Hyppää sisältöön

triumph moottoripyöräT

Triumph Motorcycles on alunperin vuonna 1889 Coventryssä perustettu englantilainen moottoripyörävalmistaja. Modernit Triumph-moottoripyörät tunnetaan retrotyylistään ja perinteisestä suunnittelustaan, mutta niissä on silti käytetty modernia teknologiaa. Triumph tarjoaa myös kuluttajille kokoelman suorituskykyisiä ja seikkailu-/matkamoottoripyöriä. Rinta-Joupilta löydät käytetyt Triumph-moottoripyörät sekä helpon rahoituksen ja vakuutuksen. Voit myös tuoda vaihdossa minkä tahansa ajoneuvon!

Suosittuja Triumph-malleja

Triumph Bonneville

Triumph T120 Bonneville on Triumphin tunnetuin, pitkäikäisin ja menestynein moottoripyörämalli. Tässä pyörässä yhdistyy hyvä suorituskyky, käsiteltävyys ja tekniikka. Nimi Bonneville juontaa juurensa kuuluisasta Bonneville Salt Flatsista Utahissa Yhdysvalloissa.

Triumph Tiger 800

Tiger 800:sta tuli nopeasti Triumphin myydyin moottoripyörä, kun se lanseerattiin vuonna 2010. Tiger 800:ssa on vaikuttava sekoitus kykyä ja monipuolisuutta. Triumph Tiger 800 on saatavana kahdessa pääsarjassa, XR-sarja on enemmän tielle keskittyvä, kun taas XC on off-road-keskeinen linja. Molemmat linjat käyttävät samaa 799 cc:n kolmisylinteristä linjaa, joka sisältää ominaisuuksia kuten ride-by-wire ja ajotilat. Tiger 800 on loistava valinta seikkailu- ja kiertomatkailijalle.