Jäätelötarjoilu koko kesän ajan! Jäätelötarjoilu koko kesän!
Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Luksusautolla ajo on yrittäjälle kuin lomaa – ”BMW on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi”

Luksusautolla ajo on yrittäjälle kuin lomaa – ”BMW on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi”

|

Uusia urapolkuja asiakkaille etsivä Katja Noponen arvostaa autoa, joka siivittää hyvään fiilikseen aina, kun sen rattiin istahtaa. Sellainen on Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu nelossarjan BMW-avoauto.

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Katja Noponen tekee työtä, jota hän rakastaa. Mielekäs työ ammatillisen kuntoutuksen ja uravalmennuksen parissa on imaissut hänet mukaansa.

– Olen käytännössä aina töissä, myös silloin kun olen vapaalla. En ehdi pitämään kovin pitkiä lomia, ja sen takia haluan satsata autooni. Tykkään BMW:stä, sillä niillä ajaminen on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi.

Uusiin ammatteihin kuntouttavassa Katja Noponen Oy:ssä on vajaa sata työntekijää yhteensä 36 toimipisteessä. Useamman miljoonan liikevaihtokin kertoo, että töitä uusien työurien eteen tehdään tosissaan.

Noposen uusin auto, nelossarjan G23 Convertible M440i A xDrive MHEV sisältää myyjän mukaan kaikki mahdolliset mausteet. Noponen kertoo hymyillen, että kivana yksityiskohtana renkaisiin tuli punaiset jarrusatulat. Nelivedon lisäksi avoautossa piti olla takapenkki, että hänen poikansa ja lemmikki labradorinnoutaja mahtuvat kyytiin.

Auto on Noposelle paitsi liikkumisen väline, myös tunneasia. Hänelle on tärkeää, että auto tuottaa hyvän olotilan koko yhteisen matkan ajan. Edellisenkin Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostetun BMW:n kohdalla hyvä fiilis pysyi yllä viimeiseen ajopäivään saakka lähes kuuden vuoden ajan.

Hyvän kierre voimistaa kaikkia

Noponen on ollut niin tyytyväinen Rinta-Joupin Autoliikkeen asiakas, että hän kertoi julkisesti palvelukokemuksestaan myös sosiaalisessa mediassa. LinkedIn-postaus oli myös oodi kaikille työhönsä sitoutuneille myyjille: heitä todella tarvitaan kaupan rattaiden pyörittämiseen. Noponen on vakuuttunut, että kun viljelee ympärilleen hyvää, sen vaikutus näkyy kaikille.

– Suomessa on ihan riittävästi valittajia ja narisijoita. Lopetetaan se ja päätetään yhdessä tehdä hyviä tekoja, hän kannustaa. Mihin huomio kiinnittyy, se kasvaa.

Juvalta kotoisin oleva Noponen on tiukka neuvottelukumppani. Hän tapaa kysyä tarjoukset monesta autoliikkeestä. Parhaat kaupat ovat syntyneet Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteessä – omalla murteella lupsakoiden savolaisten kanssa.

Viimeisimmässä kaupanväännössä oli toisena osapuolena Mikkelin toimipisteen automyyjä Jonatan Hämäläinen. Kolme vuotta Rinta-Joupin Autoliikkeessä työskennellyt Hämäläinen ilahtui julkisesta palautteesta, jonka Noponen kirjoitti hänestä LinkedIniin.
– Kyllä se lämmittää mieltä, ei noita positiivisia palautteita liian usein tule, kertoo Hämäläinen hymy suupielessä.

Pitkäaikainen asiakassuhde perustuu luottamukselle ja sille, että asioista voidaan keskustella välillä tiukastikin. Hämäläinen tunnustaa, että yritysjohtaja Noponen on erittäin tiukka neuvottelukumppani, mutta kauppaa tehtiin hyvässä hengessä.

Hämäläinen kehuu nelossarjan avo-BMW:tä, joka on ajettavuudeltaan omaa luokkaansa.
– Olen ajanut työssäni todella monia autoja, mutta kyllä tämä on huippu. Voisin kyllä tottua ajamaan tuollaista. Kävin henkilökohtaisesti luovuttamassa auton Katjalle Espooseen, missä hänen yrityksensä sijaitsee. Harmi, että ajopäivänä oli niin sateinen sää, etten voinut laskea kattoa alas.

Auto ja kuski keräävät katseita

Hyvällä huumorilla varustettu nainen on myös pannut merkille, että auto ja kuski keräävät usein katseita ja kommentteja.

– Moni mies on kaupan pihassa todennut, että onpas tytöllä komea ja nopea auto alla.

Noposen yritys on erinomainen autoasiakas myös siinä suhteessa, että johtoryhmällä taitaa olla hieman kallis maku.

– Olemme ”kanta-asiakkaina” ostaneet useamman BMW:n, yrityksemme taitaa olla siinä suhteessa jonkinlainen myyjän unelma, toimitusjohtaja naurahtaa.

Entäpä millaisia kehittämisajatuksia valmennuksen ammattilaiselta lähtee Rinta-Joupin Autoliikkeen suuntaan?

– Minulla on yleensä paljon kehittämisideoita, mutta tässä prosessissa kaikki on mennyt kuitenkin tosi hyvin, Noponen sanoo.

– On tärkeää pitää asiakas tietoisena siitä, että millaisella aikataululla oma auto on tulossa. Se kiinnostaa aina ostajaa ja tietoa ei ole koskaan liikaa. Tässä kaupassa näin tapahtui ja myyjän mielenkiinto säilyi loppuun saakka. Jonatan toi jopa henkilökohtaisesti minulle auton työpaikalleni, kertoo Noponen.

Rinta-Joupin Autoliikkeellä on BMW:n edustus ja merkkihuolto kahdessa toimipisteessä, Mikkelissä ja Porissa. Uusien autojen lisäksi 4000 ajoneuvon valikoimasta löytyy runsaasti käytettyjä BMW malleja laidasta laitaan. Autoja voi käydä ihailemassa verkossa osoitteessa rinta-jouppi.com tai 25 toimipisteessä ympäri Suomen.

Autoja pääset ihailemaan tästä

Kommentit (2)

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Essikirjoittaa:

Upea yrittäjä, hieno auto ja loistava yrittäjätarina. En yhtään ihmettele, että päät kääntyvät ja ihan ansiosta kääntyvätkin. Tälläisiä tarinoita Suomi tarvitsee.

Rinta-Joupin Autoliikekirjoittaa:Ylläpitäjä

Hei Essi! Olemme kanssasi täysin samaa mieltä. Mahtavaa, että pidit jutusta.

Lue myös nämä

Pyöräkauppias tarvitsi tietynlaisen pakettiauton – Rinta-Joupin Autoliike metsästi sellaisen: ”Auton etsintä on meille tuttua puuhaa”

– Kerroin Nikolle, että tarvitsisin uudemman vaihtoauton tietyillä kriteereillä....

Triumph-kuva Instagramissa toi rakkauden ja vei moottoripyöräostoksille

Eipä tiennyt raumalainen Sami Mäkinen, minkä tarinan yksi hänen...

Jorma Fräntilä vaihtaa vapaalle pitkän uran jälkeen, 50 vuotta autoalalla ja 30 vuotta Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Persoonansa täysillä autokauppaan pistänyt mies innostui matkan varrella aina...

Lydmanien perhe kiertää asuntovaunun kanssa luontokohteita ja kilpailuja – ”Tässä pystyy pysähtymään ja nauttimaan elämästä sekä luonnosta”

Lydmanin perheessä matkailuvaunu on kuin oma hotellihuone, jonka voi...

Jarkon ja Opelin matka jatkuu, miljoona kilometriä tuli täyteen!

Päivitetty 21.4.2021 Jarkko Aarrekorpi kertoi aiemmassa jutussamme luottoautostaan Opel...

Autojen keräily on monelle pitkäaikainen harrastus – Marko Nikkasen viimeisin helmi löytyi Rinta-Joupin Autoliikkeestä

Saabismi elää vahvana autojen keräilijöiden sydämissä. Yksi heistä on...

Neliveto ja hevosvoimat kuljettavat eläintenhoitaja Saana Nygreniä

Saana Nygrenin mitta täyttyi, kun hän jäi saman päivän...

Matkailuauto sopii liikkuviin lomiin läpi vuoden – talvi tuo omanlaista reissutunnelmaa

Matkailuajoneuvot ovat nykyään hyvin varusteltuja ja mukavuus on talvellakin...

Lähdössä automatkalle Lappiin? Varmista sujuva matkanteko näillä vinkeillä

Rinta-Joupin Autoliikkeen Rovaniemen huollossa tiedetään, että etukäteen valmistautumalla matkanteko...

Automyyjiä kolmessa sukupolvessa – miten autokauppa on muuttunut sukupolvien vaihtuessa

– Ennen nettiä autovalikoima oli asiakkaille huomattavasti pienempi ja...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen