Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Luksusautolla ajo on yrittäjälle kuin lomaa – ”BMW on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi”

Luksusautolla ajo on yrittäjälle kuin lomaa – ”BMW on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi”

|

Uusia urapolkuja asiakkaille etsivä Katja Noponen arvostaa autoa, joka siivittää hyvään fiilikseen aina, kun sen rattiin istahtaa. Sellainen on Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu nelossarjan BMW-avoauto.

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Katja Noponen tekee työtä, jota hän rakastaa. Mielekäs työ ammatillisen kuntoutuksen ja uravalmennuksen parissa on imaissut hänet mukaansa.

– Olen käytännössä aina töissä, myös silloin kun olen vapaalla. En ehdi pitämään kovin pitkiä lomia, ja sen takia haluan satsata autooni. Tykkään BMW:stä, sillä niillä ajaminen on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi.

Uusiin ammatteihin kuntouttavassa Katja Noponen Oy:ssä on vajaa sata työntekijää yhteensä 36 toimipisteessä. Useamman miljoonan liikevaihtokin kertoo, että töitä uusien työurien eteen tehdään tosissaan.

Noposen uusin auto, nelossarjan G23 Convertible M440i A xDrive MHEV sisältää myyjän mukaan kaikki mahdolliset mausteet. Noponen kertoo hymyillen, että kivana yksityiskohtana renkaisiin tuli punaiset jarrusatulat. Nelivedon lisäksi avoautossa piti olla takapenkki, että hänen poikansa ja lemmikki labradorinnoutaja mahtuvat kyytiin.

Auto on Noposelle paitsi liikkumisen väline, myös tunneasia. Hänelle on tärkeää, että auto tuottaa hyvän olotilan koko yhteisen matkan ajan. Edellisenkin Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostetun BMW:n kohdalla hyvä fiilis pysyi yllä viimeiseen ajopäivään saakka lähes kuuden vuoden ajan.

Hyvän kierre voimistaa kaikkia

Noponen on ollut niin tyytyväinen Rinta-Joupin Autoliikkeen asiakas, että hän kertoi julkisesti palvelukokemuksestaan myös sosiaalisessa mediassa. LinkedIn-postaus oli myös oodi kaikille työhönsä sitoutuneille myyjille: heitä todella tarvitaan kaupan rattaiden pyörittämiseen. Noponen on vakuuttunut, että kun viljelee ympärilleen hyvää, sen vaikutus näkyy kaikille.

– Suomessa on ihan riittävästi valittajia ja narisijoita. Lopetetaan se ja päätetään yhdessä tehdä hyviä tekoja, hän kannustaa. Mihin huomio kiinnittyy, se kasvaa.

Juvalta kotoisin oleva Noponen on tiukka neuvottelukumppani. Hän tapaa kysyä tarjoukset monesta autoliikkeestä. Parhaat kaupat ovat syntyneet Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteessä – omalla murteella lupsakoiden savolaisten kanssa.

Viimeisimmässä kaupanväännössä oli toisena osapuolena Mikkelin toimipisteen automyyjä Jonatan Hämäläinen. Kolme vuotta Rinta-Joupin Autoliikkeessä työskennellyt Hämäläinen ilahtui julkisesta palautteesta, jonka Noponen kirjoitti hänestä LinkedIniin.
– Kyllä se lämmittää mieltä, ei noita positiivisia palautteita liian usein tule, kertoo Hämäläinen hymy suupielessä.

Pitkäaikainen asiakassuhde perustuu luottamukselle ja sille, että asioista voidaan keskustella välillä tiukastikin. Hämäläinen tunnustaa, että yritysjohtaja Noponen on erittäin tiukka neuvottelukumppani, mutta kauppaa tehtiin hyvässä hengessä.

Hämäläinen kehuu nelossarjan avo-BMW:tä, joka on ajettavuudeltaan omaa luokkaansa.
– Olen ajanut työssäni todella monia autoja, mutta kyllä tämä on huippu. Voisin kyllä tottua ajamaan tuollaista. Kävin henkilökohtaisesti luovuttamassa auton Katjalle Espooseen, missä hänen yrityksensä sijaitsee. Harmi, että ajopäivänä oli niin sateinen sää, etten voinut laskea kattoa alas.

Auto ja kuski keräävät katseita

Hyvällä huumorilla varustettu nainen on myös pannut merkille, että auto ja kuski keräävät usein katseita ja kommentteja.

– Moni mies on kaupan pihassa todennut, että onpas tytöllä komea ja nopea auto alla.

Noposen yritys on erinomainen autoasiakas myös siinä suhteessa, että johtoryhmällä taitaa olla hieman kallis maku.

– Olemme ”kanta-asiakkaina” ostaneet useamman BMW:n, yrityksemme taitaa olla siinä suhteessa jonkinlainen myyjän unelma, toimitusjohtaja naurahtaa.

Entäpä millaisia kehittämisajatuksia valmennuksen ammattilaiselta lähtee Rinta-Joupin Autoliikkeen suuntaan?

– Minulla on yleensä paljon kehittämisideoita, mutta tässä prosessissa kaikki on mennyt kuitenkin tosi hyvin, Noponen sanoo.

– On tärkeää pitää asiakas tietoisena siitä, että millaisella aikataululla oma auto on tulossa. Se kiinnostaa aina ostajaa ja tietoa ei ole koskaan liikaa. Tässä kaupassa näin tapahtui ja myyjän mielenkiinto säilyi loppuun saakka. Jonatan toi jopa henkilökohtaisesti minulle auton työpaikalleni, kertoo Noponen.

Rinta-Joupin Autoliikkeellä on BMW:n edustus ja merkkihuolto kahdessa toimipisteessä, Mikkelissä ja Porissa. Uusien autojen lisäksi 4000 ajoneuvon valikoimasta löytyy runsaasti käytettyjä BMW malleja laidasta laitaan. Autoja voi käydä ihailemassa verkossa tai 25 toimipisteessä ympäri Suomen.

Tutustu BMW-valikoimaan

Kommentit (2)

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Essikirjoittaa:

Upea yrittäjä, hieno auto ja loistava yrittäjätarina. En yhtään ihmettele, että päät kääntyvät ja ihan ansiosta kääntyvätkin. Tälläisiä tarinoita Suomi tarvitsee.

Rinta-Joupin Autoliikekirjoittaa:

Hei Essi! Olemme kanssasi täysin samaa mieltä. Mahtavaa, että pidit jutusta.

Lue myös nämä

”Tilaisin sähkötaksin, kiitos” – Taksiala panostaa vähäpäästöiseen autoiluun

Sähköautot ovat viime vuosina yleistyneet yksityisautoilijoiden keskuudessa hurjaa vauhtia....

Sähköinen koeajopäivä Savonlinnassa 

Konesaimaan ovi avautui ahkerasti kevään kauppapäivässämme Savonlinnassa. Halukkaita koeajolle lähtijöitä...

Ennakkoluuloja sähköautoilusta: aloittelevan sähköautoilijan matkassa

Rinta-Joupin Autoliikkeen digitaalisen liiketoiminnan johtaja Susa Niemelä päätti testata...

Rinta-Joupin Autoliike pelasti karavaanarit pulasta Kempeleessä

Kiannon perheellä on ollut yllätyksiä matkailuauton kanssa. Onneksi niistä...

Kari suuntaa huoltoon ja autokaupoille mökkimatkalla

Kari Rännäli on asioinut Rinta-Joupin Autoliikkeessä Mikkelissä jo noin...

Yhteistyöllä parasta mahdollista palvelua

Rinta-Joupin Autoliikkeessä Rovaniemellä panostetaan siihen, että asiakkaat saavat parasta...

Henrik Hermansson jatkaa matkaa kaasuautolla

Täysin uusiutuva biokaasu on monelle autoilijalle vaivattomin ja edullisin...

Jaajo talvimatkalla perheen kanssa

Jaajo päätti lähteä talviselle reissulle perheen kanssa. Menopeliksi valikoitui...

Ystävykset Henna ja Mia kävivät yhdessä autokaupoilla: mukaan tarttuivat molemmille uudet autot

Hennan ja Mian kymmenen vuotta sitten alkanut ystävyys on...

KIA-koeajotarinoita Savonlinnasta

Olimme mukana kauppapäivässä Savonlinnan Konesaimaalla esittelemässä uusia Kian malleja...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu