Hyppää sisältöön

Subaru vaihtoautot

Subarun ajoneuvot ovat tunnettuja vankoista turvallisuusluokituksistaan. Löydä itsellesi sopiva Subaru vaihtoauto Rinta-Joupin Autoliikkeestä!

Uusimmat Subaru vaihtoautot

SUBARU VAIHTOAUTOT

Subaru tunnetaan nelivetoisista, turvallisista sekä luotettavista autoistaan. Uuden Foresterin saamat turvallisuuspisteet olivat korkeimmat, mitä yksikään testattu auto on koskaan saanut. Tehtaan tavoite rakentaa maailman turvallisimmat autot, on siis osittain saavutettu. Vuonna 2017, noin 15% prosenttia myydyistä nelivedoista ovat Subaruja. Subarun suosituimpia vaihtoautomalleja ovat Solterra, Forrester sekä Outback.

SUBARU FORESTER

Subaru Forester on luotettava henkilöauto, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi perheille. Forester toimii loistavasti myös vetämään raskasta kuormaa. Kuljettaja istuu korkealla, jonka ansiosta näkyvyys on kaikkiin suuntiin hyvä. Niin kuin kaikissa Subarun autoissa, turvallisuus tulee aina ensin. Forester on saanut korkeimmat mahdollisimmat pisteet Euro NCAP:ssa lapsiturvallisuudessa.

SUBARU OUTBACK

Outback sai vuonna 2021 84/100 pistettä jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja muiden vastaavien tielläliikkujien turvallisuudesta. Ne ovat parhaat pisteet kaikista testatuista autoista vuonna 2021. Tämän lisäksi, Euro NCAP valitsi Subaru Outbackin turvallisimmaksi henkilöautoksi. Tämä auto sopii moneen käyttötarkoitukseen, ja takaa aina hyvän ajettavuuden!

SUBARU XV

Subaru XV:ssä on kaikki mikä tekee Subarusta Subarun. Neliveto, korkea maavara, hyvät sisätilat, kestävä laatu kuljetuskyky ja korkeat turvallisuusominaisuudet. Malli on tehty Subarun uudelle alustalle ja on ansainnut Euro NCAP:ssa Luokkansa turvallisin auto -tittelin.