Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Citroën-huolto

Citroën-huolto

Rinta-Joupin Autoliikkeen valtuutetussa Citroën-huollossa Ylivieskassa kaikki huollot tehdään ammattitaidolla ja aidoilla Citroën-varaosilla. Kun huollat autosi meillä, voit olla varma, että autosi takuu säilyy, ja ajaa huoletta. Varaa jo nyt huoltoaika Rinta-Joupin Citroën-huollosta Ylivieskasta. Voit myös varata ajan sivuiltamme.

 

Citroën-huolto tarjoaa useita etuja

Me Rinta-Joupin merkkihuollossa kerromme sinulle myös muista automerkkisi tarjoamista eduista. Tiesitkö, että kaikkiin Citroën-huollossa maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti huollettuihin Citroën-autoihin saa Citroën-tiepalvelun vuodeksi. Citroën-tiepalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

Vain asianmukainen huolto takaa turvalliset ajokilometrit. Ja mitä enemmän autolle tulee ikää, sitä enemmän korostuu autolle tehdyn työn laatu ja huollossa käytetyt varaosat. Siksi  Citroën-autollesi on kehitetty Eco-merkkihuolto. Paitsi että autosi saa huoltoa vain Citroëniin erikoistuneilta mekaanikoilta, myös hinnoittelu hakee vertaistaan – Citroën Eco-merkkihuolto kestää vertailun niin laadultaan kuin hinnoiltaan.

Varaa huolto

 

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen