00100 RJ] numeroon 0404 800 900.