Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Asiakassuhde jo läpi vuosikymmenten

Oululaisen pitkän linjan karavaanarin Kari Takanevan ja Rinta-Joupin Autoliikkeen tiet yhtyivät jo 1980-luvulla, kun silloin Laihialla asuva mies osti ensimmäisen auton Tervajoen toimipisteestä. Hän laskeskelee, että autoja ja matkailuajoneuvoja on tullut hankittua Rinta-Joupilta huikeat 28 kappaletta.

Nykyään hän ajelee Kempeleen toimipisteestä ostetulla Volvolla. Samasta paikasta vaihdettu matkailuvaunu on 15 neliön suuruinen Polar 620. Talvisin vaunu on kausipaikalla Haukiputaan Virpiniemen SF-C Rantasaralla ja kesällä pariskunta on kierrellyt ympäri Suomea. Matkailuautollakin reissannut Takaneva vaihtoi viime syksynä koronan vaikutuksesta vaunuun, koska nyt kun ei voi lähteä kauemmaksi Eurooppaan, vaunua on edullisempi ylläpitää.

– Huoltopaikkana on Rinta-Joupin Autoliikkeen Kempeleen toimipiste, jossa palvelu pelaa. Vaunussa ei onneksi ole ollut kuin pikkuvikoja, jotka on nopeasti korjattu. Tervajoella syntynyt asiakassuhde on niin vahva, että se on pitänyt minut Rinta-Joupin kanta-asiakkaana kaikki nämä vuosikymmenet, eläkkeellä oleva metsäalan ammattilainen toteaa.

Katso myös nämä