Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla – sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla – sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

|

Jaajo kävi kavereineen toista kertaa reissussa matkailuautolla, tällä kertaa menopelinä oli Hymer BMC-T 600 White Line. Edessä oli sporttireissu Porvooseen, lue Jaajon blogi reissusta alta!

Meidän ensimmäinen asuntoautomatka poikien kanssa suuntautui kohti Jyväskylän Suomipop Festivaaleja. Matka oli täynnä viihdettä ja hauskoja sattumuksia! Tällä kertaa päätettiin lähteä sporttaamaan. Pakkasimme tennis- ja golfkamat asuntoautoon ja otimme suunnaksi Turun rengasreitin. Suunnitelmat kuitenkin vaihtuivat lennosta, sillä Turkuun oli luvattu koko viikonlopuksi vettä, joten suunnattiin sen sijaan Porvooseen. Asuntoautolla liikkuminen tarjoaa sopivaa vapautta ja helppoutta muuttaa suunnitelmia lyhyelläkin aikajänteellä.

Matka-aamu lähti käyntiin todellisella kulttuurikokemuksella. Poimin Tuukan mukaan Keravalta ja dronekuvaajamme Kuntsin Kontulasta. Loppumatka menikin kiistellessä siitä, kummassa on karumpi asua. Minä keskityin ajamiseen ja tunnelmasta nauttimiseen, matkaseuralaiset pelasivat korttia.

Tällä kertaa meillä oli testissä eri auto kuin viimeksi. Viimeksi pohdittiinkin, miltä voisi uudenlainen auto näyttää. Tämä auto olikin napakymppi! Asuntoautossa oli katosta laskeutuva sänky, voitko kuvitella? Tämän lisäksi autosta löytyi myös kaksi televisiota, joka olivat todellista luksusta. Isot tavaratilat mahduttivat golfkärryt ja urheilukamat leikiten. Matkanteko kävi kädenkäänteessä. Mikä parasta, saimme omat ruoat ja juomat autossa kylmään, joten pystyimme matkaamaan ilman sen pidempiä pysähdyksiä. Kaiken kaikkiaan reissun fiilikset voi kiteyttää siihen, että oloni oli villi ja vapaa kuin Tommi Läntisellä!

Pelattiin poikien kanssa siinä golfia, minkä jälkeen lähdettiin asuntoautolla tutustumaan vanhaan Porvooseen. Sanottakoon, että vaikka auto oli iso ja tilava, kurvasi sillä ketterästi pienempiäkin katuja. Pysähdyttiin Porvoon jokirantaan syömään etanat ja sen jälkeen suunnattiin Keinokallioon. Keinokalliossa käytiin vähän lenkillä ja sen jälkeen paistettiin makkarat, jotka nautittiin pienessä vesisateessa.

Tämäkin reissu tulee jäämään sekä minun että poikien mieleen. Mikä parasta, tämä ei tule olemaan vuoden viimeinen asuntoautoreissu, vaan kolmas on vielä tulossa. Nyt kun on juhlittu ja sportattu, jää nähtäväksi mihin päädymme seuraavalla matkalla!

Tällainen asuntoauto mahdollistaa kyllä sen, että pääsee viettämään aikaa hyvässä seurassa pitkin Suomea, oli tilaisuus sitten mikä tahansa. Tämä menee niin kaveriporukalle kuin vaikka perheen kanssa. Ja tämä on toki ajanvietteenä jotain aivan muuta kuin mihin on tottunut! Se on nyt myös todistettu, että festareilla ja sporttireissuilla asuntoauto sopii äärettömän hyvin kaveriporukoille ja viihdereissuille!

–  Jaajo Linnonmaa

Lue blogi Jaajon ekasta reissusta Tutustu Jaajon testaamaan autoon

Katso matkailuajoneuvomme tästä

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Uudet dieselautot yllättävät vähäpäästöisyydellään

Tero Jussinmäki on törmännyt usein diesel- ja sähköautojen väliseen...

Sporttinen ja ekologinen BMW X3 sopii laskettelukeskus Tornimäen brändiin – ”Bemarista huokuu kaikessa laatu”

Yritykselle on tärkeää, että auto sopii myös sen brändiin....

Fiat 500 Lounge – hymyilyttävä pala Italiaa

Jos autossa lukee italiaksi ”ihana elämä” eli Dolce vita,...

Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

Jaajo Linnonmaa lähti Suomipop-festareille Rinta-Joupin Autoliikkeen Hymer Exsis -matkailuautolla....

Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

Havu Gaming -joukkueessa pelaava Sami ”xseveN” Laasanen etsi itselleen...

Jenni pisti elämänsä uusiksi – muutti retkeilyautoon ja nauttii nyt vapaudesta

Viime syksynä yllättäen tyhjän päälle tipahtanut Jenni Ali-Keskikylä päätti...

Nopeus ratkaisee autokaupassakin – Rinta-Joupin Autoliikkeessä ymmärretään yrittäjän arkea ja kiireitä

Latvalan Puutarhan yrittäjä Juha Latvala on nopealiikkeinen mies. Kun...

Jutta ja Katriina kesälomamatkalla retkeilyautolla ympäri Suomen – lue matkablogi!

Serkukset Jutta ja Katriina kiersivät kesälomallaan Suomea Rinta-Joupin Autoliikkeen...

Merkkihuolto ehkäisee tulevaisuuden ongelmia – Pasi ajaa Kangasalta Poriin huollattaakseen autonsa Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Kangasalalainen Pasi Lehtinen ajaa mieluusti 135 kilometrin matkan huollattamaan...

Retkeilyauto toimii myös kartingin varikkoautona – Sofia tähtää kansainväliseksi huippukuskiksi

Retkeilyautosta on moneksi. Alexander Povazhnyyn perheessä se toimii varikkoautona...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen