Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Luksusautolla ajo on yrittäjälle kuin lomaa – ”BMW on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi”

Luksusautolla ajo on yrittäjälle kuin lomaa – ”BMW on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi”

|

Uusia urapolkuja asiakkaille etsivä Katja Noponen arvostaa autoa, joka siivittää hyvään fiilikseen aina, kun sen rattiin istahtaa. Sellainen on Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu nelossarjan BMW-avoauto.

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Katja Noponen tekee työtä, jota hän rakastaa. Mielekäs työ ammatillisen kuntoutuksen ja uravalmennuksen parissa on imaissut hänet mukaansa.

– Olen käytännössä aina töissä, myös silloin kun olen vapaalla. En ehdi pitämään kovin pitkiä lomia, ja sen takia haluan satsata autooni. Tykkään BMW:stä, sillä niillä ajaminen on käytössä osoittautunut ajonautinnoksi.

Uusiin ammatteihin kuntouttavassa Katja Noponen Oy:ssä on vajaa sata työntekijää yhteensä 36 toimipisteessä. Useamman miljoonan liikevaihtokin kertoo, että töitä uusien työurien eteen tehdään tosissaan.

Noposen uusin auto, nelossarjan G23 Convertible M440i A xDrive MHEV sisältää myyjän mukaan kaikki mahdolliset mausteet. Noponen kertoo hymyillen, että kivana yksityiskohtana renkaisiin tuli punaiset jarrusatulat. Nelivedon lisäksi avoautossa piti olla takapenkki, että hänen poikansa ja lemmikki labradorinnoutaja mahtuvat kyytiin.

Auto on Noposelle paitsi liikkumisen väline, myös tunneasia. Hänelle on tärkeää, että auto tuottaa hyvän olotilan koko yhteisen matkan ajan. Edellisenkin Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostetun BMW:n kohdalla hyvä fiilis pysyi yllä viimeiseen ajopäivään saakka lähes kuuden vuoden ajan.

Hyvän kierre voimistaa kaikkia

Noponen on ollut niin tyytyväinen Rinta-Joupin Autoliikkeen asiakas, että hän kertoi julkisesti palvelukokemuksestaan myös sosiaalisessa mediassa. LinkedIn-postaus oli myös oodi kaikille työhönsä sitoutuneille myyjille: heitä todella tarvitaan kaupan rattaiden pyörittämiseen. Noponen on vakuuttunut, että kun viljelee ympärilleen hyvää, sen vaikutus näkyy kaikille.

– Suomessa on ihan riittävästi valittajia ja narisijoita. Lopetetaan se ja päätetään yhdessä tehdä hyviä tekoja, hän kannustaa. Mihin huomio kiinnittyy, se kasvaa.

Juvalta kotoisin oleva Noponen on tiukka neuvottelukumppani. Hän tapaa kysyä tarjoukset monesta autoliikkeestä. Parhaat kaupat ovat syntyneet Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteessä – omalla murteella lupsakoiden savolaisten kanssa.

Viimeisimmässä kaupanväännössä oli toisena osapuolena Mikkelin toimipisteen automyyjä Jonatan Hämäläinen. Kolme vuotta Rinta-Joupin Autoliikkeessä työskennellyt Hämäläinen ilahtui julkisesta palautteesta, jonka Noponen kirjoitti hänestä LinkedIniin.
– Kyllä se lämmittää mieltä, ei noita positiivisia palautteita liian usein tule, kertoo Hämäläinen hymy suupielessä.

Pitkäaikainen asiakassuhde perustuu luottamukselle ja sille, että asioista voidaan keskustella välillä tiukastikin. Hämäläinen tunnustaa, että yritysjohtaja Noponen on erittäin tiukka neuvottelukumppani, mutta kauppaa tehtiin hyvässä hengessä.

Hämäläinen kehuu nelossarjan avo-BMW:tä, joka on ajettavuudeltaan omaa luokkaansa.
– Olen ajanut työssäni todella monia autoja, mutta kyllä tämä on huippu. Voisin kyllä tottua ajamaan tuollaista. Kävin henkilökohtaisesti luovuttamassa auton Katjalle Espooseen, missä hänen yrityksensä sijaitsee. Harmi, että ajopäivänä oli niin sateinen sää, etten voinut laskea kattoa alas.

Auto ja kuski keräävät katseita

Hyvällä huumorilla varustettu nainen on myös pannut merkille, että auto ja kuski keräävät usein katseita ja kommentteja.

– Moni mies on kaupan pihassa todennut, että onpas tytöllä komea ja nopea auto alla.

Noposen yritys on erinomainen autoasiakas myös siinä suhteessa, että johtoryhmällä taitaa olla hieman kallis maku.

– Olemme ”kanta-asiakkaina” ostaneet useamman BMW:n, yrityksemme taitaa olla siinä suhteessa jonkinlainen myyjän unelma, toimitusjohtaja naurahtaa.

Entäpä millaisia kehittämisajatuksia valmennuksen ammattilaiselta lähtee Rinta-Joupin Autoliikkeen suuntaan?

– Minulla on yleensä paljon kehittämisideoita, mutta tässä prosessissa kaikki on mennyt kuitenkin tosi hyvin, Noponen sanoo.

– On tärkeää pitää asiakas tietoisena siitä, että millaisella aikataululla oma auto on tulossa. Se kiinnostaa aina ostajaa ja tietoa ei ole koskaan liikaa. Tässä kaupassa näin tapahtui ja myyjän mielenkiinto säilyi loppuun saakka. Jonatan toi jopa henkilökohtaisesti minulle auton työpaikalleni, kertoo Noponen.

Rinta-Joupin Autoliikkeellä on BMW:n edustus ja merkkihuolto kahdessa toimipisteessä, Mikkelissä ja Porissa. Uusien autojen lisäksi 4000 ajoneuvon valikoimasta löytyy runsaasti käytettyjä BMW malleja laidasta laitaan. Autoja voi käydä ihailemassa verkossa osoitteessa rinta-jouppi.com tai 25 toimipisteessä ympäri Suomen.

Autoja pääset ihailemaan tästä

Kommentit (2)

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Essikirjoittaa:

Upea yrittäjä, hieno auto ja loistava yrittäjätarina. En yhtään ihmettele, että päät kääntyvät ja ihan ansiosta kääntyvätkin. Tälläisiä tarinoita Suomi tarvitsee.

Rinta-Joupin Autoliikekirjoittaa:Ylläpitäjä

Hei Essi! Olemme kanssasi täysin samaa mieltä. Mahtavaa, että pidit jutusta.

Lue myös nämä

Uudet dieselautot yllättävät vähäpäästöisyydellään

Tero Jussinmäki on törmännyt usein diesel- ja sähköautojen väliseen...

Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla – sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

Jaajo kävi kavereineen toista kertaa reissussa matkailuautolla, tällä kertaa...

Sporttinen ja ekologinen BMW X3 sopii laskettelukeskus Tornimäen brändiin – ”Bemarista huokuu kaikessa laatu”

Yritykselle on tärkeää, että auto sopii myös sen brändiin....

Fiat 500 Lounge – hymyilyttävä pala Italiaa

Jos autossa lukee italiaksi ”ihana elämä” eli Dolce vita,...

Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

Jaajo Linnonmaa lähti Suomipop-festareille Rinta-Joupin Autoliikkeen Hymer Exsis -matkailuautolla....

Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

Havu Gaming -joukkueessa pelaava Sami ”xseveN” Laasanen etsi itselleen...

Jenni pisti elämänsä uusiksi – muutti retkeilyautoon ja nauttii nyt vapaudesta

Viime syksynä yllättäen tyhjän päälle tipahtanut Jenni Ali-Keskikylä päätti...

Nopeus ratkaisee autokaupassakin – Rinta-Joupin Autoliikkeessä ymmärretään yrittäjän arkea ja kiireitä

Latvalan Puutarhan yrittäjä Juha Latvala on nopealiikkeinen mies. Kun...

Jutta ja Katriina kesälomamatkalla retkeilyautolla ympäri Suomen – lue matkablogi!

Serkukset Jutta ja Katriina kiersivät kesälomallaan Suomea Rinta-Joupin Autoliikkeen...

Merkkihuolto ehkäisee tulevaisuuden ongelmia – Pasi ajaa Kangasalta Poriin huollattaakseen autonsa Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Kangasalalainen Pasi Lehtinen ajaa mieluusti 135 kilometrin matkan huollattamaan...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen