Hyppää sisältöön

Huolto ja varaosat ma-pe 7.30-16.30
Kolarikorjaamo (Autoklinikka) ma-pe 8.00-16.00
Merkkihuolto: Kia, Mitsubishi, Subaru

Merkkihuoltojen ajanvaraukset alta:

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun autohuoltoon ja korjaamoon. Oulun pisteessä huollamme kaikki merkit ja mallit, ja lisäksi löydät meiltä Kian, Mitsubishin sekä Subarun merkkihuollot. Meille voit varata huoltoajan lomakkeella alta tai soittamalla meille 020 777 2530. Jos tarvitset nopeasti apua, klikkaa oikeasta alakulmasta löytyvästä chat-palvelusta, jossa huoltomyyjät auttavat sinua arkisin klo 7.30-16.30.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Jos tarvitset apua huollon valinnassa, ota yhteyttä ja me autamme!

Meiltä saat laadukkaan huollon mille tahansa merkille ja mallille

Kaikkien merkkien huolto

Oulun huoltomme tarjoaa huolto- ja korjauspalveluita kaikenlaisille autoille, riippumatta niiden merkistä. Jos oma autosi on yli kuuden vuoden ikäinen, suosittelemme tutustumaan Rinta-Jouppi Huolto -palveluumme.

Meillä on laaja kokemus ja syvä asiantuntemus eri automerkkien huoltamisesta, mikä takaa sen, että autosi on meillä hyvissä käsissä. Palveluihimme kuuluvat yleisimmät huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihto, jarrujärjestelmän tarkistus ja korjaus, renkaiden tasapainotus ja vaihto, ilmastointihuolto, tuulilasin korjauspalvelu ja paljon muuta.

Me käytämme huollossamme moderneja ja tehokkaita huoltolaitteita, ja mekaanikkotiimimme koostuu koulutetuista ja ammattitaitoisista henkilöistä, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin.

Haluamme varmistaa, että autosi pysyy turvallisena ja toimii täydellisesti, olipa kyseessä sitten huolto tai korjaus. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaika jo tänään!

KIA, Mitsubishi ja Subaru merkkihuollot

Uudemman auton takuun voimassaolo edellyttää, että huolto tehdään ohjeiden mukaan merkkihuollossa käyttäen alkuperäisosia. Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuolto noudattaa tiukasti näitä vaatimuksia ja takaa turvalliset ajokilometrit. Merkkihuollossa käytetään ainoastaan alkuperäisosia, jotka on suunniteltu ja valmistettu täsmäämään tietyn automallin kanssa, lisäten auton luotettavuutta ja turvallisuutta.

Merkkihuollossa suoritetaan myös säännöllisiä tarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä, jotka auttavat ennaltaehkäisemään tulevia ongelmia ja pidentämään auton käyttöikää.

Kolarikorjaamo ja varaosat

Oulun toimipisteemme kolarikorjaamon yhteistyökumppanina toimii Autoklinikka. Mikäli olet joutunut kolariin, otathan yhteyttä meihin. Arvioimme vahingon laajuuden ja autamme sinua tekemään vakuutusilmoituksen. Kolarikorjaamomme on hyväksytty kaikkien vakuutusyhtiöiden taholta, joten voit suoraan tulla meille korjaamaan autosi riippumatta vakuutusyhtiöstäsi.

Valikoimastamme löytyy laaja valikoima varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme automerkeille. Tarjoamme merkkikohtaisia tuotteita takuun alaisena, kuten vanteita, pyyhkijänsulkia ja kattotelineitä. Lisäksi löydät meiltä myös moniin muihin automerkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.