Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Rinta-Joupin Autoliike pelasti muusikot pinteestä

Voiko joku olla iloinen siitä, kun auto hajoaa? Veikko Luukkosen ja hänen yhtyetovereidensa epäonni kääntyi lopulta Rinta-Joupin Autoliikkeen avulla hauskaksi tarinaksi, joka sai onnellisen lopun.

Huolto Mikkeli Ford Focus
Yhtyeen matka pääsi jatkumaan kohti Pieksämäkeä odottamattomasta välipysähdyksestä huolimatta.

Veikko Luukkonen oli ajamassa bändikavereidensa kanssa Helsingistä esiintymiskeikalle kohti Pieksämäkeä, kunnes miehen Ford Focuksen kytkin antoi periksi Mikkelin kohdalla. Noin 400 metrin moottorijarrutuksen ja muutaman työntömetrin jälkeen joukkio löysi itsensä Mikkelin ABC:ltä.

Paikallisella korjaamolla ei ollut mahdollisuutta ottaa autoa vastaan, joten toverukset ottivat yhteyttä Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteeseen.

– Sieltä sanottiin, että autoa oli mahdollista vilkaista vielä tänään, mutta korjauksessa voisi kestää jopa viikon verran, Veikko kertaa.

Odottamaton keikka autoliikkeessä

Focukselle tilattiin hinaus ja pian Veikko saapui yhtyeen basistin Alex Mäkisen kanssa Mikkelin Rinta-Joupin Autoliikkeen pihaan. Yhtyeellä oli luonnollisesti autossa myös soittimet matkassa mukana – ja siitäpä basisti Alex saikin idean.

– Basistimme huomasi, että Rinta-Joupin Autoliikkeen talon seinästä saa sähköä. Hän kytki basson kiinni sähköihin ja alkoi soitella liikkeen ulkopuolella. Ihmisiä alkoi sen myötä kerääntyä paikalle katsomaan ja meillä oli lopulta todella hauskaa, naurahtaa Veikko.

Yhtyeen musisoinnin myötä paikalle saapui myös Mikkelin toimipisteen myyntipäällikkö Heikki Laine, joka hetken tunnelmoinnin jälkeen kysyi, josko Veikko ystävineen haluaisi mukaan Rinta-Joupin Autoliikkeen sosiaalisen median videolle.

– Teimme Rinta-Joupin Autoliikkeen kesän jäätelötarjoilusta lyhyen videon ja saatiin vielä koko porukka Rinta-Joupin Autoliikkeen lippikset päähän, Veikko kertoo.

Huolto Mikkeli muusikot
Veikko Luukkonen ja yhtyeen basisti Alex Mäkinen järjestivät musiikkituokion Rinta-Joupin Autoliikkeen asiakkaille ja henkilökunnalle.

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Noin 45 minuutin odottelun ja hauskanpidon jälkeen yhtye sai sijaisauton alleen ja matka kohti Pieksämäkeä pääsi jatkumaan. Ensimmäisestä asioinnista Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa jäi Veikolle muistoksi unohtumattomia kohtaamisia.

 – Meidät otettiin Rinta-Joupin Autoliikkeessä komeasti myyntipäällikön toimesta vastaan. Olimme melkeinpä iloisia siitä, että meidän automme meni rikki! Oli todella hauskaa ilahduttaa parkkipaikalla liikkeen asiakkaita ja henkilökuntaa.

Yhtye ehti odottamattomasta välipysähdyksestä huolimatta Pieksämäelle ajoissa ja Focuskin saatiin lopulta korjauksesta jo kahden päivän kuluttua.

Huoltoa ja korjaamopalveluita ammattitaidolla

Rinta-Joupin Autoliikkeen huolto palvelee 11 paikkakunnalla ympäri Suomen ja lisäksi useasta toimipisteestä löytyy kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo. Huollon ja korjausten ajaksi on mahdollista vuokrata sijaisauto tai lainata polkupyörää ilmaiseksi käyttöön.

Katso Veikon ja Alexin jäätelövideo:

Tutustu huollon palveluihin