Hyppää sisältöön

NOKIAN RENKAAT

Nokian rengasvalikoimastamme renkaat kaikkiin vuodenaikoihin henkilö-, paketti- sekä maastoautoihin. Laaturenkaat, jotka tarjoavat jokapäiväiseen ajoon polttoainesäästöjä, ympäristöystävällisyyttä ja ajomukavuutta. Meiltä Rinta-Joupin Autoliikkeestä löydät renkaat kaikkiin olosuhteisiin ja tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinulle sopivat renkaat!

Kysy lisää meiltä!

Suosittuja rengasmalleja

NOKIAN TYRES HAKKAPELIITTA 10

Nämä Nokian Hakkapeliitta 10 ovat erittäin turvalliset talvirenkaat. Renkaissa riittää pitoa, ajomukavuutta sekä ympäristöystävällisyyttä, tinkimättä turvallisuudesta. Renkaissa on käytetty Nokian tuplanastateknologiaa, joka tuo pitoa niin jäälle kuin lumelle. Renkaat parantavat myös kiihdytys- ja jarrutuspitoa, sekä lisäksi maksimoivat pidon kaistanvaihdoissa ja mutkissa. Vakaata ja turvallista ajamista myös paljailla teillä!

Hinta asennettuna alkaen: 653,99

NOKIAN TYRES HAKKA GREEN 3

Nokian Hakka Green 3 renkaat ovat täydellinen valinta pienempiin ja keskikokoisiin henkilöautoihin. Renkaat takaavat turvallisen matkanteon ympäristöystävällisesti. Erinomaisella märkäpidolle sekä vesiliirronvastustuskyky tuo hallittua turvallisuutta. Hyvillä renkailla säästät myös polttoainekulutuksessa sekä saat hybridi- ja sähköautoihin enemmän kilometrejä.

Hinta asennettuna alkaen: 455,85

NOKIAN TYRES HAKKA VAN

Nokian Hakka Van rengas on kesärengas matkailu- sekä pakettiautoille. Rengas on tehty monipuoliseen käyttöön, niin ammattilaisille kuin huolettomille lomailijoille. Rengas on erittäin vakaa ja tarkka ajettava sekä helppo hallita. Matalan vierintävastuksen ansiosta rengas tuo polttoainesäästöjä ja vähentää ympäristöpäästöjä.

Asennettuna alkaen: 646,99€