autohuolto oulu

Tikkasentie 2, 90410 Oulu, puh. 020 777 2530.

Huolto ja varaosat ma-pe 7.30-16.30
Kolarikorjaamo (Autoklinikka) ma-pe 8.00-16.00
Merkkihuolto: Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Kia, Mitsubishi, Subaru

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun autohuoltoon. Kaipaako autosi huoltoa? Meille voit varata huoltoajan lomakkeella alta tai soittamalla meille 020 777 2530. Nopeasti apua saat myös oikeasta alakulmasta löytyvästä chat-palvelusta, jossa huoltomyyjät auttavat sinua arkisin klo 8.00-16.00.

Kaikkien merkkien huolto

Oulun autohuollossa saat huollon mille tahansa automerkille. Onko sinulla esimerkiksi yli 6 vuotta vanha auto? Tutustu Rinta-Jouppi Huolto -palveluun!

KIA-merkkihuolto

Jotta Kiasi takuu säilyy koko takuuajan, se on huollettava merkkihuollossa tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja alkuperäisillä varaosilla. Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuollossa näistä vaatimuksista ei tingitä koskaan, ja edessäsi on turvallisia ajokilometrejä.

Subaru-merkkihuolto

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen avulla Subarun omistaja pääsee jo pitkälle. Merkkihuoltomme palvelee sinua myös kaikissa muissa Subarun huoltoon liittyvissä asioissa ja kertoo sinulle mahdollisista takaisinkutsukampanjoista ja ilmaisista parannuksista.

Mitsubishi-merkkihuolto

Mitsubishi-huolto varmistaa, että autosi palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää arvonsa. Kaikki huollot tehdään ammattitaidolla ja alkuperäisillä Mitsubishin varaosilla. Kun huollat autosi meillä, voit olla varma, että autosi takuu säilyy, ja voit ajaa huoletta.

Fiat-merkkihuolto

Oulun Fiat-merkkihuolto palvelee sinua kokonaisvaltaisesti ja ammattitaidolla. Oulun huollossa autosi huolletaan aina merkkisi yksityiskohtaisia ohjeita noudattaen ja saat kaikki tärkeät tiedot huollon tapahtumista huoltohenkilökunnaltamme.

Fiat Professional huolto

Fiat Professional huolto on tehty raskaammille ajoneuvoille. Fiat pakettiautot näkevät useita kilometrejä ja lomalla matkailuauton tulee toimia moitteettomasti. Varmista turvalliset kilometrit merkkihuollossa.

Alfa Romeo -merkkihuolto

Alfa Romeo -merkkihuollossa autosi huolletaan aina ammattitaidolla ja merkkisi yksityiskohtaisia ohjeita noudattaen. Valitsemalla merkkihuollon varmistat autosi moitteettoman toimimisen ja turvalliset kilometrit tien päällä.

Jeep-merkkihuolto

Jeep-merkkihuolto varmistaa matkasi sujuvuuden ja autosi moitteettoman kunnon. Merkkihuollossa huoltohenkilökuntamme vastaa merkkikohtaisiin kysymyksiisi ja huolehtii siitä, että autoilusi on turvallista.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamosta toimipisteessä vastaa yhteistyökumppanimme Autoklinikka.

Varaosat

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.