Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Citroën-huolto

Citroën-huolto

Rinta-Joupin Autoliikkeen valtuutetussa Citroën-huollossa Ylivieskassa kaikki huollot tehdään ammattitaidolla ja aidoilla Citroën-varaosilla. Kun huollat autosi meillä, voit olla varma, että autosi takuu säilyy, ja ajaa huoletta. Varaa jo nyt huoltoaika Rinta-Joupin Citroën-huollosta Ylivieskasta. Voit myös varata ajan sivuiltamme.

 

Citroën-huolto tarjoaa useita etuja

Me Rinta-Joupin merkkihuollossa kerromme sinulle myös muista automerkkisi tarjoamista eduista. Tiesitkö, että kaikkiin Citroën-huollossa maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti huollettuihin Citroën-autoihin saa Citroën-tiepalvelun vuodeksi. Citroën-tiepalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

Vain asianmukainen huolto takaa turvalliset ajokilometrit. Ja mitä enemmän autolle tulee ikää, sitä enemmän korostuu autolle tehdyn työn laatu ja huollossa käytetyt varaosat. Siksi  Citroën-autollesi on kehitetty Eco-merkkihuolto. Paitsi että autosi saa huoltoa vain Citroëniin erikoistuneilta mekaanikoilta, myös hinnoittelu hakee vertaistaan – Citroën Eco-merkkihuolto kestää vertailun niin laadultaan kuin hinnoiltaan.

Varaa huolto

 

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen