Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla – sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla – sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

|

Jaajo kävi kavereineen toista kertaa reissussa matkailuautolla, tällä kertaa menopelinä oli Hymer BMC-T 600 White Line. Edessä oli sporttireissu Porvooseen, lue Jaajon blogi reissusta alta!

Meidän ensimmäinen asuntoautomatka poikien kanssa suuntautui kohti Jyväskylän Suomipop Festivaaleja. Matka oli täynnä viihdettä ja hauskoja sattumuksia! Tällä kertaa päätettiin lähteä sporttaamaan. Pakkasimme tennis- ja golfkamat asuntoautoon ja otimme suunnaksi Turun rengasreitin. Suunnitelmat kuitenkin vaihtuivat lennosta, sillä Turkuun oli luvattu koko viikonlopuksi vettä, joten suunnattiin sen sijaan Porvooseen. Asuntoautolla liikkuminen tarjoaa sopivaa vapautta ja helppoutta muuttaa suunnitelmia lyhyelläkin aikajänteellä.

Matka-aamu lähti käyntiin todellisella kulttuurikokemuksella. Poimin Tuukan mukaan Keravalta ja dronekuvaajamme Kuntsin Kontulasta. Loppumatka menikin kiistellessä siitä, kummassa on karumpi asua. Minä keskityin ajamiseen ja tunnelmasta nauttimiseen, matkaseuralaiset pelasivat korttia.

Tällä kertaa meillä oli testissä eri auto kuin viimeksi. Viimeksi pohdittiinkin, miltä voisi uudenlainen auto näyttää. Tämä auto olikin napakymppi! Asuntoautossa oli katosta laskeutuva sänky, voitko kuvitella? Tämän lisäksi autosta löytyi myös kaksi televisiota, joka olivat todellista luksusta. Isot tavaratilat mahduttivat golfkärryt ja urheilukamat leikiten. Matkanteko kävi kädenkäänteessä. Mikä parasta, saimme omat ruoat ja juomat autossa kylmään, joten pystyimme matkaamaan ilman sen pidempiä pysähdyksiä. Kaiken kaikkiaan reissun fiilikset voi kiteyttää siihen, että oloni oli villi ja vapaa kuin Tommi Läntisellä!

Pelattiin poikien kanssa siinä golfia, minkä jälkeen lähdettiin asuntoautolla tutustumaan vanhaan Porvooseen. Sanottakoon, että vaikka auto oli iso ja tilava, kurvasi sillä ketterästi pienempiäkin katuja. Pysähdyttiin Porvoon jokirantaan syömään etanat ja sen jälkeen suunnattiin Keinokallioon. Keinokalliossa käytiin vähän lenkillä ja sen jälkeen paistettiin makkarat, jotka nautittiin pienessä vesisateessa.

Tämäkin reissu tulee jäämään sekä minun että poikien mieleen. Mikä parasta, tämä ei tule olemaan vuoden viimeinen asuntoautoreissu, vaan kolmas on vielä tulossa. Nyt kun on juhlittu ja sportattu, jää nähtäväksi mihin päädymme seuraavalla matkalla!

Tällainen asuntoauto mahdollistaa kyllä sen, että pääsee viettämään aikaa hyvässä seurassa pitkin Suomea, oli tilaisuus sitten mikä tahansa. Tämä menee niin kaveriporukalle kuin vaikka perheen kanssa. Ja tämä on toki ajanvietteenä jotain aivan muuta kuin mihin on tottunut! Se on nyt myös todistettu, että festareilla ja sporttireissuilla asuntoauto sopii äärettömän hyvin kaveriporukoille ja viihdereissuille!

–  Jaajo Linnonmaa

Lue blogi Jaajon ekasta reissusta

Katso matkailuajoneuvomme tästä

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

”Tilaisin sähkötaksin, kiitos” – Taksiala panostaa vähäpäästöiseen autoiluun

Sähköautot ovat viime vuosina yleistyneet yksityisautoilijoiden keskuudessa hurjaa vauhtia....

Sähköinen koeajopäivä Savonlinnassa 

Konesaimaan ovi avautui ahkerasti kevään kauppapäivässämme Savonlinnassa. Halukkaita koeajolle lähtijöitä...

Ennakkoluuloja sähköautoilusta: aloittelevan sähköautoilijan matkassa

Rinta-Joupin Autoliikkeen digitaalisen liiketoiminnan johtaja Susa Niemelä päätti testata...

Rinta-Joupin Autoliike pelasti karavaanarit pulasta Kempeleessä

Kiannon perheellä on ollut yllätyksiä matkailuauton kanssa. Onneksi niistä...

Kari suuntaa huoltoon ja autokaupoille mökkimatkalla

Kari Rännäli on asioinut Rinta-Joupin Autoliikkeessä Mikkelissä jo noin...

Yhteistyöllä parasta mahdollista palvelua

Rinta-Joupin Autoliikkeessä Rovaniemellä panostetaan siihen, että asiakkaat saavat parasta...

Henrik Hermansson jatkaa matkaa kaasuautolla

Täysin uusiutuva biokaasu on monelle autoilijalle vaivattomin ja edullisin...

Jaajo talvimatkalla perheen kanssa

Jaajo päätti lähteä talviselle reissulle perheen kanssa. Menopeliksi valikoitui...

Ystävykset Henna ja Mia kävivät yhdessä autokaupoilla: mukaan tarttuivat molemmille uudet autot

Hennan ja Mian kymmenen vuotta sitten alkanut ystävyys on...

KIA-koeajotarinoita Savonlinnasta

Olimme mukana kauppapäivässä Savonlinnan Konesaimaalla esittelemässä uusia Kian malleja...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu