Hyppää sisältöön

Turun myymälästämme löydät laajan valikoiman vaihtoautoja. Tutustu koko tarjontaan etukäteen tällä sivulla, tai tule käymään! Kaikki ajoneuvomme ovat toimitettavissa sinua lähimpään toimipisteeseen maksutta*.

*Koskee yli 5000 euron arvoisia vaihtoajoneuvoja.

Turku vaihtoautot

Vaihtoauton ostaminen voi olla houkutteleva vaihtoehto monille autoilijoille.

On useita syitä, miksi kannattaa harkita vaihtoauton hankintaa verrattuna uuden auton ostamiseen. Vaihtoauton hinta on yleensä alempi kuin vastaavan uuden auton hinta. Tämä tarkoittaa, että voit säästää merkittävän summan ostohetkellä.

Uuden auton arvo laskee nopeasti sen jälkeen, kun se ajetaan ulos autoliikkeestä. Vaihtoauton arvo voi olla vakaampi, mikäli se on jo kokenut suurimman osan arvon alenemisestaan.

Vaihtoautojen valikoima on laaja

Voit valita useista eri malleista, merkeistä ja vuosimalleista riippuen omista mieltymyksistäsi ja budjetistasi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää juuri sinulle sopivan auton ilman, että sinun täytyy rajoittua uusien automallien tarjontaan.

Suosituimpiin vaihtoautomerkkeihin kuuluvat yleisesti tunnetut automerkit kuten Volkswagen, Toyota, Ford, BMW ja Mercedes-Benz.

Volkswagen on tunnettu monipuolisesta valikoimastaan, johon kuuluu erilaisia malleja, kuten Golf, Polo ja Passat. Volkswagen-autot ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja hyvästä ajettavuudestaan.

Toyota on toinen suosittu vaihtoautomerkki, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Toyota Corolla on yksi maailman myydyimmistä automalleista, ja Toyota Yaris on suosittu pieni kaupunkiauto.

Ford on amerikkalainen automerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman vaihtoautoja. Suosittuihin Ford-malleihin kuuluvat Ford Focus, Ford Fiesta ja Ford Mondeo. Näitä autoja arvostetaan niiden ajettavuuden, tyy