Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - BMW huolto

BMW huolto

Ajeletko BMW:llä? Rinta-Joupin BMW-huolto tekee autosi huollot aina BMW:n antaman uusimman koulutuksen mukaisesti ja tarkalleen huolto-ohjeita noudattaen.

Varaa BMW-huolto

BMW huolto Mikkelissä ja Porissa

Rinta-Joupin BMW huollot sijaitsevat Mikkelissä ja Porissa. Varaamalla ajan Rinta-Joupin tarjoamaan BMW-merkkihuoltoon voit olla varma, että autosi takuu säilyy ja ajaa huoletta. Ajan huollolle voit varata paikan päältä tai kätevästi netistä.

Varaa BMW-huolto

Rinta-Joupin BMW-huolto tuntee autosi ja palvelee

Bemareissa on käytössä automaattinen huollonvalvonta, joten autosi ilmoittaa mahdolliset häiriönsä suoraan merkkihuollon järjestelmään. Näin huoltomme voi ottaa välittömästi yhteyttä sinuun, ja pääset huoltoon nopeasti, kun se sinulle parhaiten sopii. BMW:n merkkihuollossa käytössäsi on aina rengashotellimme tarjoamat rengas- ja vannepalvelut, ja merkille räätälöidyt kausi-, ilmastointi- ja öljyhuollot.

Merkkihuollossa kerromme sinulle myös muista BMW:n tarjoamista eduista. Esimerkiksi siitä, että BMW tarjoaa sinulle myös BMW liikkuvuuspalvelun eli Mobile Caren viideksi vuodeksi auton ensirekisteröinnistä. Liikkuvuuspalvelun kautta saat tarvittaessa veloituksetta apua tekniseen vikaan paikan päällä, apua rengasrikkoon tai hinauksen lähimpään merkkihuoltoon. Palvelu kattaa tilanteen mukana myös sijaisauton ja hotelliyöpymiset huollon ajaksi.

Rinta-Joupin merkkihuollossa hinta ei pääse yllättämään

Rinta-Joupilla on BMW-merkkihuollon määräaikaishuoltoihin valmiiksi hinnoitellut huoltopaketit, joten saat aina kuulla hinnan jo ennen huoltoa. Kun tulet huoltoomme takuuajan päätyttyä, saat itse päättää huollon laajuuden etukäteen. Jos huollon yhteydessä löytyy jotain odottamatonta, soitamme aina ensin sinulle. Meillä on tarjolla myös joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jos haluat maksaa merkkihuollon erissä tai tasoittaa huoltokustannukset pidemmälle ajalle.

Varaa BMW-huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen