Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Neliveto ja hevosvoimat kuljettavat eläintenhoitaja Saana Nygreniä

Neliveto ja hevosvoimat kuljettavat eläintenhoitaja Saana Nygreniä

|

Saana Nygrenin mitta täyttyi, kun hän jäi saman päivän aikana kolmatta kertaa autolla kiinni lumeen. Ratkaisu jumittavaan ongelmaan löytyi Rinta-Joupin Autoliikkeestä.

Eläintenhoitaja Saana Nygren muistaa pitkään sen talviaamun, kun yön aikana oli satanut puoli metriä lunta. Ja varsinkin sen, että matkanteko hänen vanhalla etuvetoisella henkilöautollaan pysähtyi kolmesti lumikinokseen.

Nuo kokemukset saivat hänet etsimään nelivetoa netistä. Sopiva Subaru Forester löytyi Rinta-Joupin Autoliikkeestä Oulusta.

– Kerroin veljelleni, että olen kiinnostunut tuosta autosta. Hän vinkkasi tutulleen Rinta-Joupin Autoliikkeeseen Järvenpäähän, josta otettiin sitten minuun yhteyttä, Nygren sanoo.

Kauppaneuvottelut nytkähtivät nopeasti eteenpäin ja yhteistuumin päädyttiin siihen, että Subaru Forester matkaisi Oulusta Järvenpäähän asiakkaalle. Tässä vaiheessa oli jo käyty kaikki neuvottelut hinnasta ja vanhan auton vaihdosta valmiiksi.

Nygren ajaa työn ja harrastustensa puolesta lähes päivittäin haastavissa olosuhteissa.

 

Neliveto helpotti arkea

Nygren valitsi ensimmäiseksi nelivedokseen Subaru Foresterin, koska merkki oli hänelle ennestään tuttu. Lisäksi vuosimalli 2014 ja alle 200 000 kilometrin lukemat mittarissa olivat juuri sopivat.

– Aikaisemmat autoni ovat olleet noin tonnin maksaneita, valmiiksi kovia kokeneita. Nyt taso nousi kertaheitolla, muutaman kuukauden nelivetoautosta nauttinut nainen toteaa.

Tuusulassa asuva Nygren on töissä ratsastuskeskuksessa Järvenpäässä, ja lisäksi hänen vuokrahevosensa talli sijaitsee Sipoossa. Näitä matkoja on nyt helppo ajella, kun ei tarvitse pelätä jäävänsä matkalla kiinni kinoksiin.

– Korkeasta autosta näkee paremmin kuin pikkuautosta ja on helpompi seurata myös muuta liikennettä. Kyllähän se aluksi oli vähän haastavaa hahmottaa, miten ison tilan auto vaatii peruuttaessa, mutta nopeasti sen opin.

– Edellinen autoni oli myös ostettu Rinta-Joupin Autoliikkeestä. Sain uuden auton vajaassa viikossa Oulusta Järvenpään myymälään, minkä jälkeen teimme lopulliset kaupat. Olen tosi tyytyväinen palveluun, se on joustavaa ja henkilökohtaista, hän kehuu.

Tuomas Turpeinen Järvenpään myymälästä kertoo, että asiakkaan kanssa käydään aina ensin tarvekartoitus, jonka jälkeen etsitään yhdessä valikoimasta sopivin auto.
Tarvekartoitus tärkeä osa autokauppaa

Rinta-Joupin Autoliikkeen Järvenpään toimipisteen automyyjä Tuomas Turpeinen kertoo, että nelivetoauto kiinnostaa ostajia monesta syystä.

– Hyvin yleinen syy on juuri tuo sama kuin Saana Nygrenillä, eli autolla on päästävä ajamaan myös haasteellisissa olosuhteissa. Esimerkiksi isäni harrastaa metsästystä, joten hänelle nelivedon korkeampi maavara on tärkeä ominaisuus.

– Toisaalta neliveto toimii hyvin myös kaupungissa. Se on turvallinen ja ajettavuudeltaan etuvetoista vakaampi. Lisäksi maastoauton kuljettajan paikalta näkee paremmin kuin matalammasta pikkuautosta, hän jatkaa.

Rinta-Joupin Autoliikkeen 25 toimipisteen valikoimassa on yli neljätuhatta ajoneuvoa, joista asiakas voi valita tarpeisiinsa sopivan ajoneuvon. Usein asiakas on jo yhteydenottovaiheessa löytänyt netistä mieleisensä auton, josta aloitetaan neuvottelut.

– Useimmiten asiakkaan kanssa käydään kuitenkin ensin tarvekartoitus ja sitten etsitään yhdessä valikoimastamme sopivin auto, vaikka yhteydenotto tulisikin tietystä autosta. Tarvekartoituksessa kerrataan vielä, että kaikki asiat tulee huomioitua ennen ostopäätöstä.

– On hienoa, että voimme tarjota asiakkaillemme näin laajan valikoiman autoja. Verkostomme kattaa myymälät Helsingistä Rovaniemelle, ja lisäksi chat-palvelumme on jatkuvasti apuna uutta autoa etsivälle osoitteessa rinta-jouppi.com, Turpeinen kertoo.

Rinta-Joupin Autoliikkeen valikoimassa on laaja valikoima nelivetoja, joilla nujerrat liukkaat risteykset ja sohjoiset tiet.

Tutustu monipuoliseen nelivetovalikoimaan tästä

Ei kommentteja

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Lue myös nämä

Sähköinen koeajopäivä Savonlinnassa 

Konesaimaan ovi avautui ahkerasti kevään kauppapäivässämme Savonlinnassa. Halukkaita koeajolle lähtijöitä...

Ennakkoluuloja sähköautoilusta: aloittelevan sähköautoilijan matkassa

Rinta-Joupin Autoliikkeen digitaalisen liiketoiminnan johtaja Susa Niemelä päätti testata...

Rinta-Joupin Autoliike pelasti karavaanarit pulasta Kempeleessä

Kiannon perheellä on ollut yllätyksiä matkailuauton kanssa. Onneksi niistä...

Kari suuntaa huoltoon ja autokaupoille mökkimatkalla

Kari Rännäli on asioinut Rinta-Joupin Autoliikkeessä Mikkelissä jo noin...

Yhteistyöllä parasta mahdollista palvelua

Rinta-Joupin Autoliikkeessä Rovaniemellä panostetaan siihen, että asiakkaat saavat parasta...

Henrik Hermansson jatkaa matkaa kaasuautolla

Täysin uusiutuva biokaasu on monelle autoilijalle vaivattomin ja edullisin...

Jaajo talvimatkalla perheen kanssa

Jaajo päätti lähteä talviselle reissulle perheen kanssa. Menopeliksi valikoitui...

Ystävykset Henna ja Mia kävivät yhdessä autokaupoilla: mukaan tarttuivat molemmille uudet autot

Hennan ja Mian kymmenen vuotta sitten alkanut ystävyys on...

KIA-koeajotarinoita Savonlinnasta

Olimme mukana kauppapäivässä Savonlinnan Konesaimaalla esittelemässä uusia Kian malleja...

Matkailuajoneuvojen maailma muuttuu – karavaanarit ovat yhä nuorempia ja matkustaminen houkuttelee vuoden ympäri

Karavaanarielämä on viime vuosina saanut uutta nostetta. Maata pitkin...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu