Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Sähköauton huolto

Sähköauton huolto

Huolla sähköauto Rinta-Joupin autohuollossa. Tarjoamme kahvit huollon yhteydessä.

Varaa sähköauton huolto tästä

Sähköautojen huoltotarpeet ovat erilaiset kuin normaaleilla polttomoottoriautoilla. Sähköauton tekniikka on yksinkertaisempaa ja vähentää huoltojen tarvetta, mutta ei kuitenkaan poista sitä kokonaan. Sähköauton moottori ei kaipaa samalla tavalla huoltoa kuin polttomoottori. Tämä johtuu siitä, että esimerkiksi moottoriöljyn, tulppien tai laturihihnan vaihtoja ei tarvita. 

Toisaalta sähköautoissa ja polttomoottoriautoissa on molemmissa mekaanisia osia, jotka kuluvat ja vaativat samanlaista huoltoa. Tällaisia osia ovat muun muassa pyyhkimien sulat, ilmansuodattimet ja vaihteiston öljyt. Sähköauton jarrut kuluvat vähemmän, jos ajettaessa hyödynnetään tehokkaasti moottorijarrutusta. Ennen pitkää jarrutkin kuitenkin kuluvat ja vuosihuollossa ne on hyvä tarkistaa. 

Hybridien huolto

Hybridiautossa on kaksi voimanlähdettä – bensiini- tai dieselmoottorin ja avustava sähkömoottori. Hybridiautojen huollon hinta tai laajuus ei poikkea yleisemmistä autoista. Korkeajännitekomponenttien vuoksi huollot ja korjaukset täytyy kuitenkin teettää asiantuntevassa ja pätevöityneessä autohuollossa.

Hybridiautojen on todettu kestävän suuria ajokilometrimääriä hyvin. Niissä ei ole perinteistä generaattoria, käynnistintä eikä kytkintä, joten ne vähentävät huoltokustannuksia. Lisäksi jarrutusten liike-energian talteenotto vähentää jarrupalojen kulumista merkittävästi. Hybridiautoissa kuluvia osia täytyy vaihtaa siis harvemmin kuin bensiini- tai dieselmallin autoissa.

Rinta-Joupilla huolto on helppoa

Tuo sähköautosi tai hybridisi huoltoon Rinta-Joupille. Me hoidamme huollon aina ammattaidolla ja huolehdimme myös sinun hyvinvoinnistasi. Meillä on kahvipannu aina kuumana, joten voit rauhassa juoda kahvit odotellessasi autosi huoltoa. Meiltä järjestyy myös sijaisauto tai polkupyörä lainaan, jos haluat lähteä asioille huollon ajaksi. 

Meillä voi maksaa huollon saman tien tai joustavasti erämäksuna tai rahoitussopimuksella. 

Varaa sähköauton huolto tästä

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu